- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
Cok güzel fikir canım, çok güzel olacaktır bence, asağıda yaptıklarına baktım da onlarda cok hoş, elinden geliyor ne güzel![]()
Sağol canım uğraşıyorum işte iyi olsa da olmasa da insan emek harcayınca gözüne güzel geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok güzel fikir canım, çok güzel olacaktır bence, asağıda yaptıklarına baktım da onlarda cok hoş, elinden geliyor ne güzel![]()
Sağol canım uğraşıyorum işte iyi olsa da olmasa da insan emek harcayınca gözüne güzel geliyor(cümleyi yazmak için ne uğraştım
)
niye ugrastın o kadartekrar ellerine sağlık canım
Anlatım bozuk oldu, cümle anlamsızdı diye sildim yazdım sildim yazdım. Arada takıyorum![]()
bizim de 2014 sonu ya da 2015 başında olucak galiba :) hayırlısı diyelim. herkese mutluluklar. iyi geceler :)
Eki Görüntüle 996891 Eki Görüntüle 996890 Eki Görüntüle 996894 bunlar da akşamları sıkıldığımda diktiğim elbiseler, makineyle dikeceğim gelinliği daha güzel olur umarım.
hoş geldin canımgünaydın
![]()
günadyın burcucum nasılsınnn :) topiğin tamamını okuyamadığımdan sende durumlar nedir nezaman söz vb şeyler :)
günaydın canım benim sözüme az kaldı hayırlısı ile nisan gibi olur yani isteme olsunda bi babam verirse tabi sevgilim bu duruma üzülüyorda vermezse bi daha isterim diyor![]()
maşallah canım iyi diktirmişin yinegelinlik daha güzel olur tabii
![]()
harika canım çok az kalmış inşallah hiçbir sorun yaşamadn atlatırsınız. önünüzde okul askerlik gibi bir engel yok sanırım :)
yok tatlım o askerligi yapmış gelmiş çalışıyor su aninş tatlım hayırlısı ile olsunda bi isteme söz hemen olur zaten istemeden korkuyoruz biz sen konyalı mısın :26:
anladım cnm bizde aöf bitsin askere gitsin diye bekliyoruz bakalım buyaz mezun olursa eylülde inş isteme olcak kısmet tabii ki :)
yok canım istanbulda yaşıyorum ben konyalı değilim :) sen konyalıydın sanırım profiline bakmıştım ama unuttum![]()
konyalıyım tatlım ben söz yaparsanız iyi olur an azından kaç ay yapacak askerligi![]()
mezun olursa canm 6 ay yapcak tabi uzun dönemde çıkabiliyor onu düşünmek bile istemiyorum
kısa dönem olursa 2015 biterken evli oluruz uzun çıkarsa 2016 yaza kalır
askerlik işi bozuyor ama üniversitede tanışınca böyle oluyor maalesef![]()
canım 6 ay yapar inş 4 senelik okudu ise öyle yapıyor ya
hemen kötü düşünme bakarsın benden önce evlenirsin ben evde kalırım![]()
Eki Görüntüle 996891 Eki Görüntüle 996890 Eki Görüntüle 996894 bunlar da akşamları sıkıldığımda diktiğim elbiseler, makineyle dikeceğim gelinliği daha güzel olur umarım.
yok canım kötü düşünmüyorum beklemeye devam daha genciz
4 yıllık mezunlar evet 6 ay yapıyor ama bazılarıda as teğmen olark 12 ay gidebiliyor para alıyolar maaşlı askerlik gibi :)
inşallah hepmizin planları tutar sizin evlilik nzmn olcak isteme nisanda olursa![]()
bu yaz evli olurum ben hayırlısı ile yada eylül ekim gibi çok durdurmazlar nişanlı bizi canım hayırlısı ile bi istesinde
astegmen olarak giderse evlenirsiniz canım paralı yaparsa ne olacakda evli beklersin![]()