hadi sen sozlen de o zman hem sıra gelsin bize hemde tecrubeleri olan biri olsun aramzda
kızlar dün annemle konuştuk söz bohçası varmış biliyor muydugunuz bende bilmiyordum dün annem anlattı erkek tarafı sözde kıyafet alıyor ya bide bohça getiriyorlarmış bizde onlar götürüyormusuz
hadi bakalım, ama benim gördüğüm kadarıyla hep daha kalabalık oluyor sanırım gelenler, bencede gerek yok ama
o gün gelsin hepsini anlatırım canım
valla kendileri bilirler ben giysi konusunda zor seçiyorum iç çamaşırı bile olsa on yer gezerim bazen almayıp günlerce üst üste çıktığım oluyor dayanabilirlerse gelsinler sorun değil ama mobilyaları seçerken de dünya insanla gezemem bohçada alsınlar heveslerini :)
biizim burda da nişan da yapılıyor burcu :) siz de söz de mi yapacaksınız :)
kolay gelsin canım evet hayat zor istanbulda daha zordur
kolay gelsin canım
:) ilk gün herkez pert o zman
yok artık sonra gelmesinler zaten o ne oyle her seyde birsürü kişi, biz alırız dmi sevgidimizle beraber herseyimizi
biz zaten beyaz eşya falan almaya kalktık bir ara benim kayın valide dedi ki siz gidin istediğinizi beğenin onları alırız sevdiğimle beraber gezmiştik seçtik hepsini ama sonra hepsini nakit alırız diye beklemeye karar verdik.Annesi genelde siz beğenin onu alırız gezin seçin diyor.Ama bohçada kesin bizimle olur :)
Bir de ben seçtikten sonra mobilyayı hemen almayı düşünmüyorum beğendiklerimi daha sonra aileleri götürüp göstereceğim anne babalara göremediğim bir şey vardır mesela mobilyadan korkuyorum sağlamlığı konusunda beğenip seçtikten sonra fikir alırım sağlam değil kumaşı kaliteli değil derlerse başka bakarım.Onun dışında halı perde avize vs gerek yok onları ben hallederim :)
boyle dusunmeye devam eder inşallah o zman, su bohca işleri halledilse bir
iyiymiş canım, ailelere göstermekte de haklısın evet bizim görmediklerimizi görürler oyle buyuk esyalarda,
Eder eder zaten sevgilim yapacak çokta karışmasın :)
Bir de seçerken değil de alırken bir büyük lazım başta acemiyi kandıran çok olur :)
senin ailen o zmanda yanında olur tatlım,
sağlam olup olmadığını söylesinler de hangisi olursa olsun
biz dayımı evlendirirken bohca alışverişine o kücük halimle ben bile gitmiştimşimdi düşününce o ne öyle ya komik geliyo asıl ben gelinlik alırken cok merak ediyorum kimler gelir acaba
biz dayımı evlendirirken bohca alışverişine o kücük halimle ben bile gitmiştimşimdi düşününce o ne öyle ya komik geliyo asıl ben gelinlik alırken cok merak ediyorum kimler gelir acaba
Ben onda da önce sevgilimle gezip beğendiklerim arasından ailelere göstermek istiyorum hem çok yorulmamış olurlar hemde gönüllerini istediğim şekilde yapmış olurum benim beğendiklerimden seçeriz başka gelinlik için fikir vermezler hangisini seçersek nasılsa benim beğendiğim olur sorun da çıkmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?