Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

şuan 2. senedeyim canım seneye 3. sınıfın sömestrında düşünüyoduk 2016da düğün büyük ihtimal olamicak daha iş askerlik durumları var 2017ye aksar heralde o yüzden bilemiyorum acele etmemek en iyisi sanırım takvimide kaldırmayı düşünüyorum

Dün 10 tlye bebek aldim gelinlik dikicez annemle =D gelin arabasi icin =)
bende bebek istiyorum hatta baya güzel şeyler var aklımda araba için

üzülme canım herşeyden önce kendini hazır hisset sevgilinlede konuş uygun zamanı bulursunuz beraberce

üzülme canım herşeyden önce kendini hazır hisset sevgilinlede konuş uygun zamanı bulursunuz beraberce

önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo

önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo

her işin bi yolu bulunur canım
ama evliyken sevdiğin askere giderse nolcak onun için planın var mı

her işin bi yolu bulunur canım
ama evliyken sevdiğin askere giderse nolcak onun için planın var mı

cevremde şahit olduklarım var canım biz evimizi iki aileyede yakın bi yerde tutucaz zaten yanlız kalmam o gidince tabiki en mantıklısı askerliği önce aradan cıkartmak ama zaten cok uzun ilişkimiz var daha da uzaması canımı sıkıyo nese hayırlısı neyse o olsun artık zamana bıraktım

doğru söylüyosun canım bende aileler yüzyüze geldikten sonra zamanı kısa tutmak istiyorum onun için çok düşünüyorum
3 ay sözlü kalıcaz hesaplarıma göre 6 ayda nişanlı 7 ayın sonuna doğru düğün olucak inşallah

inşallah herşey planladığınız gibi gider canım sizin mutluluklarınızla biz mutlu olucaz sonrada biz o günleri yaşıcaz inşallah

bizim de 2014 sonu ya da 2015 başında olucak galiba :) hayırlısı diyelim. herkese mutluluklar. iyi geceler :)

canım günaydın, sıkma canını hersey hayırlısıyla zamanında olur, askerlikten bahsetmişsin canım evlendikten sonra gitmesinde sıkıntı olmaz diye dusunuyorsan sömestr değilde yazın olsa olur bence, iyice dusunup karar vermeniz lazım tatlım, uzun ilşki oldugu için daha fazla beklemek istemediğini de anlıyorum

bizim de 2014 sonu ya da 2015 başında olucak galiba :) hayırlısı diyelim. herkese mutluluklar. iyi geceler :)

günaydın, hoşgeldin canım, kendinden ve ilişkinden bahseder misin bize, kaç yasındasın, ne zmandır berabersiniz ?
inşallah hepimiz için hayırlısı

yapınca at canım bakalım nası olacak

ayy çok güzel bende istiyorum çok güzel duruyor :)

ayy ne güzel bebek, benimde cok hosuma gidiyor oyle, merak ettim canım yapınca paylaşır mısın ?

bitince merakla bekliyoruz :)

Tabi bitince fotolarını koyarım, esmer bebek bulamadım sarı saçlı aldım belki saçını da boyarım bilmiyorum aslında çift barbie de güzel olurdu ama kuzucuğum erkek olmasın istemem ben dedi, annem de barbie küçük olur az daha büyük olsun eski arabalardaki gibi deyince vazgeçtim ondan. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya

bunlar da akşamları sıkıldığımda diktiğim elbiseler , makineyle dikeceğim gelinliği daha güzel olur umarım.

Cok güzel fikir canım, çok güzel olacaktır bence, asağıda yaptıklarına baktım da onlarda cok hoş, elinden geliyor ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…