vay vay vay maşallah boy pos güzel taşırsın o elbiseyi çokta yakışır :)
inşallah canım işte bizim ailede basen geniştir genetik kilo alınca direk ordan alıyorum ondan korkuyorumbide nişanda da balık elbise düşünüyorum işim zor yani bi süre diyet yapıcaz artık
inşallah canım işte bizim ailede basen geniştir genetik kilo alınca direk ordan alıyorum ondan korkuyorumbide nişanda da balık elbise düşünüyorum işim zor yani bi süre diyet yapıcaz artık
1.80 mibnde 1.72 yim bide bana uzun diyolar
1.80 mibnde 1.72 yim bide bana uzun diyolar
Annaammm ben ne yapayım canım bende balık düşünüyordum ama aklımdan bile geçirmemeliymişim boy 1.58 ufacığım
platform topuk denen bişe var tatlım boyun hiç önemi yok bence kilon iiyse hertürlü taşırsın elbiseyi
yıllarca spor yaptım benden uzun cok kız tanıdım canım seninkide iiymiş yeni nesil hep böyle zaten
bu boya kaç kilo iyi durur bir tahmin bakalım tabi ki özel günlerde topuklu kurtarıcı
ayy benim bütün arkadaşlarım minnacıkannem biblo gibi babamla kardeşim kapıdan eğilip geçiyolar bende azıcık babama çekmişim
bilmem ki canım sen kaç kilosun :)
52-53 değişiyor biraz basen sorun :)
gayet iyisin tatlım ama o gün mükemmel görünmek için belki 1-2 kilo verebiliriz burda birlikte varsa bizim gibi itiraf eden hodri beydan zaman yaklaştığında toplu diyete var mısınız kızlar :119:
gayet iyisin tatlım ama o gün mükemmel görünmek için belki 1-2 kilo verebiliriz burda birlikte varsa bizim gibi itiraf eden hodri beydan zaman yaklaştığında toplu diyete var mısınız kızlar :119:
ben zaten spor yapıp biraz toparlamayı düşünüyorum aslında 48 kiloydum benim sevgilim çok zayıfsın kilo al al diye diye 53 kiloya çıktım ama 50 olmak iyidir birazda sıkılaştım mı idare eder herhalde inşallah o zamana kalmaz kalırsa da ben varım beraber yapabiliriz :)
ben 57 kiloyum sizin güzel hatrınız için 55 olurum
aynen ya benimkide öyle seviyo zayıf olma diyo ama ona bırakırsam salıcam o yüzden sıkılaşmak iyidir bu topiğin kızları taş gibi desinler
süper o zamann diğer kızlarlada konuşalım topluca güzelleşelim
Benim sevgilimde artık ne al ne ver böyle kal diyor herhalde bulduk istediği kiloyu
Bende aldım ama biraz da saldım sıkı olmak iyidir tabi Ceren'cim taş gibi desinler
ben 57 kiloyum sizin güzel hatrınız için 55 olurum
sporla sağlıklı beslenmeyle bi kaç kilo ne ki hemen verilir maksat kendimizi iyi hissedelimtatlım ben kaçar yarın okul var iyi geceler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?