• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hehehe çok tatlısınız kızlarr :16::16::16:ben gelinliği seçmeye eşimle birlikte gittim onun da benimde beğendiğimizi aldık ortak karar verdik..zaten 2. giydiğimi beğendik ve aldık :1: damatlıktada aynı şekilde...o gün görmesiyle düğün günü görmesi çok farklı oluyor zaten saç makyaj çok değiştiriyor..ilk kez giymişsin gibi zaten hayranlıkla bakıyor sana düğün günü...merak etmeyin :16:

aslında pek tutmaz zevklerimiz ama beğendiğim bir gelinliği oda beğendi o tarz üzerinden gitmeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak ben pek yorum yapmadım gelinliklere o yüzden bıktırmayayım bari bende :)

Dimi yani saç makyaj çok değiştirir, bir de biz düğün fotoğraflarını düğünden bir hafta kadar önce çektirmeyi düşünüyoruz, dış mekan çekimi olacak ve istediğim yere sabah erken gidilmeli. akşama kadar yorulmak istemiyorum. 2 kere görecek sevgilim gelinlikle farklı saç fln yaptırayım da bari değişiklik olsun :21: daha sözlenmeden konuştuğumuz şeyler, ah ahhh :9:

benimki benim zevkime cok güvenir kendisi de cok karışan bi tip değil beni görür görmez direk sarılır heralde o anın fotorafının çekilmesi lazım bence :78:

bende istiyorum çok o anın fotoğrafını aynen benim sevgilimde öyle olur mutluluktan ağzını kapatamayacağına eminim :)

Dimi yani saç makyaj çok değiştirir, bir de biz düğün fotoğraflarını düğünden bir hafta kadar önce çektirmeyi düşünüyoruz, dış mekan çekimi olacak ve istediğim yere sabah erken gidilmeli. akşama kadar yorulmak istemiyorum. 2 kere görecek sevgilim gelinlikle farklı saç fln yaptırayım da bari değişiklik olsun :21: daha sözlenmeden konuştuğumuz şeyler, ah ahhh :9:

ben ne olursa olsun fotoğrafı düğün günü istiyorum bambaşka bir heyecan varsın yorulayım hiç fark etmez :1:

çok seçici değildir aslında aşırı açık olmadıktan sonra olumsuz yorumu olmaz. ona dayanarak o güne saklıyorum aslında :1: ablamla yakın bi arkadaşımla bakarım o ödeme kısmını halleder:1: prenses model düşünüyorum kabarık tüllü nasıl sizce :)

Prenses modelin yakışacağını düşünüyorsanız neden olmasın =)

valla benim topuz yaptırıcağımı sanıyodu eşim..ama düğün sabahı vazgeçtim açık bir saç yaptırdım görünce çok beğendi bütün gün gözlerini alamadı hala düğün günkü saçımı makyajımı söyler durur normadede makyaj yapmam pek o yüzden de olabilir :1: düğün makyajını çok detaylı yaptıkları için günlük makyajdan da çok farklı oluyor zaten...

ben ne olursa olsun fotoğrafı düğün günü istiyorum bambaşka bir heyecan varsın yorulayım hiç fark etmez :1:

Yok ya ben sabah 9dan gece 12ye kadar o gelinliğin içinde duramam, düğün günü kalkarım 9 10da, kuaföre giderim 2de fln ohhh :D

olsunn en zevkli konular bunlar konusurus tabi :9:

seneye yazın allah nasip ederse. sizinki canım

bizimki daha belli değil canım

ben daha tam karar veremedim ama dış çekim fotorafını balayında düşünebilirim tabiki düğünde yine çekilir fotorafa cok önem veriyorum o günü ölümsüzleştircekler sonucta :16:

olsunn en zevkli konular bunlar konusurus tabi :9:

bizimki daha belli değil canım

ben daha tam karar veremedim ama dış çekim fotorafını balayında düşünebilirim tabiki düğünde yine çekilir fotorafa cok önem veriyorum o günü ölümsüzleştircekler sonucta :16:
balayı bi gün sonra mı olucak canım

Yok ya ben sabah 9dan gece 12ye kadar o gelinliğin içinde duramam, düğün günü kalkarım 9 10da, kuaföre giderim 2de fln ohhh :D

hahahhahahahaa :1: öyle bi durursun ki :123:
zaten emin ol düğün günü insan kendini hiç hissetmediği kadar harika hissediyor..
prenses gibi..:12:
herkes seninle ilgileniyo..
o yüzden o gün hiç bitmesin isteyeceksin..

zaten emin ol düğün günü insan kendini hiç hissetmediği kadar harika hissediyor..

evet ya yıllardır hayalini kurduğun gelinlik insana ağır gelir mi hiç :)
Evlenenler gelinliğime doyamadım diye yakınırken ben hayatta çıkarmam üstümden :1:

evet evet bencede o gün bitmesiin :1: tuvalet olayı nasıl olcak yaaa biraz abes oldu ama

evet ya yıllardır hayalini kurduğun gelinlik insana ağır gelir mi hiç :)
Evlenenler gelinliğime doyamadım diye yakınırken ben hayatta çıkarmam üstümden :1:

aynenn öylee
okadar emek veriyosun binbir zorlukla buluyosun alıyosun okadar para veriyosun güzelce tadını çıkarmak lazım:132:

evet evet bencede o gün bitmesiin :1: tuvalet olayı nasıl olcak yaaa biraz abes oldu ama

valla ben 8 de kuaföre gittim..11de herşey bittikten sonra gelinliğimi giymeden hemen önce tuvalete girmiştim..dış çekime gittik..akşam 8 de düğün mekanında düğün başlamadan önce tuvalete girdim 1 kere çok zor olmadı çok kabarık değildi gelinliğim...zaten bütün gün heyecandan bir şey yemediğin için ihtiyacın olmuyo :1:

9-10 da kalkacaksın düğün günü heyecandan uyuyacak mısın bakalım :1:

hiç sorma kesin sabaha kadar kabus görürüm :D düğüne kimse gelmez, gelinliğim çok kötüdür fln... şimdi de arada görüyorum da aman Allah korusun :30:

Tabi daha o günlere çok olunca kestiremiyorum, ama şu an düşüncelerim o yönde :51: o gün gelsin de bakalım :21:

hiç sorma kesin sabaha kadar kabus görürüm :D düğüne kimse gelmez, gelinliğim çok kötüdür fln... şimdi de arada görüyorum da aman Allah korusun :30:

Tabi daha o günlere çok olunca kestiremiyorum, ama şu an düşüncelerim o yönde :51: o gün gelsin de bakalım :21:

bende görüyodum hep..yetişemediğimi veya pijamayla düğünüme gittiğimi falan hahaha bilinçaltının oyunları işte :1:

Back
X