Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ohh çok şükür kavuştunuz canım Allah bir daha hiç bir şekilde ayırmasın sizi
Ne güzel olmuş kavuşmanız gezmeniz okurken gözümde canlandı da pek duygulandım senin adına çok sevindim canım benim.Allah herkesi yolunu gözlediğine kavuştursun :)

Çok teşekkür ederim özgecim :) kavuştuk sonunda çok şükür canım geçmez dediğimiz zaman geçti gitti. amin Allah kimseyi ayrılıkla imtihan etmesin inşallah :) darısı tüm isteyenlerin başına tatlım

herkesin sayacağı günlerde su gibi geçsin gitsin :)
Artık söz hazırlıkları ve sözünü bekliyoruz :)

canım ne güzel kavustun sevdiğine, allah ım bir daha ayırmasın inşallah, tuylerim diken diken oldu okurken resmen

okurken tüğlerim diken diken oldu canım ya heycanını burdan hissettim gözünüz aydın en zor engeli atlattınız ben cok korkuyorum askerlikten ama senin gibi aşanları görüncede cesaretleniyorum inşallah bundan sonra herşeyiniz hızla kolay geçer tam kavusursunuz birbirinize söz ne zaman?

herkesin sayacağı günlerde su gibi geçsin gitsin :)
Artık söz hazırlıkları ve sözünü bekliyoruz :)

amin canım aynen öyle olsun :) Hazırlıklarım da devam ediyor onları da sizlerle en kısa zamanda paylaşacağım inşallah canım benim :)

gözün aydın canımm..darısı başımızaa

Ayy film gibi geçti gözümün önünden:103: Allah artık hiç ayırmaz inşallah

Hayal ettim birden ne güzel yaa Allah bir daha ayırmasın :) artık sözün yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…