• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet canım ben onun tüm sülalesi ile tanıştım diyebilirim :) biz önce aileler tanışmaya gelir sonra isteme için gün belirlenir gelirler diyoruz :16:

baban ile daha iyi ise aran ozman babana söyle sen abin daha katıysa :34:

öyle yapacagım canım gelsinlerde vermiyecek olursa anlatırım babama bizimde öyle olacak anneler tanıstır başta akşamda babalar hemde isteme olur :17:

şuan 2. senedeyim canım seneye 3. sınıfın sömestrında düşünüyoduk 2016da düğün büyük ihtimal olamicak daha iş askerlik durumları var 2017ye aksar heralde o yüzden bilemiyorum acele etmemek en iyisi sanırım takvimide kaldırmayı düşünüyorum :(

2017 de yazın mı olsun diyorsun yoksa nisan mayıs falanda ister misin öyle de yapabiliriz dersen seneye yazın yaptığınızda çok uzamamış olur ben öyle düşünüyorum düğün yetişirse 2016 ekim yetişmezse 2017 mart nisan gibi .Ama sen takvimi falanda kaldırmışsın canım :(

önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo :31:

canım ailen şart koşmuyorsa olabilir ama evliyken de ayrı kalmak çok daha zor olur senin için

cevremde şahit olduklarım var canım biz evimizi iki aileyede yakın bi yerde tutucaz zaten yanlız kalmam o gidince tabiki en mantıklısı askerliği önce aradan cıkartmak ama zaten cok uzun ilişkimiz var daha da uzaması canımı sıkıyo nese hayırlısı neyse o olsun artık zamana bıraktım

bu uzun ilişkilerin en gıcık tarafı da bu işte insan bir şeyler olsun istiyor o kadar seneden sonra ama şartlar da elvermiyor insanın canı sıkılıyor anlıyorum seni hayırlısı olsun canım

Back
X