valla ben 8 de kuaföre gittim..11de herşey bittikten sonra gelinliğimi giymeden hemen önce tuvalete girmiştim..dış çekime gittik..akşam 8 de düğün mekanında düğün başlamadan önce tuvalete girdim 1 kere çok zor olmadı çok kabarık değildi gelinliğim...zaten bütün gün heyecandan bir şey yemediğin için ihtiyacın olmuyo
hiç sorma kesin sabaha kadar kabus görürümdüğüne kimse gelmez, gelinliğim çok kötüdür fln... şimdi de arada görüyorum da aman Allah korusun
Tabi daha o günlere çok olunca kestiremiyorum, ama şu an düşüncelerim o yöndeo gün gelsin de bakalım
9-10 da kalkacaksın düğün günü heyecandan uyuyacak mısın bakalım
bende gördüm kabuslar halbuki hiç düğün gününü düşünmüyorum önceliğim söz nişan düğün günü içinde öyle olumsuzluklar hiç aklıma gelmiyor ama bilinç altımda var herhalde düğünüm hiç istediğim gibi olmuyor yok ilk giriş ve dans olmuyor ya da erken bitiyor düğünüm mekanda insanda gelinlikte sorun yok ama iki rüya gördüm ikisinde de girişimiz istediğim gibi olmadı sanırım giriş benim için çok önemli olduğundan olsa gerek :)
bende gördüm kabuslar halbuki hiç düğün gününü düşünmüyorum önceliğim söz nişan düğün günü içinde öyle olumsuzluklar hiç aklıma gelmiyor ama bilinç altımda var herhalde düğünüm hiç istediğim gibi olmuyor yok ilk giriş ve dans olmuyor ya da erken bitiyor düğünüm mekanda insanda gelinlikte sorun yok ama iki rüya gördüm ikisinde de girişimiz istediğim gibi olmadı sanırım giriş benim için çok önemli olduğundan olsa gerek :)
benim bilinç altım bana boyle oyunlar yapmıyor yagörmüyorum ben boyle seyler,
Benim de düğün olacak diyoruz gelinlik varmış üzerimde çok güzel diyorum bir bakıyorum çok kötü =( sonra düğün salonuna gidiliyor, o da ne eski bir evin içinde oturuyorum herkes diyor düğün çok kötüydü, gelinliğin iğrenç... Benim için de gelinlik çok önemli sanırım ondan
benim bilinç altım bana boyle oyunlar yapmıyor yagörmüyorum ben boyle seyler,
uyurum da nasıl uyurum orası bilinmez, pek verimli olmaz o uykune güzel görme işte insanın psikolojisini bozabilir, ben o rüyaların ertesi günü gelinliklere bakıyorum hep
uyurum da nasıl uyurum orası bilinmez, pek verimli olmaz o uykune güzel görme işte insanın psikolojisini bozabilir, ben o rüyaların ertesi günü gelinliklere bakıyorum hep
şu ana kadar düğünle ilgili hiç plan yapmadım yetişmez diye de korkum olmadı ama giriş ve dans güzel olsun istiyorum zaten gerisi gelir herkes oynuyor zaman geçip gidiyor sanırım ondan dolayı 2 rüyamda da giriş ve dansta sorun yaşıyorum :)
ben pek rüyalara takılı kalmıyorum ve hala diyorum ki her şey yetişir çok olağanüstü sorun çıkmadığı sürece yeter ki olumsuz düşünmeyelim ve ufak şeylere takılmayalım :)
dimi ben boyle iyiyim, ama ben simdi bekliyrum ya akıl cok fazla oraya gitmiyor daha dugune gelemedim ben
evet canım onarı dusundugun için o iki aşamaya takıldın, amaaann rüyaların tersi cıkmazmı hemçok güzl olcak hersey
evet olumsuz düşünmek çok kötü sonuçlar doğurabiliyor haklısın, ben bazı şeyleri çok üstüste yaşarsan ister istemez etkisinde kalıyorum malesef. bir de günlük hayatta anlatamadığım şeyler hep rüyamda karşıma çıkıyor o da doğal olarak etkiliyor.
canım ben zaten ya şu kötü olursa ya şu olmazsa diye olumsuzluk hiç düşünmüyorum ya giriş yapamazsak ya dans olmazsa değil de müzik ve birbirimize aşk dolu bakarak dans etmeyi çok hayal ettiğimden ve çok olumlu olduğumdan rüyalar beni kötü düşündürmek istiyor ama hayır olumsuzluk yok hala pozitifim
balayı bi gün sonra mı olucak canım
Benim de düğün olacak diyoruz gelinlik varmış üzerimde çok güzel diyorum bir bakıyorum çok kötü =( sonra düğün salonuna gidiliyor, o da ne eski bir evin içinde oturuyorum herkes diyor düğün çok kötüydü, gelinliğin iğrenç... Benim için de gelinlik çok önemli sanırım ondan
çok sağol tecrübelerini paylaştığın için. doğru heycandan bende bişey yiyebileceğimi sanmıyorum
ne demek canım merak ettiğin şeyleri sorabilirsin
bu sorunun cevabını bende çok merk edyrmbende sorabilir miyim :) peki evliliğin ilk günlerindeki heycan ne kadar sürdü canım cicim ayları mı yoksa hep devam mı ediyo :)
bende sorabilir miyim :) peki evliliğin ilk günlerindeki heycan ne kadar sürdü canım cicim ayları mı yoksa hep devam mı ediyo :)
hehe valla biz evleneli 10 ay bitmek üzere..çok şükür hala canım cicimizarada tartışmalarımız oluyo beni ağlattığı zamanlarda oldu1-2 kere ama hemen gönlümü alıyo ardından..yani her erkeğin karakterine bağlı bu durum...birde biz sevgiliyken daha en başlarda birbirimize söz vermiştik basit şeylerden ayrılık lafını sakız gibi ağzımızda dolandırmıycaz diye..onun çok olumlu etkisi oldu mesela..en basit şeylerde kaçmak yerine orta yolu bulmaya çalışıyoruz..
onun dışında evliliğin ilk zamanlarında kendi açımdan zorlandığım zamanlar oldu nerden evlendim evlenmesemiydim gibi düşüncelerde geçti aklımdan ama sonra pişman oldum tabi..
güzel yanları daha çok bence...
yazdıklarını okudum canım bize yardımcı ol ne güzel allahım uzun ömürler versin aşkla dolu olsun evlilinin
bizde öyle söz verdik 1 senedir sevgiliniz hiç ayrılmadık ve hiç uzun süre küsmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?