Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ayyy meraklanıyorum boyle, nasıl olcak diye hep, birde beni en çok endişelendiren su alışverişte bazen olaylar oluyor ya anlayıssız olunca taraflar o, ama allahtan boyle değiller, sorun olmaz hiç diye dusunuyorum

evet ya alışveriş nasıl olacak çok merak ediyorum acaba kayınvalide vs gelecek mi biz sevdiğimle mi yapacağız :)

bizde öyle canım annem yaparlarsa yaparız dedi sözde kıyafeti erkek tarafı alır bizde herşeyini kızın yani nişanda aynı
ayy birimiz hemen şu konularda tecrübe kazansada digerlerimize anlatsa
beni çok uzun süre nişanlı tutmazlar 6 ay işte
evet ya alışveriş nasıl olacak çok merak ediyorum acaba kayınvalide vs gelecek mi biz sevdiğimle mi yapacağız :)

ben sevdiğimle gitmek isterim ama illa biri olsun yanınızda derlerse onun ablası gelir heralde ee onun ablası gelirse annemde beni yalnız yollamaz

kayınvalide gelir canım bence, yada buyuk abla, yenge olabilir erkek tarafından, sizi tek basınıza bırakmazlar tabi kız tarafından da gelenler olcak yani

Son düzenleme:

bohça alışverişinde canım mutlaka gelen olur diğer beyaz eşya mobilya vs zaten sevdiğinle bakarsın ama bohçada yalnız çıkanı görmedim biz napıcaz acaba
Benim 1.5 sene kesin olacak isteme söz-düğün arası en uzun 2 sene olur :)

ben canım çok az kaldı ilk ben sözlerim heralde hayırlısı ile

kayınvalide gelir canım bence, yada buyuk abla, yenge olabilir erkek tarafından, sizi tek basınıza bırakmazlar tabi kız tarafından da gelenler olcak yani

benim kayın valide gezmeyi çok sever o kesin gelir bende anneciğimi alırım o zaman yenge falan istemem yanımda annesi çok daha iyi :)
Benim görümce falanda yok bir abisi bir erkek kardeşi var :)

ayyy meraklanıyorum boyle, nasıl olcak diye hep, birde beni en çok endişelendiren su alışverişte bazen olaylar oluyor ya anlayıssız olunca taraflar o, ama allahtan boyle değiller, sorun olmaz hiç diye dusunuyorum

inş canım olmaz ufacık bi olaydan kavga oluyor falan inş olmaz bizimkiler anlayışlı

ben canım çok az kaldı ilk ben sözlerim heralde hayırlısı ile
seni verelimde sıra bize gelsin

bizim evi döşememiz çok zor olucak ikimizde kolay kolay begenmiyoruz

Yakın olunca iyi oluyor atlayıp geliyorsun :)
Bende çok alıştım evde olmaya okulda sıkılıyorum

ayy ben her hafta sonu geliyordum eve birde boyle fırsatlar kaçmaz :) kimileri orda kalır ogrencilik tadını cıkarır ama benim de mesela oyle olmadı, zaman gecsin diye dua ettim hep, sende de oyle dimi

seni verelimde sıra bize gelsin

bizim evi döşememiz çok zor olucak ikimizde kolay kolay begenmiyoruz

Allah kolaylık versin o zaman canım bende zor beğenirim ama mobilyayı çok sade şeyler beğendiğimden ev işi kolay olacak gibi ama bohça konusunda çok zorlanacağız çok gezecekler peşimden :)

benim kayın valide gezmeyi çok sever o kesin gelir bende anneciğimi alırım o zaman yenge falan istemem yanımda annesi çok daha iyi :)
Benim görümce falanda yok bir abisi bir erkek kardeşi var :)

hadi bakalım, ama benim gördüğüm kadarıyla hep daha kalabalık oluyor sanırım gelenler, bencede gerek yok ama

ayy ben her hafta sonu geliyordum eve birde boyle fırsatlar kaçmaz :) kimileri orda kalır ogrencilik tadını cıkarır ama benim de mesela oyle olmadı, zaman gecsin diye dua ettim hep, sende de oyle dimi

aynen bende de öyle her fırsatta evime kaçıyorum bir de sevdiğim burada olunca orada kalmak hiç içime sinmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…