slm cnm yok tatilde degilim
arda artik okullu oldu dizimi kirip evimde otururum artik
tuvalet egitjminiz nasil gidiyor diyecektim ki
tabi ustunden bir ay gecince egitjminizde coktan bitmis ohh masallah sevindim canim
yeni evine alisabildin mi canim? benimde hayallerimde su sira yeni bir ev var ama sittin sene alamayiz herslde kedi cigere bskar gibi sahibindene girip bakip cikiyorum : D
arda bari buyusun buyuk adam olsun o alsin insallah annecigine bir ev
selam canim cok sukur iyiyim ben yok yok tatilde degilim ama bayramdan sonra gidebiliriz
arda taha cok cok yaramaz teyzeleri halen net bir konusmasi yok ama buna sukur yinede 30 kelime kdr soyluyor bir hafta oldu asagi gitti ,uctu gitti ,baba gitti anane gitti kim gitse ardindan onu diyor bazen baba bak bebek agliyo diyomus ben hic duymadim
tuvalet egitimini sormyssun
tam 35. ci gun pipisini gosterip anne ciiiiiii dedi,buyuktede aynini diyor bazen ga ga diyor anliyorum,gece deliksiz uyurdu simdi haliyle cisi gelince uykulari kaciyor bolunuyor,bazen kuru cogu gece islak uyaniyiruz ama yinede artik ogrendi diyebiliriz demekki konusmasa bile isaret dili ,ciii demesi bile yetiyomus
birde 4 gun oldu krese baslayali ,yarim gun oldu vereli,4 deneme gundy ucretsiz kisnetse yrn sanh 8,5-13:00 arasi yarim gun olarak gidecek ama masallah cok istekli gidiyor cok mutlu o mutlu bende mutluyum :)
abdullaha cok gecmis olsun ,yavru kusum kimbilir ne kadar cani acidi
bununla gelmis gecmis olsun insallah