canım en azaından seninki 2saat bakıyor ama ders calıstıgın icin gidemiyorsun bizimkini bi saat bakmaya ikan etmek icin bir aydır sevgi pıtırcığı gibi davranıyorum adama
yok aksam sen olmassan ben napcam zaten aksam görüyoz birbiirimizi özlerim falan diye beni kandrımaya calsııyordu ben artık dün küstüm beni sevmiyon bencilsin deyince ikna oldu
canım suyla haşlıyorsun onra tadına bak piştiyse suyunu süz içine tereeyag tuz koyup kısık ateste 2dk cevir sonra bardakalra al istersen baska karabiber falanda ekle ama ben sade yapıyorum ahmete bize nar eksisi
falan ekliyorum bayılıyoır taneli seyelre
o ısırık tam bir enik ısırıgı
bizimkide aynen koparıyor sıpam ..diger azıların cıkması uzun vadede oluyor biraz simdi biraz rahatlar dişler tamam ya inş. uykufda düzene girer surup kullanmayı bıraktın mı ..bende yükleyim o rehberi gerci olmayınca rehber napsın civanpercemi daha etki etmedi
sen barfix alweetini yap bak bakalım o safti,rikliği nasıl elde ediyorsun
ooo yeni telefonun hayırlı ugurlu olsun sekerim güzel günlerde kullan dal nerden dalarsan dal
inş.
ahmet catalı cok guzel kullanıyor eliyle bazen yere koyup catala kendi batırıp tekrar cıkartıp batırma calısmaları yapıyor tabi bende kafayı yiyorum
geçmiş olsun sareye ve sana cok zor işin inş. cabucak toplanır tasınırsın bende hafiften toplkanmak için kolilemeye basladım en azından kullanmadıklarımı benim tasınmam belli degil hazırandan sonra agustosa kjadar ...
hep temizlikciler mi kafa sisirecek iyi yapmıssın
dohgumada az kalmıs ayyy
alışırsın benimki haala kendi capında istediğini yazıyor
hher adet olmadıgım hamilweyim dedin yarıldım bende öyleyim sanıyorum ama sükür yokbişey
canım masallah masallah cocuga birqaz istahlı bir cocukmuş o
ama beni,mki her türlü katı malzemeyi yer et tavuk taneli seyelr bizim sdadece kahvaltı sorun pek bişey sevmiyor bulamacta istemiyor artık patates kızartmasını sever bide patatesli yumurta ..artık katı malzemelerım onune koysanda cignese canım sana zor bi lokantada bile sürekli, corba falan yedirmek zor olur