Cok güzel fikir canım, çok güzel olacaktır bence, asağıda yaptıklarına baktım da onlarda cok hoş, elinden geliyor ne güzel
Sağol canım uğraşıyorum işte iyi olsa da olmasa da insan emek harcayınca gözüne güzel geliyor(cümleyi yazmak için ne uğraştım )
niye ugrastın o kadartekrar ellerine sağlık canım
Anlatım bozuk oldu, cümle anlamsızdı diye sildim yazdım sildim yazdım. Arada takıyorum
bizim de 2014 sonu ya da 2015 başında olucak galiba :) hayırlısı diyelim. herkese mutluluklar. iyi geceler :)
Eki Görüntüle 996891 Eki Görüntüle 996890 Eki Görüntüle 996894 bunlar da akşamları sıkıldığımda diktiğim elbiseler, makineyle dikeceğim gelinliği daha güzel olur umarım.
hoş geldin canımgünaydın
günadyın burcucum nasılsınnn :) topiğin tamamını okuyamadığımdan sende durumlar nedir nezaman söz vb şeyler :)
günaydın canım benim sözüme az kaldı hayırlısı ile nisan gibi olur yani isteme olsunda bi babam verirse tabi sevgilim bu duruma üzülüyorda vermezse bi daha isterim diyor
maşallah canım iyi diktirmişin yinegelinlik daha güzel olur tabii
harika canım çok az kalmış inşallah hiçbir sorun yaşamadn atlatırsınız. önünüzde okul askerlik gibi bir engel yok sanırım :)
yok tatlım o askerligi yapmış gelmiş çalışıyor su aninş tatlım hayırlısı ile olsunda bi isteme söz hemen olur zaten istemeden korkuyoruz biz sen konyalı mısın :26:
anladım cnm bizde aöf bitsin askere gitsin diye bekliyoruz bakalım buyaz mezun olursa eylülde inş isteme olcak kısmet tabii ki :)
yok canım istanbulda yaşıyorum ben konyalı değilim :) sen konyalıydın sanırım profiline bakmıştım ama unuttum
konyalıyım tatlım ben söz yaparsanız iyi olur an azından kaç ay yapacak askerligi
mezun olursa canm 6 ay yapcak tabi uzun dönemde çıkabiliyor onu düşünmek bile istemiyorum
kısa dönem olursa 2015 biterken evli oluruz uzun çıkarsa 2016 yaza kalır
askerlik işi bozuyor ama üniversitede tanışınca böyle oluyor maalesef
canım 6 ay yapar inş 4 senelik okudu ise öyle yapıyor ya
hemen kötü düşünme bakarsın benden önce evlenirsin ben evde kalırım
Eki Görüntüle 996891 Eki Görüntüle 996890 Eki Görüntüle 996894 bunlar da akşamları sıkıldığımda diktiğim elbiseler, makineyle dikeceğim gelinliği daha güzel olur umarım.
yok canım kötü düşünmüyorum beklemeye devam daha genciz
4 yıllık mezunlar evet 6 ay yapıyor ama bazılarıda as teğmen olark 12 ay gidebiliyor para alıyolar maaşlı askerlik gibi :)
inşallah hepmizin planları tutar sizin evlilik nzmn olcak isteme nisanda olursa
bu yaz evli olurum ben hayırlısı ile yada eylül ekim gibi çok durdurmazlar nişanlı bizi canım hayırlısı ile bi istesinde
astegmen olarak giderse evlenirsiniz canım paralı yaparsa ne olacakda evli beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?