slmm canlarr,biliyorum eskisi gibi aktif değilim ,kınaydı düğündü derken nıhayet evde kalmış görümcem evlendi muradına erdi valla çok mutluyduuu şimdide muhteşem bir otelde balayındılar hiççç kıskanmıyorum pee
17 günlük tatıl bitip eve gelince açıkçası biraz bunalıma girmedim diil yemek yap iş yap güç yap bunalıma girdim oysakı ne rahattık ekmek elden su gölden ohhhh
eve bir geldik nevrim döndü benimki bir gün giymiş kotunu atmış sepete
tam 2 hafta çamaşır yıkandı ,tatıle gittim keyfe guya dönunce daha beter bunalıma girdim,böyle tuhaf bir anne oldum bu aralar,bu yeme içme olayını aşırı kafama takıyorum,zaten hep tatılde bozuldu iştahı,ufaklığı artık günde 2 defa yatırıyordum onu 3 haftadır 1 e düşürdüm düzenimiz değişti,iştahı gitti hızla kg veriyor,hiçbirşey yemıyor,zaten kahvaltıda ne zeyntın ne salatalık ne domates ağzına sürmezdi,bir yediği yumurta peynir,onuda eskıden 1 yumrutayı bıtırırken şımdı asla bitirmıyor yarısını yıyebılıyor,bazen mıhlama bazen tost yapıyorum halen daha köfte mücver patates kz cubuk kraker çıkolata dışında hiçbirşeyı kendi yemıyor ben yedırıyorum napimmm ondanda skıldım takmaktan kafaya,relaxx olamıyorum yahuu
gece emzirmesini kesmeyı denedim ne zmn denesem benm serseriii velet cinnet geçirdi yerden yere attı kendini
ama bir başarımız var uyku eğitimi ahahahhahah ne eğitim ne eğitim valla bnm için kademe atladık artık ayakta değilde salıncak almıştık onu yatar pozisyona getirip you tube dan nınnı açıyoruz eşim sallıyor oyle uyuyor artık
gecede 3-4 defa kalkıyor memeyı 5 dk emıp tekrar uyuyor olurda uyumazsa istisna yıne ayakta sallıyorum
uykumuz bu şekılde,yemeğimizide yzdım,yrn bakalım sigara böreği sardım geceden elıyle yıcekmı yoksa fıydıroskiiiii mi olcak görcez
dişlerimiz galiba tek kalan 4 arka azı kalmıştı onlar çıkıyor gibime gelıyor bu huzursuzluğu iştahsızşığı ona bağlıyorum,onun dışında dede anne arda dıyordu yaklaşık 1 aydır onlarıda demıyor artık ,birden heralde dile gelcek bu çocuk öyle ümit ediyorum
korkunçç yaramazzz tabiri caizse ölünün dötündeki pamğu çıkarır o misall
annem artık kadın açık açıkk bir gelirken sevınıyorum bırde giderken evınıze sevınıyorum diyorr
ahhahaha eniştem allah sabır versin dıyerek evden uğurluyor beni
halen alttaki komşu kapıma çıkmadı 4 gözler ha bugun gelir diyorum ama zavallı asıl Allah ona sabır versin,en fazla 5 dk da bır elindeki eşyayı gümm diye yere atıyor ve bu geceye kdr sürüyor çok utanıyorum
ben de bir değişiklik yok aynı ,sabah kalk kahvaltı faslı ardından parka git,eve gel yemek yap,çocugu yatır bir bakmışım akşam olmuş
haa bişi itiraf edeyım girememe sebebim aslında ufaklık 2 de yatıyor 4de kalkıyor bende onla bırlıkte uyuyorum
ne iş yapıyorum ne yemek,saldım çayıra mevlam kayıra
ruhummu öldü artık bende bilmorum içimden bişi yapmak gelmıyor
eskiden olsa bır kahve yaaprdım ıkı toz alırdım siler süpürürdüm
tembel teneke oldum valla
şimdi de çokkk uykumm geldi ben kaçar kızlar yrn girerim inşallah çokk öptümmm iyi gecelerrr