- 3 Ekim 2014
- 31
- 36
- 30
canım kiloyu hiiiç takma bi bakıorsun zayıf aradan iki hafta geçiyo şok oluyosun . doktorun bir sorun var demediği sürece hepsi normal . bebişlerimizn kilo alım hızı farklı oluyorslmm 31+4 da 1800 kg. boy da 42 cm kendimde 11 kilo aldım sizce normal mi bebeğimin kilosu
kilo 2580 olacaktı yanlış yazmışım34+4
kilo 1580 gr
Fl 62mm 7 ile çarpınca 43,5 cm geliyo kısa gibi ?
zaten aşagi yukari 300 gr flan oynuyormus olcumlerdeson kontrol : 17.12.2014
hafta: 33+6
kilo: 2450 ( yuvarlak )
boy : 48 cm
ikinci doğumumu yapacağım ve bu verilerin pek de bi anlamı olmadığını ilkinden biliyorum hanımlar. İri derler küçücük bir şey çıkar, zayıf derler tersi olur...
iki haftaya düştü kontrollerimiz canım ama senin gittiğinde üç hafta olmuş oluyo doktoruna söyle sıklaştırsın bence de33+4de 2723 gr dı. şuan kaç oldu çok merak ediyorum. 5 aralıkta bi dahaki kontrol uzun geldi bana çok arası..
canim ultrason olcumlerinde hata oluyor . dun bi arkadasim dogum yapti bebege 3800 diyorlardi 3 kg dogdu . düşuk kilolu dediklerindede cogu kez bebek iri oluyor son hafta olcumkeri pek saglikli degil .hiic stres yapma saglikli olsun yeter . sutunle aldir kilolari bebişe :) sag salim bebegini kucagna alirsin insallahGeçen hafta 3650 faln çıkmıştık bugün nst için yakında bi merkeze gittim doktor 3050 dedi. Canım sıkıldı ya iki gün sonra doğuma giricem gerçi o zaman kesin sonucu öğrenirim artık.