Teşekkür ederim canım...
İyi geçmiştir umarım transferin... Maalesef ki buradaki tüm arkadaşların ortak kaderi ya o negatifi görmek yada transfer ertelenmesi... Bebişlerimiz er yada geç bizimle olacak, yılmak yorulmak olumsuz düşünmek yok
Hoşgeldiniz, inşallah güzel sonuçlar alanların kervanına katılırsınız....
Umutsuzluk yok canım... Daha önümüzde ne kadar yol var bilemiyoruz... Bizler anne adayları olarak her zaman dik durmalıyız... Bakmayın reklamlarda "babalar ayakta kalır" denildiğine... Anneler destek olmazsa babalar kendilerine bile zor sahip çıkarlar
Canım yazının açıklamasını bilmiyorum ama resimden anladığım kadarı ile harika bir bebişin var... İnşallah sana sıkı sıkı tutunacak ve o müjdeli haberi vermekte geç kalmayacaksın...
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun tedaviniz... İnşallah mutlu sona hep beraber ulaşırız...
Hoşgeldiniz, kimyasal gebeliğiniz için üzüldüm... Bulup kaybetmek çok daha kötü bilirim... İnşallah buz bebişiniz sizi bırakmaz ve hayırlı haberler verirsiniz...
Çok teşekkür ederim... Bu topic bana iyi geldi... İnşallah herkes hayırlı sonuçlar alır ve hep birlikte gebelik topiclerine transfer oluruz...
İşte benimde en korktuğum durum Allah yardımcın olsun... Evet hayırlısı böyleymiş canım... Sabrının sonu selamet olur inşallah...
Canım bozma moralini hemen... Dur bakalım bir kan testini yaptır öncelikle... Stres şuan en çok uzak olman gereken şey...