Allahim hayırlı zamanda getirsin bebeğiKızlar eşim gidemedi:) ablam geldi. Hastanedeyim ama çok erken 33 üm daha dua edin lütfen..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim hayırlı zamanda getirsin bebeğiKızlar eşim gidemedi:) ablam geldi. Hastanedeyim ama çok erken 33 üm daha dua edin lütfen..
Ne zamandır merak ettiğim bir konu var kızlar. O da şu yok o gün hamile kalırsan erkek olur bugün hamile kalırsan kız olur. Bunlar ne kadar doğru?
çin takvimini zaten geçtim de yumurtlama günleriyle ilgili takipler var beslenmenin asidik bazik olmasıyla en azından daha akla yatkın ,bilimsel şeyler var.Hepsi bir karmaşa içerisinde. Bildiğim ve emin olduğum şu ki benim hamileliğim adet bitimimden 3 gün sonra oldu ve erkek oldu
Canim hayirli zamanda saglicakla kucagina al insallah. Esinin gidememeaine de sevindimKızlar eşim gidemedi:) ablam geldi. Hastanedeyim ama çok erken 33 üm daha dua edin lütfen..
Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah canımKızlar eşim gidemedi:) ablam geldi. Hastanedeyim ama çok erken 33 üm daha dua edin lütfen..
Allah yardimcin olsun canım inşallah zamanında gelir ve kolay bir dogum olur.Kızlar eşim gidemedi:) ablam geldi. Hastanedeyim ama çok erken 33 üm daha dua edin lütfen..
Canim cok gecmis olsunAcılden yenı geldik annem sınır krızı gecırdı aslında sınır krizi oldugunu bılemedık beynım kasılıyor dedi gerıldı kılıtlendı gıbi doktorlar saolsun çok ilgılıydı mr tomografi herseyı yaptı serum diazem sakınlestırıcı yaptılar hıcbısey yok sındi gayet ıyı kardesıme üzülüyor ünüversitede okuyor sanırım..bide teyzem yakında oturuyor babamla saçma sapan dalaştılar aksam aksam babamda kendı hastalansa pervanr olalım kadına sacmasapanm konusuyor yok lüks eve cıktı bana hava atuyot falan hıc alakası yok bazı erkek grupları çok ınat oluyor ben ababam kadar hem saf hemde bıldıgım bıldık adamı görmedim neyse ayarın sabah dönüyorum ama aklım burda kalacak inşallah düzelir annem pıskıyatrıden randevu aldık ..her hastalık duzelıyotda ruh çok zor sınırlerınıze sahıp çıkın kızlar annem benı doğurunca deptesyona gırmıs atlatmış ama bahar dönemlerinde boyle yenılıyor malesef
Ay cok iyi o zaman sansliymissinCanim 1 haftaligina geldi 2 haftadir burda
İsin guzel yani temizligime yardim etti baya ve cocukla guzel ilgileniyor
Allah yardimcin olsun canım inşallah zamanında gelir ve kolay bir dogum olur.
I imspecial cok geçmiş olsun canım annene çok üzüldüm, ama babanla da konuş bu kadar uzmesin anneni. Psikiyatrist anneni rahatlatacak ilaclar verecektir. Ama bir terapistten de psikolojik destek alirsa daha çabuk toparlayabilir. Cunku tekrarlayan depresyonun altinda cok cesitli nedenler olabilir, once onlarin ortaya cikarilip cozulmesi lazim. Allah yardımcınız olsun.
haklısınuz kızlar tedavi olacak zaten düzenleyici olan kullanıyordu ama yetersiz oldu sanırım ..babamda çok ıyıdir çocuk gibidir ama gereksiz konuşmaları olmasaCanim cok gecmis olsun
Malesef insanlar yaslandikca da cocuklasiyor, baban da oyle oluyor sanirim.
Benim annemde biz kucukken sinir krizi cok gecirdigi oldu. İnsallah tedavi gorsun, ihmal etmesin duzelir.
İnan dersiz kul yik, hangi kapiya gitsen herkesin turlu turlu sikintilari var. Onemli olan guclu kalmak
Cok sansli degilim kizAy cok iyi o zaman sansliymissin
İyiyim canım şükür geçen hafta gittim doktora kanda çıktı gebelik ama kese görülmedi henüz çarşamba günü için bi daha çağırdı bakalım ne olacak :)hihami nasilsin canim dr a gittin mi
Benimde gec dollenme oldu canim. Kiz bebekCinsiyet konusu gecmis....bende adet biter bitnez hamile kaldim....erkek oldu...bunun digruluk payi fazla galiba cok gordum cevremde de...gec yumurtlayan adetine yakin gebe kalanlar kiz oluyr.