Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ay hadi bakalım inşallah hemen olur isteme ve evlilik canım :):)

bakalım benimkiler ağustosta netleşicek bi gelsin ağustosta

hayırlısı ile tatlım hemen seninde olur bakalım ben öyle düşünüyorum babam ne der bilmiyorum daha benim eltim dogum yaptı onun kırkın çıkmasını bekliyoruz aslında martın ikinci haftası falan çıkıyor tatlım onu beklıyoruz hemen sonra gelecekler dün konustuk işte hemen gelecegiz dedi hayırlısı bakalım tatlım

çok sevindim senin adına canım

baban biliyor sanırım erkek arkadaşın olduğunu

nişanımda bu magnetlerden dağıtmayı düşünüyorum kızlar uzun zamandır aklımda vardı hala da araştırıyorum çok tatlılar

Son düzenleme:
bilmiyor canım olayda o yani abimde var çok kıskanç ne olacak bilmiyorum bide benim eltim en yakın arkadaşım oluyor kendisi durumlar karışık bizde tatlım

uuuu zor işin ozman benim babam yaklaşık 1bucuk yıl önce kaza ile öğrendi erkek arkadaşımı annemle abimle tanıştırmıştım zaten :) babamda şimdi nezaman evlencek boyutlarında ama istemeye gelcekler dediğime neolur bilmiyorum... şuan bilmemezliğe vuruyor olayları

görmemezlikten geliyor yani canım ama en azından rahatsın demi gizli saklı yok:26:
abin nası kabul etti benimkine söylersem ne yapar bilmiyorum hiç babam az çok tahmin ediyordun da inş verirler artık ikna edecegim

görmemezlikten geliyor yani canım ama en azından rahatsın demi gizli saklı yok:26:
abin nası kabul etti benimkine söylersem ne yapar bilmiyorum hiç babam az çok tahmin ediyordun da inş verirler artık ikna edecegim

aynen canım görmemezlikten geliyor ancak çok sıkıyor nereye napcan ne etceksin vb sorular çok oluyor :) annem zaten çok seviyor kendisini sorun yaşamadık.. abimi ise 2 hafta önce tanıştırdım. dedim arkadşmla tnştırmak istiyorum diye. 2 gün hiç konuşmadı benle üzülmüş morali bozulmuş. sonra tanışınca sevdi erkek arkadaşımı şimdi aramız iyi... yazada babamla tanışırsa işte resmiyete yol alcaz
babandan önce abine söyle bence benim abimle 2 yaş var aramda oyüzden çok abilik taslamıyor bana tabi yine abi sonuçta ama bnm tanışma güzeldi.

ne güzel canım benim abim türk erkegi bildiginin açık görüşlü bi insan degil ki babam kabul eder çünkü bana kıyamazda ondan ama abim tek korkum engel olacak diyede korkuyorum annem biliyor zaten onun ailesinde herkes biliyor beni çok seviyorlar

babanla tanısıtırdıktan sonra mı gelecekler canım istemeye seni :26: onun ailesi biliyor mu peki seni:26:

evet canım ben onun tüm sülalesi ile tanıştım diyebilirim :) biz önce aileler tanışmaya gelir sonra isteme için gün belirlenir gelirler diyoruz

baban ile daha iyi ise aran ozman babana söyle sen abin daha katıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…