• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumu kuzenime söylemeli miyim? Yoksa beni ilgilendirmez mi?

gozde098

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
6
-1
1
30
Kuzenim bir kızı beğeniyor gibi hoşlanma falan değil sadece begenme. Kız arkadaşım oluyor. O ara sevgilisi vardı. Bir gün geldi ayrıldım bana değer vermeyen adamı 5 dk hayatımda tutmam 3 günlük dünyada onunla mı uğraşicam engelledim dedi zaten uzun zamandır şikayet ediyordu. Aradan 1 hafta geçmedi kuzenime mesaj atmış senden etkileniyorum benimle kahve içer misin falan yazmış. Çok şaşırdım cunku öyle ayran gönüllü takılayım gönül eğlendireyim diyecek bir kız değil aksine ağır başlı kendini bilen bir kız. Böyle bir şey yapmasına çok şaşırdım yaptıysa gerçekten duygusu vardır eminim buna gerçekten hoş düzgün aile terbiyesi almis bir kız. Şimdi kuzenime bu kızın sevgilisi vardı yeni ayrıldı biraz zaman ver en azından 2 veya 3 ay bekle duygusu otursun ondan sonra görüş desem mi?

Bence deme. Laf arasında yüz yüzeyken ee nasıl gidiyor senin gönül işleri falan de. O bir anlatsın. Sonra e o daha yeni ayrılmıştı emin misin o olduğuna de. E sen bilirsin de ustunde durma kapat konuyu. Hani sadece yemi ayrıldığını söyleyebilirsin vakit verir vermez kendi bileceği iş

Kuzenim bir kızı beğeniyor gibi hoşlanma falan değil sadece begenme. Kız arkadaşım oluyor. O ara sevgilisi vardı. Bir gün geldi ayrıldım bana değer vermeyen adamı 5 dk hayatımda tutmam 3 günlük dünyada onunla mı uğraşicam engelledim dedi zaten uzun zamandır şikayet ediyordu. Aradan 1 hafta geçmedi kuzenime mesaj atmış senden etkileniyorum benimle kahve içer misin falan yazmış. Çok şaşırdım cunku öyle ayran gönüllü takılayım gönül eğlendireyim diyecek bir kız değil aksine ağır başlı kendini bilen bir kız. Böyle bir şey yapmasına çok şaşırdım yaptıysa gerçekten duygusu vardır eminim buna gerçekten hoş düzgün aile terbiyesi almis bir kız. Şimdi kuzenime bu kızın sevgilisi vardı yeni ayrıldı biraz zaman ver en azından 2 veya 3 ay bekle duygusu otursun ondan sonra görüş desem mi?
Kuzeninizle çok yakınsanız, arkadaşınız da çok görüşmediğiniz biriyse söyleyin derdim.
Ama bu insanlarla çok yakın değilseniz karışmayın bence. Zaten aralarında konuşurlar son ilişkin ne zaman bitti diye

Hiç bulaşma bırak kuzenin çoçuk değil sonuçta anlar neyin ne olduğunu olursa olur olmazsa tecrübe sahibi olur

Bence deme. Laf arasında yüz yüzeyken ee nasıl gidiyor senin gönül işleri falan de. O bir anlatsın. Sonra e o daha yeni ayrılmıştı emin misin o olduğuna de. E sen bilirsin de ustunde durma kapat konuyu. Hani sadece yemi ayrıldığını söyleyebilirsin vakit verir vermez kendi bileceği iş
Çok fenasınız🤣

Karışma bence

Ama kıza düzgün diyorumda ya kuzenimi üzerse diye korkuyorum yeni bir ilişkiden çıktı sonuçta ne olacağı belli olmaz en azından uyarmam gerekmezmj
Kuzenıne sen mi ayarladın numarayı sen mı verdin ilişkiye başlayın die sen mi dedin . Bırak kendılerı anlaşşsin

Karışma çok kötü niyetli bir hareket anlarım ben duysam bunu ve illaki duyar iki çiftin arasında illaki konuşulur ve şu var biz kadınlar genelde ilişkimizi ayrıldık demeden çoook önce bitiriyoruz öyle mal erkekler gibi sicil yakmalı aniden başka birini bulmalı bir acı çekmiyoruz çekerken de genelde takıntılı oluyoruz gözümüz kimseyi görmüyor müdehale etmeyin

Karışmayın koca koca insanlar neticesinde. Önce ki ilişkisini bitirmiş. Hayatında biri varken yazmamış ya. Kafasında zaten önceden bitirmiştir. Kadınlar böyledir. Onlar ikisi arasında konuşurlar zaten en son ilişkin ne zaman bitti diye. Sizi ilgilendiren bir durum olduğunu zannetmiyorum.

Back
X