aslindq alistirmaktan ziyade arda keyfine cok duskun bir coxuk,halen daha blw beslenme yanlisi bir tip olamadi ,elini surup ymek istemiyorAy canim.ne guzel bizimki videodan videoya atliyor, cok az videoyu sonuna kadar izler. Nasil.alistirdin hic dokunmamasina
Ben hic ogrrtmeme ve istememe.rahmen, telden yuklu videolara girmeye, tabletten deyoutuveden video degistirmeye alisti hic durmuyor.
Bende gundr yarim saat bir saat en fazla veriyorum
Valla canım benim oğlum yemek yemiyor. Anca tatlı şeyler istiyor. Anne sütü alıyor. Çocuğum yemek yemiyor diye bi kitap var onun öZetini okuyunca rahatladım biraz.Canim benimki de 3-4 aydir ayni kiloda, bunun aorun oldugunu bilmiyordum, bende doktora gotureyim bakalim
aslindq alistirmaktan ziyade arda keyfine cok duskun bir coxuk,halen daha blw beslenme yanlisi bir tip olamadi ,elini surup ymek istemiyor
kimi coxuk kendi yemk istermis yok bnmki bacak bacak ustune atip kafasini yaslar pasa gibi cizgi filmini izler anasidq agzinq beslesin degistirsinvideolari
yani hep benden bekledi bu zamana kdr ,
Valla canım benim oğlum yemek yemiyor. Anca tatlı şeyler istiyor. Anne sütü alıyor. Çocuğum yemek yemiyor diye bi kitap var onun öZetini okuyunca rahatladım biraz.
Maşallah canım. Darısı başımıza.Çocuk yemek istemiyorsa yemiyor arkadaşlar ne yapsanız boş küçükken zorla da olsa bazen yesiriyordum ama şimdi çıkarıyor zorla versem benim oğlum et tavuk yemiyor kıymayı bile tükürüyordu çorbanın içinde farkettiğinde geçen gün köfte kızartırken istedi ben ihtimal vermedim yiyeceğine ama maşallah yedi ben şok tabii artık yiyor bende gün aşırı köfte yapıyorum :) geçmişin acısı diyelim böyle böyle yemediği şeyleri de ister diye umut ediyorum peynir de yemiyor domates suyuna bandırdığım ekmeğin arasında veriyorum minik minik baZen farkedip çıkarıyor ama zamanla tadına alışır inş
Merhaba canım. Herkesin bebeği büyüdü, hareketlendi. artık pek kimseler yok. sen neler yapıyorsun.? evladın nasıl?Günaydın kızlaaaar nerdesiniz
Merhaba canım iyi benimki şükür sütten kestim alıştı bieazda uslandı en çokta gece deliksiz uyumasına sevindim:))Merhaba canım. Herkesin bebeği büyüdü, hareketlendi. artık pek kimseler yok. sen neler yapıyorsun.? evladın nasıl?
Merhaba kızlar...
Nasıl gidiyor bebek büyütme maceranız?
Bizim ki hala bişey yemiyor. ama gene de bazı besinlere karşı ilgisi var. ekmek, badem, muz gibi. vitamin veriyorum. memeyi kestikten sonra düzelir inşallah. daha inek sütü vermiyorum. bakalım onu da sevecek mi. onun dışında artık bebek arabasina binmek istemiyor. kucakta ya da yürüyor. o da zor oluyor. umarım değişir.
Geçmiş olsun ökdürük için pekmez tereyağ limon karışımını denedin mi benim oğlumda çok işe yaramıştıBizim kisimiz hastalikla geciyor meleseff
1 ay once oksuruk burun akintisi vardi simdi yone basladi
Dr a goturdum sabah oksuruk surubu tavsiye etmedi peditusla gecer dedi ve burun spreyi yazdi. Su an ogle uykusunda ve yine oksuruk krizi basladi, birazdan uyanir.
Ne güzel. :) nasıl kestin? Bizim ki çok memeci. Memeyle yatıp kalkıyor, memeyle yaşıyor nasıl olucak bilmiyorum.Merhaba canım iyi benimki şükür sütten kestim alıştı bieazda uslandı en çokta gece deliksiz uyumasına sevindim:))
Kıyamam çok zor. Geçmiş olsun canım. İyileşsin ufaklık bir an önce inşallah. Mikrop mu bulaştı bi yerlerden?Bizim kisimiz hastalikla geciyor meleseff
1 ay once oksuruk burun akintisi vardi simdi yone basladi
Dr a goturdum sabah oksuruk surubu tavsiye etmedi peditusla gecer dedi ve burun spreyi yazdi. Su an ogle uykusunda ve yine oksuruk krizi basladi, birazdan uyanir.
Bilmiyorum ki canim, bulundugumiz ilcede termik santral var, havasi cok kirli,Kıyamam çok zor. Geçmiş olsun canım. İyileşsin ufaklık bir an önce inşallah. Mikrop mu bulaştı bi yerlerden?
Cokk gecmis olsun canim,Rabbim korumusGünaydın herkese pek giremesemde merak ediyorum hepinizi en son amip olmuştum bi 15 gün kadar çektim o bitti ise giderken kaza gecirdim ufak morluklarla atlattim cok şükür bu kış bana pek iyi gelmedi hep olumsuzluklar yasadim ve hala yasiyorum allah hayir etsin..sizler nasilsiniz hamile olan arkadaslar dogum yapan oldu mu?
Günaydın herkese pek giremesemde merak ediyorum hepinizi en son amip olmuştum bi 15 gün kadar çektim o bitti ise giderken kaza gecirdim ufak morluklarla atlattim cok şükür bu kış bana pek iyi gelmedi hep olumsuzluklar yasadim ve hala yasiyorum allah hayir etsin..sizler nasilsiniz hamile olan arkadaslar dogum yapan oldu mu?
Cokk gecmis olsun canim,Rabbim korumus
Bende kurstayim,abdullah evde babasi da yok kv kp var evde...cok şükür iyiyiz,abdullah da korku basladi ozellikle gece uykusunda agliyo filan hav hav diyor kopeklerden korkuyor..bir donemdir diyorum ins gecer.