canım kusura bakma unutuyorum sürekli senin okulun ne zaman bitiyordu yani sözden sonra kaç senen kalmış olacak ve sözle düğün arası ne kadar olacak sömestrda olsa ?
Ceren'cim umutsuz olma en iyi zamanı hayırlısıyla bulursun
bende bebek istiyorum hatta baya güzel şeyler var aklımda araba içinDün 10 tlye bebek aldim gelinlik dikicez annemle =D gelin arabasi icin =)
kızlar bende okul yüzünden anca aksamları girebiliyorum keşke bütün gün burda sohbet etsek ama nerdeebu arada morelimde bozuk düşündüm taşındım sözümün önümüzdeki sömestrda erken olucağını düşündüm cünkü mezun olur olmaz evlenemicez süre cok uzucak bende özge gibi yazın yapıcam hatta ona bile emin değilim yani bi belirsizlik var cok umutsuzum
bende bebek istiyorum hatta baya güzel şeyler var aklımda araba için
üzülme canım herşeyden önce kendini hazır hisset sevgilinlede konuş uygun zamanı bulursunuz beraberce
önümüzde 2 yaz var çalışıp para biriktiricez evlenirkende kredi çekicez birazda aileler yardım etse sizce mezun olunca evlenemez miyiz bizimkiler askerliği şart koşmuşyo ama sevgilim cok önemsiyo
her işin bi yolu bulunur canım
ama evliyken sevdiğin askere giderse nolcak onun için planın var mı
cevremde şahit olduklarım var canım biz evimizi iki aileyede yakın bi yerde tutucaz zaten yanlız kalmam o gidince tabiki en mantıklısı askerliği önce aradan cıkartmak ama zaten cok uzun ilişkimiz var daha da uzaması canımı sıkıyo nese hayırlısı neyse o olsun artık zamana bıraktım
doğru söylüyosun canım bende aileler yüzyüze geldikten sonra zamanı kısa tutmak istiyorum onun için çok düşünüyorum
3 ay sözlü kalıcaz hesaplarıma göre 6 ayda nişanlı 7 ayın sonuna doğru düğün olucak inşallah
inşallah herşey planladığınız gibi gider canım sizin mutluluklarınızla biz mutlu olucaz sonrada biz o günleri yaşıcaz inşallah
amin canım inşallah
Dün 10 tlye bebek aldim gelinlik dikicez annemle =D gelin arabasi icin =)
kızlar bende okul yüzünden anca aksamları girebiliyorum keşke bütün gün burda sohbet etsek ama nerdeebu arada morelimde bozuk düşündüm taşındım sözümün önümüzdeki sömestrda erken olucağını düşündüm cünkü mezun olur olmaz evlenemicez süre cok uzucak bende özge gibi yazın yapıcam hatta ona bile emin değilim yani bi belirsizlik var cok umutsuzum
bizim de 2014 sonu ya da 2015 başında olucak galiba :) hayırlısı diyelim. herkese mutluluklar. iyi geceler :)
ben geldimmmm hepinizi çok özledim bütün gün okuldaydımm
bu fransız dantelli havluları kendim yapmaya karar verdim fransız danteli değil baya güpür iştebi tane sordum 40 lira dedi
Dün 10 tlye bebek aldim gelinlik dikicez annemle =D gelin arabasi icin =)
bizim de 2014 sonu ya da 2015 başında olucak galiba :) hayırlısı diyelim. herkese mutluluklar. iyi geceler :)
yapınca at canım bakalım nası olacak
ayy çok güzel bende istiyorum çok güzel duruyor :)
bende bebek istiyorum hatta baya güzel şeyler var aklımda araba için
ayy ne güzel bebek, benimde cok hosuma gidiyor oyle, merak ettim canım yapınca paylaşır mısın ?
bitince merakla bekliyoruz :)
Tabi bitince fotolarını koyarım, esmer bebek bulamadım sarı saçlı aldım belki saçını da boyarım bilmiyorumaslında çift barbie de güzel olurdu ama kuzucuğum erkek olmasın istemem ben dedi, annem de barbie küçük olur az daha büyük olsun eski arabalardaki gibi deyince vazgeçtim ondan. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?