KALABALIK MI OLACAKSINIZ O YÜZDEN Mİ DIŞARIDA OLACAK. BİZ EVDE YAPICAZ BİRAZ KALABALIK OLACAK AMA İDARE EDİLİR DAHA SONRA ARKADAŞLARLA EĞLENMEK İÇİN BİR YERE ÇIKICAZKızlar nişan önerileriniz varmı ? Oynamaktan hoşlanmıyorum dışarda bir yerde olacak bu kesin ama oynamasız danslı güzel olur mu böyle yapanınız varsa önerilerinizi bekliyorumDüğünde oynama olcak ama nişanı nasıl geçiştirebilirim bana öneri verin nolur :)
KALABALIK MI OLACAKSINIZ O YÜZDEN Mİ DIŞARIDA OLACAK. BİZ EVDE YAPICAZ BİRAZ KALABALIK OLACAK AMA İDARE EDİLİR DAHA SONRA ARKADAŞLARLA EĞLENMEK İÇİN BİR YERE ÇIKICAZ
Çözdüğünüze sevindim tatlım :) Ayro şehirdeyseniz zor tabi herkesi toplayıp kafana göre eğlenmeye gidemiyorsunKalabalık olacak canım ev almaz mümkün değil ama hallettik sayılır yemekli olacak birde hani türk sanat müziği gibi bir gösterimi diyim ne diyim öyle birşey olacak pasta kesilcek daha sonra resimler yüzükler derken bitecek. Ama düğün böyle değil tabi. Biz ayrı şehirlerde olduğumuz için dışarı çıkıp eğlenmemiz zor olur arkadaşlar ayrık yerlerde hep ya. Annem her gördüğüne söylemese eve belki bi ihtimal sığılırdı ama nerdeee :) Seninki ne zaman olacak canım ?
Çözdüğünüze sevindim tatlım :) Ayro şehirdeyseniz zor tabi herkesi toplayıp kafana göre eğlenmeye gidemiyorsunBizde de aynı annem her gördüğüne söyleme taraftarı zor durduruyorum benim yarın söz olacak büyük ihtimal nişanda 14 şubatta olacak gibi henüz aileler net kararı vermedi.
Sorma canım temizliği ikramlıkları yorgunluktan ölüyorum. Resim faslı bizde de çok olacak gibi görünüorOww yarın sen stres yumağı olacaksın o halde :) İnşallah çok güzel geçer bol bol resim faslı olmuştu bizde :) Bizde yarın onlara iadei ziyarete gidicez
22 yaşındaym. 9 yılldır beraberz
Mrhabaa canimbende listeler var canım atıyım istersen özelden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?