Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

öyle yapacagım canım gelsinlerde vermiyecek olursa anlatırım babama bizimde öyle olacak anneler tanıstır başta akşamda babalar hemde isteme olur

2017 de yazın mı olsun diyorsun yoksa nisan mayıs falanda ister misin öyle de yapabiliriz dersen seneye yazın yaptığınızda çok uzamamış olur ben öyle düşünüyorum düğün yetişirse 2016 ekim yetişmezse 2017 mart nisan gibi .Ama sen takvimi falanda kaldırmışsın canım

önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo

canım ailen şart koşmuyorsa olabilir ama evliyken de ayrı kalmak çok daha zor olur senin için

bu uzun ilişkilerin en gıcık tarafı da bu işte insan bir şeyler olsun istiyor o kadar seneden sonra ama şartlar da elvermiyor insanın canı sıkılıyor anlıyorum seni hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…