Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak canım bimle a101 in müdevimi oldum çeyizi ucuza kapatıcam bu gidişle![]()
bendensin canım bende hem çalışıyor hemde aöf ile tamamlama yapıyorum :)
keşke çalışmasamda okuyor olsam diyenler kervanına girdim bende :) 3 yıldır çalışıyorum mezun olur olmaz başladım ama inanki okumak başka![]()
keşke çalışmasamda okuyor olsam diyenler kervanına girdim bende :) 3 yıldır çalışıyorum mezun olur olmaz başladım ama inanki okumak başka
bende şuan tam tersini düşünenlerdenimama iş hayatına atılınca özlicez sanırım okulu şuan hiç sanmasamda
![]()
bende özlemem Ceren'cim :)
keşke okul bitse de çalışsam hiç sanmıyorum okulu özleyeceğimi üniversiteye gidecekken de liseyi özlersin demişlerdi özlemem demiştim özlemiyorum :)
aynısını bende demiştim ama üni ortamını inanılmaz özlüyor insan :) ailenle kalarak mı okuyorsun bimiyorum ama ben farklı şehirde okumuştum ve oyüzden çok özleri hala![]()
yok ailemle kalmıyorum başka şehirde okuyorum özlemem de ne bileyim ya :)
bende özlemem Ceren'cim :)
ben şuan lise sıra arkadasımla aynı evde kalıyorum ama yinede özlüyorum liseyi aynı tadı üni de bulamadım bakalım mezun olunca nolucakama biz şuan üni yi hayallerimizin önünde engel olarak gördüğümüz için olabilir canım
![]()
ben şuan lise sıra arkadasımla aynı evde kalıyorum ama yinede özlüyorum liseyi aynı tadı üni de bulamadım bakalım mezun olunca nolucakama biz şuan üni yi hayallerimizin önünde engel olarak gördüğümüz için olabilir canım
![]()
mezun olma durumun nasıl canım benim tekderse kalcak yada yarım dönem daha uzatıcam gibi![]()
bak canım bimle a101 in müdevimi oldum çeyizi ucuza kapatıcam bu gidişle![]()
bende sen gibiyim sürekli bakıyorum tatlım yarın bimde ucuz hersey var bakmaya gidecegim![]()
telefonda söyle çok rahat oluyor:102:çok düşündüm canım diyecegim babama zaten sizde haklısınız ama annemsiz olmaz yanında destek vermesi gerek demi![]()
kızlar buarada herkes okuyor mu çalışan yokmu aramızda :) ben çalışıyorum :
inşallah tatlım, evet bana cok uygun geldi birde ben istanbuldayım ev alma olsa daha kötu benim işim fiyatlar ucmus resmen
bu arada GÖZÜN AYDIN tatlımbugun büyük gün
![]()