Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

keşke çalışmasamda okuyor olsam diyenler kervanına girdim bende :) 3 yıldır çalışıyorum mezun olur olmaz başladım ama inanki okumak başka

keşke okul bitse de çalışsam hiç sanmıyorum okulu özleyeceğimi üniversiteye gidecekken de liseyi özlersin demişlerdi özlemem demiştim özlemiyorum :)

keşke okul bitse de çalışsam hiç sanmıyorum okulu özleyeceğimi üniversiteye gidecekken de liseyi özlersin demişlerdi özlemem demiştim özlemiyorum :)

aynısını bende demiştim ama üni ortamını inanılmaz özlüyor insan :) ailenle kalarak mı okuyorsun bimiyorum ama ben farklı şehirde okumuştum ve oyüzden çok özleri hala

aynısını bende demiştim ama üni ortamını inanılmaz özlüyor insan :) ailenle kalarak mı okuyorsun bimiyorum ama ben farklı şehirde okumuştum ve oyüzden çok özleri hala

yok ailemle kalmıyorum başka şehirde okuyorum özlemem de ne bileyim ya :)

benim lise hayatım güzeldi ama son sene çok çetrefilli olaylar ile ayrıldık o yüzden kimseyle görüşmüyorum özleyeceğim kimse de olmuyor :)
Üniversite içinse dediklerin doğru canım biz üniversite de gezmek eğlenmekten çok dersler bitse zaman geçse sevdiğimize kavuşsak dediğimiz için olabilir :)

herkese merhaba kızlar ben de geldim 4 gün aradan sonra :) bildiğiniz üzere erkek arkadaşım 24 şubatta teskeresini aldı çok şükür denizlide yaptı askerliğini hazır ordayken gidip denizliyi gezelim dedik sevgilimden önce vardım terminale beklemeye başladım öyle heyecanlıydım ki o dakikalar geçmek bilmedi sanki tırnaklarımı falan kırmışım sonra bir baktım benim prensim geliyor bana doğru o an nasıl sarıldım neler dedim hiç hatırlamıyorum sarıldık da sarıldık aşırı özlemişiz birbirimizi ben 5.5 aydan beri kavuşacağımız bu günü hayal ettim hep 1 ay bile zor dayanan ben 4.5 ay sadece konuşarak bir de ara sıra kamerada görüşerek sevgilimin yokluğuna dayanmaya çalıştım çok ağladım bu süre zarfında geçer mi bu 5.5 ay dedim bir güzel gezdik denizliyi pamukkaleyi hediyelerimizi alıp döndük yine adapazarına elini hiç bırakasım gelmedi gözlerine bakmayı ona sarılmayı aşırı özlemiştim 5.5 ay bana 3 yıl gibi geldi:) neyse ki bitti bu engeli de ortadan kaldırmış oldu sevgilim tek engel benim okulum o da seneye bitecek inşallah. Rabbim asker yolu gözleyen herkese bir an önce kavuşmayı nasip etsin kızlar ben anlatılmaz çoook mutluyum şu an içim içime sığmıyor

inşallah tatlım, evet bana cok uygun geldi birde ben istanbuldayım ev alma olsa daha kötu benim işim fiyatlar ucmus resmen

bu arada GÖZÜN AYDIN tatlım bugun büyük gün

Çoook teşekkür ederim canım kavuştuk biz 5.5 ayın sonunda sevgilimin yanındaydım o yüzden yazamadım kusura bakma içim içime sığmıyor çookkkk mutluyum çoookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…