evet canım ben onun tüm sülalesi ile tanıştım diyebilirim :) biz önce aileler tanışmaya gelir sonra isteme için gün belirlenir gelirler diyoruz
baban ile daha iyi ise aran ozman babana söyle sen abin daha katıysa
öyle yapacagım canım gelsinlerde vermiyecek olursa anlatırım babama bizimde öyle olacak anneler tanıstır başta akşamda babalar hemde isteme olur
nişanımda bu magnetlerden dağıtmayı düşünüyorum kızlar uzun zamandır aklımda vardı hala da araştırıyorum çok tatlılar
Eki Görüntüle 996965
Eki Görüntüle 996966
hadi bakalımmm canım.. en zoru şu söyleme ve isteme zamanı ya sonrası inş. çorap söküğü gibi gelirrr
hadi bakalımmm canım.. en zoru şu söyleme ve isteme zamanı ya sonrası inş. çorap söküğü gibi gelirrr
evet tatlım önemli olan o inş hayırlısı ile olur bende rahatlarım çok gerginim bu ara
canım havluyu bir tane mi alacaksın sadece sözlüne vermek için mi ?
şuan 2. senedeyim canım seneye 3. sınıfın sömestrında düşünüyoduk 2016da düğün büyük ihtimal olamicak daha iş askerlik durumları var 2017ye aksar heralde o yüzden bilemiyorum acele etmemek en iyisi sanırım takvimide kaldırmayı düşünüyorum
önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo
cevremde şahit olduklarım var canım biz evimizi iki aileyede yakın bi yerde tutucaz zaten yanlız kalmam o gidince tabiki en mantıklısı askerliği önce aradan cıkartmak ama zaten cok uzun ilişkimiz var daha da uzaması canımı sıkıyo nese hayırlısı neyse o olsun artık zamana bıraktım
bunlar da akşamları sıkıldığımda diktiğim elbiseler, makineyle dikeceğim gelinliği daha güzel olur umarım.
vayy çok güzeller gelinlikle çok daha güzel olur :)
nişanımda bu magnetlerden dağıtmayı düşünüyorum kızlar uzun zamandır aklımda vardı hala da araştırıyorum çok tatlılar
Eki Görüntüle 996965
Eki Görüntüle 996966
İnşallah Özgecim yapabilirsem =)
yok canım onun için mendil işliycem :) bu havlular günlük kullanım için olucak
tatlım çok güzel gözüküyorlar
nezaman söylemeyi düşünüyorsun peki canım
Çok şirinler =) daha güzelleri de bulunur herhalde
ben geldimmmm ayy okulda bile aklım burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?