- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
aslinda bunu sana sormusumda kendin tatbik ediyomusun dersen bir ay evveline kdr hicccisim olmazdi tv ile ,aksama kdr actimi bilmem ,ama nolduysa bana bir aydir tv hic kapali diil bakiyomusun dersen aslindq can skintisi evde ses olsun diye,reklamlari purr dikkat izliyo bszen cok hayret oturup hbr izliyor koca adam gibi,hayvanlar cikarsa katila katila guluyor,bazen oluyo saban oynuyo,dalip onu izliyor sonrada komik yerlerinde guluyor :)) tabi bende buyumus gibi geliyo cok hosuma gidiyor gelde sindi zararli diye tv yi kapa bakalim
kapayinca neden kapadin demio aglamiyorda,hmn baska birswyle avunabiliyor
gecenlerde halit kivancin roportajini dinleyince biraz olsun rahatladim
malum cok gevexe bir bey,4 yasinq kdr tek kelime konusmamis,ne hocalar ne muskalar yok bulbulun icme suyundan su bile icirmisler yinede konusmamis taa 4 yasina kdr,simdide dio susmuyorum :)) heralde bizimkilerde oyle olacak
Yok canim o kadar izlemeyle bir sey olmaz beni de zaten bu tarz ornekler rahatlatiyor kimi 3 yasinda kimi 5 yasinda konusan cocuk varmis
Öyle hanımlar canınızı sıkmayın, yeğenimde öyleydi ki abisi benimkiler gibi çok konuşurdu ablamda üzülürdü, bir konuştu pir konuştu şimdi 3.5 yaşında şarkılar söylüyor sure okuyor maşallah birden çözüldü.
canım meyve dışında başka şey yiyorsa zorlama, büyüyünce illa ki sevdiği meyveyi yer, srn şimdi zorlasanda zorlamasanda büyüdüğü zaman yiyen yiyor yemeyen yemiyor, meyve süt bazı insanlar çok sever yer içer bazıları da ağzına sürmez. Meyve suyu olarak içiyorsa öyle ver. Benim paşa da süt icmiyor hepsini denedim yok istemiyor ama ayran içiyor ayran veriyorum bende.arkadaslar sizlere birsey danismak istiyorum
benim bu ogluma ne yaptiysam hicbir sekilde meyva yediremiyorum,fiydiriyor tukuruyor ,her yolu denedim,zorlaaa seftaliyi ezince muzu ezince azar azar yiyor,o kdr ezip ugrastigimla kaliyorum ziyan olmasin diye kalanini ben yiyorum
bugune kdr sekerden hazir gidalardan kollasamda hippin organik kavanoz meyvs mamalarinda avm de tatilde birine gittigimde hep yanimda tasidim seve sevede yedi
onlari severek yiyor,meyvadan geri kalsin istemiyorum,o kavanozlari ozel gunler disinda hergun vermek ne kdr dogru ? azda olsa normal meyva mi ezeyim yoksa bir kavanozu (200 ml) i severek yiyorsa kavanoz yedireyim mi?
seninde canım, idare eder çok şükür diyelim :) büyük paşamla çok sevgili babannesi aldığımız kurbanın kesileceğini söylemiş onunla uğraştım biraz şükür tramva yaşamadı. Senin nasıl geçti?Gec oldu biraz ama kizlar bayramimiz mubarek olsun kuzucuklar nasil gecirdiler bayrami?
başınız sağolsun canımSeninde gecmis bayramin mubarek olsun canim....bayramimiz hic bayram gibi degildi arefe aksami esimin dayisi vefat etti ilk gun cok kötüydü kurbanı ikinci gun kestik,ama abdullaha gayet bayramdi paşanın keyfi yerindeydi...3. Ve 4. Gun Biraz hayat normale döndü bayram gibi gecti...
Allah kolaylık versin canım amin. Büyük paşam anaokuluna başladı çok çok şükür sevdi.Yeni egitim ogretim yili hepimize cocuklarimiza hayirli olsun insaallah rabbim zihin açıklığı Versin
Ben haftaya başlıyorum kurs aciliyor,abdullah iyice düşkun olmaya basladi bana hadfinden fazla,5dk wc ye gidiyrum anne anne diye dolaniyor...kursa gidince ilk zamanlar cok zor. Zamanlar beni bekliyr....Allah im calisan annelrin yardimcisi olsun.
canım inşallah bakıcı içine siner de rahat edersin.Basiniz sagolsun canim bizde bugun yeni bakiciyla basladik bakalim 1 hafta kv dem yanimizda kalip bakiciya alistiracak sabah o kadar zorlandim ki birakip ise giderken geldigimden beri opup kokluyorum cok zor gercekten calisan anne olmak
çok şükür siz nasılsınızSelamlarr :) uzun zamandır siteye giriş yapamiyordum dün çözüldü şükür . Ilk baktığım yer burası oldu . Nasılsıniz bakalım umarım herkes iyidir gördüğüm kadar fazla yazan yok galiba
:))) büyüttük bebeleri çekildik köşemize :))huhuuu nerde bu hatunlar
subat annelerine takilcam ama
18000 sayfa olmuslar