2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar
öncelikle gün sayan herkese hayırlı pozitif sonuçlar negatif sonuç alanlara da en kısa zamanda pozitifler diliyorum.
5. Tüp deneme kararını dün doktorumla almış bulunmaktayız. C.tesi 4. Transfer sonucum negatifti. Regl olmayı bekliyorum. İkinci günüyle son 3 dondurulmuştan hayatta kalanlarla yeniden bir tedaviye başlıyoruz desteklerinizi bekliyorum
canım seninle aynıyız bende aralık ayında 4.tedavim oldum gebelik oluştu ama düştü kan testinden birkaçgün sonra değerbenimde 3 donmuşum var tedaviye başladım lucrin iğne ve estrofem kullanıyorum dün kontrole gittim rahim duvarım kalınlaşmamış doktor estrofemi sabah 2 akşam 2 yaptı cuma bidaha bakıcak yine kalınlaşmadıysa bu ay iptal olucakmiş bidahaki aya kalıcak herhalde inşallah geç olur ama iyi olur pozitif olur sonucu pozitif olup devamıda gelir inşallah hepimizin bebeklerimiz inşallah bizi hiç bırakmasın allahım.ammmmin

canım seninle aynıyız bende aralık ayında 4.tedavim oldum gebelik oluştu ama düştü kan testinden birkaçgün sonra değerbenimde 3 donmuşum var tedaviye başladım lucrin iğne ve estrofem kullanıyorum dün kontrole gittim rahim duvarım kalınlaşmamış doktor estrofemi sabah 2 akşam 2 yaptı cuma bidaha bakıcak yine kalınlaşmadıysa bu ay iptal olucakmiş bidahaki aya kalıcak herhalde inşallah geç olur ama iyi olur pozitif olur sonucu pozitif olup devamıda gelir inşallah hepimizin bebeklerimiz inşallah bizi hiç bırakmasın allahım.ammmmin
amin inşallah arkadaşım seninde benimde bütün bebek hasreti çekenlerin yüzü güler inşallah

Mer bayanlar sizi uzun bir suredir takip ediyorum.yasim 33 .ilk tup bebek denemem.9 yasinda bir oglum var dogal yolla.simdi kards istiyoruz ama olmuyor.3 ay once edaviye basladim.rahimde sivi oldugu icin yumurtalarim 3 ay once donduruldu.biturlu sividan kurtulamiyoruz.bu ayda 2 tane kist olmus.
Hos geldin...hayirli sonuclanir insallah tedavin.. Bildigim kadariyla sivi tuplerde olmuyomu...rahime tuplerden mi akiyo acaba sivi.. Doktorun bu asamada ne onerdi..

Merhaba bayanlar sizi uzun bir suredir takip ediyorum.yasim 33 .ilk tup bebek denemem.9 yasinda bir oglum var dogal yolla.simdi kards istiyoruz ama olmuyor.3 ay once edaviye basladim.rahimde sivi oldugu icin yumurtalarim 3 ay once donduruldu.biturlu sividan kurtulamiyoruz.bu ayda 2 tane kist olmus.
Aaah ah bu kistler yokmu...bi donem kistlerden gozumu acamiyodum...bi ameliyat bitiyodu bikac sene gecer gecmez opala supriz gibi bu sefer polikist cikmaz mi...perisan ve bitik halde bi sonraki ameliyata hazirlanirken teyzem doktor yurtdisinda sagolsun bi aparati onerdi sadece dene olmezsin diye de israr etti... Allahima cok sukur kistlerden kurtuldum...

Merhabalar.. Benimde 1 aralıkta opu yapılmıştı, ohss yüzünden transferim ertelenmişti 5 şubat dondurulmuş iki embriyo transferim oldu.. Şimdi beklemedeyim.. Sürekli forumları okuyorum bi de yazayım dedim.. Rabbim anneliği tüm isteyenlere de bize de nasip eder inşallah

Tsk tomiris .3 ay antibiyotik kullandim.orgametril kullandim.doktorumbu ilacin rahmi trasladigini temizlediginisoyledi.kontrole gittigimde yok olmustu.estrofeme basladik.transfer gunu icin gittim tekrar sivi olmustu.iptaloldu.tuplerle ilgili bisey soylemedienfeksiyon dedi ama.

Merhabalar.. Benimde 1 aralıkta opu yapılmıştı, ohss yüzünden transferim ertelenmişti 5 şubat dondurulmuş iki embriyo transferim oldu.. Şimdi beklemedeyim.. Sürekli forumları okuyorum bi de yazayım dedim.. Rabbim anneliği tüm isteyenlere de bize de nasip eder inşallah
Amin.amin. hayirli olur insallah...herhangi belirtin var mi gerci erken daha ama...

Tsk tomiris .3 ay antibiyotik kullandim.orgametril kullandim.doktorumbu ilacin rahmi trasladigini temizlediginisoyledi.kontrole gittigimde yok olmustu.estrofeme basladik.transfer gunu icin gittim tekrar sivi olmustu.iptaloldu.tuplerle ilgili bisey soylemedienfeksiyon dedi ama.
Hmm..bende de hidrosalpenks vardi..doktorum tedaviye baslariz kontrolde sivi gorursem iptal ederim demisti...cok sukur sivi olmadi..

amiiiin inşallah

Kizlarr hepinize selam... 30 ocakta opu oldum ama ohss oldugum icin transferim marta ertelendi.. subat adetini gorup mart adetinden sonra da transferim olacak insallah ve nisana da mutlu son :KK66:
Sizlere birsey sorcam, transferim ertelendi ya ilk adetini olunca bizi ara dediler ilac,hap icin. Opu ya kdr 3 gunde bir dr daydim kntrl icin, igneler de oldukca sisirmisti beni. Iki hafta izne ciktim rahat gidip geleyim diye isyerinde kimse bilmiyor. Simdi bu 2aylik surecte de surekli gidilip gelinicek mi,sizler oyle mi yaptiniz yani? Sıkıntı yasar miyim sizce? Ne yapildi o surecte tam olarak?

Kizlarr hepinize selam... 30 ocakta opu oldum ama ohss oldugum icin transferim marta ertelendi.. subat adetini gorup mart adetinden sonra da transferim olacak insallah ve nisana da mutlu son :KK66:
Sizlere birsey sorcam, transferim ertelendi ya ilk adetini olunca bizi ara dediler ilac,hap icin. Opu ya kdr 3 gunde bir dr daydim kntrl icin, igneler de oldukca sisirmisti beni. Iki hafta izne ciktim rahat gidip geleyim diye isyerinde kimse bilmiyor. Simdi bu 2aylik surecte de surekli gidilip gelinicek mi,sizler oyle mi yaptiniz yani? Sıkıntı yasar miyim sizce? Ne yapildi o surecte tam olarak?
canım çok çok geçmiş olsun umarım sonu çok güzel olur.Ben sadece 1 kere kontrole gittim 1 ay içerisinde. İlk 14 gün iğne vermişti.İğnenin bittiği gün kontrole çağırdı ve ilaca başlattı (15 gün kadar) 2. gititiğimde ise transferim gerçekleşti...Şimdiden hayırlısı olsun tatlım...Allah hepimize güzel tedaviler güzel sonuçlar nasip etsin.:)

amanda senin tedavin nasıl gidiyo canım ???

Canım bugün adetimin 13.günü, Estrofem'inde 10.günü ve saat 16:00 da doktor randevum var. Bakalım rahim duvarı ne durumda ve herşey yolunda mı? Endişe etmekten gece hiç uyuyamadım... Allahım hayırlı haberlerle karşılaştırsın...

Bu arada nerede bakayım senin hamilelik takvimin :)))))))))))))))

Geçmişi okuyamadım yeni arkadaşlar var hoş gelmişler, sefalar getirmişler...
Biraz işler yoğun yakın takip yapamıyorum, atladığım konularda beni bilgilendirmenizi rica ediyorum...

X