ne demek canim burada birbirimize destek olcaz dua edecez kimselere diyemediklerimizi paylacaz ki bi an evvel sagliklica yavrucuklarimiza hayirlisiyla kavusalim demi amaaa kizİnşallah ca pozitif düşün. Ayy ya çok heyecanlıyım iyi dillerin için teşekkür ederim canım ya
Ay vallahi canm hiç kimseyle paylasamadigimizi burda paylaşıp rahatlıyoruz biraz ben Daha yeni üye oldum ama güzelmiş bu kk..:))ne demek canim burada birbirimize destek olcaz dua edecez kimselere diyemediklerimizi paylacaz ki bi an evvel sagliklica yavrucuklarimiza hayirlisiyla kavusalim demi amaaa kiz
bu stressli süreçte psikolojimiz allak bullak iken bir de konuşmazsak catlariz ayolAy vallahi canm hiç kimseyle paylasamadigimizi burda paylaşıp rahatlıyoruz biraz ben Daha yeni üye oldum ama güzelmiş bu kk..:))
canim eeger 28 ocak ilk adet gunun olursa rahim kalinlasinda,kan tahlilindede da herhangi sikintin olmazsa Allah nasip ederse 15,16,17 subat transferin olur soylede hesaplanio ovulasyon dan 6-7 gun sonra transfer oluo
GuNaYdinLar canlar, yârin transferim var heyecanlaniommm ki sorma gecen ay negatif aldigimdan böyle boşlukta gibiyim canim InsAllah yârin transferim güzel geçer bebeisimi alir gelirim eveyârin sabah ariyacaklar bakalim randevum 10.30 da ,düşündükçe heyecan yapiommmmm
Hayirli cumalar bende ocak da dondurulmus transferi olacagim 33 yasindayim bahceci fulya mustafa beyin hastasiyim adet tarihim 29 aralik su an ilaclarimi kullaniyorum listeye benide eklersen sevinirim 12 ocakta kontrolum var hepimiz pozitifi gorelim insallah
Bnm de önümüzdeki hafta dondurulmus transferim olacak ptesi kontrole gidip transfer gününü alacagiz nötr um sanki bisey hissedemiyrm
Walla bi umutsuzlluk düşüyo içime bi umut.gün yaklaştıkça farklı hallere giriyorum.korkumu heyecan mı bilmiyorum.ama bişeyi cok iyi biliyorum ANNE OLMAK İSTİYORUMYupppyyyyy
Kızlar bu benim bebeğim En altta embriyonun altında %81 %71 yazıyo.bilen warsa bana acıklayabilirmi acaba.doktorun tüm dediklerini heyecanla unuttum ben.aranızda bilen warsa eger bana acıklayabilirmi lütfen Eki Görüntüle 1367545
Mrb kızlar benimde bu ay dondurulmuş transferim olacak inşallah lucrin kıllanıyorum 9.gunum bu gün adetimi bekliyorum gecikme yapyomuki lucrin aslında olmam lazım bugün yada yarın,hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz inşallah bebeklerimize
Selam herkese...Ben de dün adetimin 21. gunu gonapeptyl başladım günde yarım doz, doktorum ben bırakmdiyene kadar kullanacaksın dedi, adet olunca tekrar gidicem bakalım... Bu arada Izmir, doktorum Israel Aruh, 3 tane dondurulmuşum var..bir kez tüp bebek denemesi sonucu kimyasal gebelik hikayem var..Herkese bol şanslar:)
Slm canım ben de tüp bebek yaoturuyorum. Ve ilk asamada tipki senin gibi kafamda yuzlerce soru vardi oyuzden seni anlayabiliyorum.ilk gidiş adetin 2.gunu muayne oluyorsun o gün akşam iğne tedavisine basliyorsun hergün iğne göbek ten. 2 - 3 güne bir kontrole gidiyosun. Sonra 2 ayrı igne daha başladı benim Doktorum. Göbek kol kalça hergün yapıldım. 12. Gün yumurta toplandı. Çok yumurtladigim için yumurtalarm donduruldu. 2 ay sonra yine adetin 2. Günü gidiyosun estrofem diye bi hap var onu kullanıyosun folik asit corasprin bide progesteron var. Sık sık kontrollerin oluyo. Ben bu süreçleri geçtim şimdi p.tesi transferim var inşallah. haplara transfer sonrasi da devam.insallah sorularına cevap bulabilmissindir.
hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
Bugün 9.gunum sabah erken gebelik testi Yaptım moralim çok bozuk olmadı galiba negatif ya eşim ve ben yıkıldık ya
Yas 2gun sonra 292si birlikte donsurulmustu birlikte cozunecegi icin ve 2. Oldugu icin sans yuksek olsun diye 2 tane istiyrmMerhaba, transfer tarihin gelmiş bileHayırlısı ile olsun bitsin güzel haberler al inşallah...Senin yaş kaçtı? Kaç tane tranfer edilecek?
günaydınlar yarın bende kontrole gideceğim rahim kalınlaşmışsa transfer tarihi belli olacak
Yas 2gun sonra 292si birlikte donsurulmustu birlikte cozunecegi icin ve 2. Oldugu icin sans yuksek olsun diye 2 tane istiyrm
Herkese günaydın son 2gunum sonuça az kaldı ben idrar testi ile moralimi bozsamda beklemekten başka çare yok
Hayırlısı Haklısınız bir tane dondurulmuşum daha var negatifi görürsem umutlarım onda olacak peki iki dondurulmuş tüp bebek arası kaç ay Olmalı fikri olan var mı rapor almam artık Zorlaştı 15tatilde ikincide olsa iyi olacak ama doktorum uzatmayı çok seviyo eli yavaş mükemmeliyetçi eğer olma imkanı varsa Israr edecem
ben rahime cizik atilmasını istemiştim belki ondan transfere karar verdigin aydan bir ay önce demiş olabilir.Merhaba istedigin ay adetin 2. Gunu gidiliyor sonra progestan bakilacak sonra estrofem verir belirli gunler cagirip rahim kalinligina bakiyor 8 mm ustu transfer yapiliyor vajinal usg ile oluyor dinleniyon bitiyor
Onu bennde merak ediyorum ne kadar süre sonra transfer yapılabiliyo.inşallah pozitif sonuç alırızda bunun cewabını hüç öğrenmesekte olurHayırlısı Haklısınız bir tane dondurulmuşum daha var negatifi görürsem umutlarım onda olacak peki iki dondurulmuş tüp bebek arası kaç ay Olmalı fikri olan var mı rapor almam artık Zorlaştı 15tatilde ikincide olsa iyi olacak ama doktorum uzatmayı çok seviyo eli yavaş mükemmeliyetçi eğer olma imkanı varsa Israr edecem
İlk sen öğrenceksin sonra ben.hayırlısı bakallım.inşallah güzel haberler alırız.cok dua edelim birbirimizeHerkese günaydın son 2gunum sonuça az kaldı ben idrar testi ile moralimi bozsamda beklemekten başka çare yok
Vardir bunda da bir hayir canim uzulduk ama gecti sukur simdi son bir dondurulmusum var adet olduktan sonra subatin basina ins transferim olacak nasipse canim bekliorum belki bebem subatta gelecek ☺Teşekkür ederim canım...
İyi geçmiştir umarım transferin... Maalesef ki buradaki tüm arkadaşların ortak kaderi ya o negatifi görmek yada transfer ertelenmesi... Bebişlerimiz er yada geç bizimle olacak, yılmak yorulmak olumsuz düşünmek yok
Hoşgeldiniz, inşallah güzel sonuçlar alanların kervanına katılırsınız....
Umutsuzluk yok canım... Daha önümüzde ne kadar yol var bilemiyoruz... Bizler anne adayları olarak her zaman dik durmalıyız... Bakmayın reklamlarda "babalar ayakta kalır" denildiğine... Anneler destek olmazsa babalar kendilerine bile zor sahip çıkarlar
Canım yazının açıklamasını bilmiyorum ama resimden anladığım kadarı ile harika bir bebişin var... İnşallah sana sıkı sıkı tutunacak ve o müjdeli haberi vermekte geç kalmayacaksın...
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun tedaviniz... İnşallah mutlu sona hep beraber ulaşırız...
Hoşgeldiniz, kimyasal gebeliğiniz için üzüldüm... Bulup kaybetmek çok daha kötü bilirim... İnşallah buz bebişiniz sizi bırakmaz ve hayırlı haberler verirsiniz...
Çok teşekkür ederim... Bu topic bana iyi geldi... İnşallah herkes hayırlı sonuçlar alır ve hep birlikte gebelik topiclerine transfer oluruz...
İşte benimde en korktuğum durum Allah yardımcın olsun... Evet hayırlısı böyleymiş canım... Sabrının sonu selamet olur inşallah...
Canım bozma moralini hemen... Dur bakalım bir kan testini yaptır öncelikle... Stres şuan en çok uzak olman gereken şey...