Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

vay vay vay maşallah boy pos güzel taşırsın o elbiseyi çokta yakışır :)

inşallah canım işte bizim ailede basen geniştir genetik kilo alınca direk ordan alıyorum ondan korkuyorum bide nişanda da balık elbise düşünüyorum işim zor yani bi süre diyet yapıcaz artık

inşallah canım işte bizim ailede basen geniştir genetik kilo alınca direk ordan alıyorum ondan korkuyorum bide nişanda da balık elbise düşünüyorum işim zor yani bi süre diyet yapıcaz artık

Annaammm ben ne yapayım canım bende balık düşünüyordum ama aklımdan bile geçirmemeliymişim boy 1.58 ufacığım

bu boya kaç kilo iyi durur bir tahmin bakalım tabi ki özel günlerde topuklu kurtarıcı

bilmem ki canım sen kaç kilosun :)

ayy benim bütün arkadaşlarım minnacık annem biblo gibi babamla kardeşim kapıdan eğilip geçiyolar bende azıcık babama çekmişim

ne güzel işte tam ortasını bulmuşsun ilerde cocuklarınızda uzun olur

gayet iyisin tatlım ama o gün mükemmel görünmek için belki 1-2 kilo verebiliriz burda birlikte varsa bizim gibi itiraf eden hodri beydan zaman yaklaştığında toplu diyete var mısınız kızlar :119:

ben zaten spor yapıp biraz toparlamayı düşünüyorum aslında 48 kiloydum benim sevgilim çok zayıfsın kilo al al diye diye 53 kiloya çıktım ama 50 olmak iyidir birazda sıkılaştım mı idare eder herhalde inşallah o zamana kalmaz kalırsa da ben varım beraber yapabiliriz :)

Son düzenleme:
gayet iyisin tatlım ama o gün mükemmel görünmek için belki 1-2 kilo verebiliriz burda birlikte varsa bizim gibi itiraf eden hodri beydan zaman yaklaştığında toplu diyete var mısınız kızlar :119:

ben 57 kiloyum sizin güzel hatrınız için 55 olurum

aynen ya benimkide öyle seviyo zayıf olma diyo ama ona bırakırsam salıcam o yüzden sıkılaşmak iyidir bu topiğin kızları taş gibi desinler

ben 57 kiloyum sizin güzel hatrınız için 55 olurum

süper o zamann diğer kızlarlada konuşalım topluca güzelleşelim

Benim sevgilimde artık ne al ne ver böyle kal diyor herhalde bulduk istediği kiloyu
Bende aldım ama biraz da saldım sıkı olmak iyidir tabi Ceren'cim taş gibi desinler

Benim sevgilimde artık ne al ne ver böyle kal diyor herhalde bulduk istediği kiloyu
Bende aldım ama biraz da saldım sıkı olmak iyidir tabi Ceren'cim taş gibi desinler

sporla sağlıklı beslenmeyle bi kaç kilo ne ki hemen verilir maksat kendimizi iyi hissedelim tatlım ben kaçar yarın okul var iyi geceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…