Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok beğeniyorum canım ama bu hafta pek bişe yoktu olduğunda yazalım buraya herkesin haberi olsun![]()
kızlar bu elbisenin beyazı bide birazcık kısası söz için nası olur sizce?
Eki Görüntüle 999136
Eki Görüntüle 999136
okurken tüğlerim diken diken oldu canım ya heycanını burdan hissettim gözünüz aydın en zor engeli atlattınız ben cok korkuyorum askerlikten ama senin gibi aşanları görüncede cesaretleniyorum inşallah bundan sonra herşeyiniz hızla kolay geçer tam kavusursunuz birbirinize söz ne zaman?![]()
Hayal ettim birden ne güzel yaaAllah bir daha ayırmasın :) artık sözün yakındır
![]()
güzelmiş canım ama diz üstü değil de diz altında falan seviyorsan kalem etek gibi olur ve tarz durur diğer türlü çok klasikleşmiş kalır diye düşünüyorum
Sağ olasın canım çok teşekkür ederiz korkmana gerek yok askerlik bir şekilde geçiyor geçmek zorunda sen de inşallah atlatacaksın :) biz de artık tamamen kavuşmayı umuyoruz 6 sene bekledik bir buçuk sene daha bekleyeceğiz benim okulumdan dolayı. söz nisan başında düşünüyoruz bir aksilik çıkmazsa canım![]()
yani hiç kestirmiyim mi canım bende nası durur bilmiyorum boyum uzun ama denemem lazım
bence uzun şekilde bir düşün derim denediğinde resim çekme imkanın varsa bizde bakalım beğenirsen uzun giyersin içine sinmezse kestirirsin ya da farklı bakarsın.Canım aslında bunun kısa modelinden var hazır onlardan dene alıp kestirmeden önce
nette bulamadım olanlar cok kısaydı ama carsıda bulurum olmadı denerim çekerim fotosunuda![]()
Eki Görüntüle 999136
Tamam canım :)
Ee sevgilinle hiç konuştunuz mu söz konusunu ?
elbise çok güzel canım fiziğin müsaitse hiç bozma derim![]()
konustuk canım zamanı benim ayarlamamı istiyo sadece canımı sıkmamamı istiyo bide askere gitmeden önce nişan olsun diyo söz tarihini tamamen bana bıraktı bende zamana bıraktım büyük ihtimal senin tarihlerinde olur canım tekrardan takvim yapmak istemiyorum olmayınca üzülüyo insan senden takip ederim artık![]()
sadece o gün siyah giymek istemiyorum canım beyaz düşünüyorum o da asil durur bence :)
En uygun zamanı bulacağına eminim canını sıkma askeri de işi de halledersiniz düğününü de yaparız :)
Askere gitmeden önce yaparsınız canım o zaman biraz daha bekle benim takvimi ortak kullanalım takvimi seve seve paylaşırım seninle sende karar verdiğin zaman takvimini yaparsın inşallah:)
olabilir canım her renk olur bu elbiseye![]()
canım benim saol bakalım zaman bize ne göstericek
taşıması zor bi elbise boyum fiziğim aslında müsait ama 1-2 kilo verebilirim sanırım bu elbise içinbi ara çarşı yapimde benzer modeller deneyip paylaşim sizinle bakalım beğenicek misiniz :78:
Güzel şeyler gösterecek canım inanıyorum :)
Resimleri bekliyorum canım boy ve kilon kaç ?
adanaya gidince cıkabilirim canım alışverişe boy 1.8o kilo 68 ama şu ara biraz aldım şuan kaçım hiç bilmiyorumsormadan söyliyim eski basketbolcuyum
![]()
adanaya gidince cıkabilirim canım alışverişe boy 1.8o kilo 68 ama şu ara biraz aldım şuan kaçım hiç bilmiyorumsormadan söyliyim eski basketbolcuyum
![]()