- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlahi canim ya cok guldum
Bende de hirs evlendikten sonra basladi. Onceainde mezun olunca univeraiteden hemen ozele basladim, 4 sene calistim.
Evlenince memurluga merak saldim.
Evlendim evleneli ders calisiyorum, beynim sulandi
Benimde okuma aliskanligim ortaokuldan kalma. Takvim.arkasini bile sene basinda elime alip okurdum hepsini 1-2 gunde
Evde de 2 kitapligim.var, sigmiyor 3. Yu almamiz gerek koyacak yer yok
Kizim da kitaplarla oynamayi cok seviyor, babasi anasi kilikli diyor roman okumayi cok seviyorum yatmadan oncr yatakta 20-30 sf okuyorum. Okuyabildigim tek zaman araligi zaten.Eki Görüntüle 1756023
4. De var canim Seytan uyandirma, onu nir arkadasa verdim okumasi icin ondan kitapligimda yok resimdi :)Masallah canım fistigina :) john verdonun kitaplari hemen dikkatimi cekti ilk ikisini okumustum cok begenmistim 3. ciktigi zaman yeni evlenmistim almak nasip olmadi bi turlu :)
size yaklaşıyoruz canım muhtemelen erzurum olacak hatta esimin 8 şubat gibi orda kursa başlayıp gorevlendirilme ile mayısa kadar orda çalışma ihtimali var inşallah olmaz bi aksilik çıkardaYok canim ben kitaplarimi cok titiz kullaniyorum sirf evlatlarima miras kalsin diye. Ortaokuldan beri biriktiriyorum
Esim cimriliginden bir daha oku diyor, kayserili de duymazdan geliyorum
Canim sizin tayin ne oldu kaldiniz mi bu sene ankarada ?
Günaydın eflalim ben a101in romanlarına bayılıyorumSafransari cahide sultanın tarifini bir arkadaş daha demişti unutmuşum bugün eşim alsinda yapayım sağol.
Kitap bende seviyorum yazmadan geçemedim, ilkokulda okumayı öğrenince babam hep gazeteden okuturdu, bende kitap isterdim alırdı sağolsun, ne bulsam okurdum sen yazınca yüzümde tebessüm oluştu, takvim arkasını kitap gibi bende okurdum:) kitaplarım var çok değil bir kitaplık, şimdi sadece a101 e gelenlerden seçiyorum kitapçıya gitmek hayal, netten sipariş bir kere yapmıştım, benim eşim her şeye ne gerek var dediği için...
Bende a101 den aliyorum canimSafransari cahide sultanın tarifini bir arkadaş daha demişti unutmuşum bugün eşim alsinda yapayım sağol.
Kitap bende seviyorum yazmadan geçemedim, ilkokulda okumayı öğrenince babam hep gazeteden okuturdu, bende kitap isterdim alırdı sağolsun, ne bulsam okurdum sen yazınca yüzümde tebessüm oluştu, takvim arkasını kitap gibi bende okurdum:) kitaplarım var çok değil bir kitaplık, şimdi sadece a101 e gelenlerden seçiyorum kitapçıya gitmek hayal, netten sipariş bir kere yapmıştım, benim eşim her şeye ne gerek var dediği için...
Bende okuysyim ins ilitam...sizi srapca calistirayim he he:)))...Bende a101 den aliyorum canim
Hatta su an polisiye bir set almistim 3 tane elimden indiremiyorum cok surukleyici
Benimde dogum gunum aralik ayinda. Her aralik ayinda internetten 10 kitap siparisi veriyordum esime dogum hunu hediyen diyordum
Bu sene almadim.ama memlekete gittigimde almistim, 3 arkadasim dogum gunumde kitap hediye ettiler bir de a 101 den aldiklarim.var onlari ancak okurum bu sene.
Cunku 10. Ayda kpss sinavim.var ve acikogretim.sinavlarim cocukla ancak onun ustesinden gelebilirim.
Canim 2018 de birlikte aciktan ilahiyat okuyacaz tamam mi. Acikogretim sayfasinda okuyan ablalar var 42 yasinda bile. Cesaret verdi ler bana. Hem cicuklar da buyumus olur biraz calismaya zaman ayirabilirsin. Aciktan ilahiyat 2 senelik. Topik acar okuyanlarla birbirimize destek oluruz. Cok istiyorum ilahiyat okumak
Kayserililere laf gelmiş ama duysam mi duymasam mi?Yok canim ben kitaplarimi cok titiz kullaniyorum sirf evlatlarima miras kalsin diye. Ortaokuldan beri biriktiriyorum
Esim cimriliginden bir daha oku diyor, kayserili de duymazdan geliyorum
Canim sizin tayin ne oldu kaldiniz mi bu sene ankarada ?
Esim gibi bende kayseriliyim kiKayserililere laf gelmiş ama duysam mi duymasam mi?
Hangi seriyi aldın canim a 101 den hastalık yüzünden iki ay olacak çikmayalı, doğum gününde kitap fikri cok iyi bundan sonra bende öyle yapıyım esime:) sherlock holmes sırlar okulunu almıstım diğerlerini almadiğıma pişman oldum gelsin yine alıcam, küçük mucizeler dükkanına dönüşu okuyorum birde kimya hatunu şimdi, ayni anda bir kaç kitap okuma huyum da var:) biraz da manevi olarak gelişmeye ihtiyacım var bugun karar verdim ahlaki hastalıklardan kurtuluş yollari diye kalın bir kitap var ona başlıycam kafam gereksiz şeylerle meşgül değmiyor şu hayatta boş işler için tükenmeye, okuma işine tamam canım bu sene cesaret edemedim zaten, küçükde toparlansın inşaallah birlikte okumak nasip olur senle:)Bende a101 den aliyorum canim
Hatta su an polisiye bir set almistim 3 tane elimden indiremiyorum cok surukleyici
Benimde dogum gunum aralik ayinda. Her aralik ayinda internetten 10 kitap siparisi veriyordum esime dogum hunu hediyen diyordum
Bu sene almadim.ama memlekete gittigimde almistim, 3 arkadasim dogum gunumde kitap hediye ettiler bir de a 101 den aldiklarim.var onlari ancak okurum bu sene.
Cunku 10. Ayda kpss sinavim.var ve acikogretim.sinavlarim cocukla ancak onun ustesinden gelebilirim.
Canim 2018 de birlikte aciktan ilahiyat okuyacaz tamam mi. Acikogretim sayfasinda okuyan ablalar var 42 yasinda bile. Cesaret verdi ler bana. Hem cicuklar da buyumus olur biraz calismaya zaman ayirabilirsin. Aciktan ilahiyat 2 senelik. Topik acar okuyanlarla birbirimize destek oluruz. Cok istiyorum ilahiyat okumak
Evet canım güzel kitaplar var gecen yılların best selleri oluyor genelde, senin icin açtim ipek kuzu nasıl oldu?Günaydın eflalim ben a101in romanlarına bayılıyorum
İyi canım şükür tv izliyor oyun oynuyor bende ev içinde dolanıyorum sıkılıyorum sıkıldıkça yiyorum hatta birazdan ikimiz kurabiye yapacağız evde oturmaya alışkın değilim kafayı tirlatmasam iyidir Allah sabir versin size gerçi az alismmissinzdr ama ben 15 günü nasıl geçir cemEvet canım güzel kitaplar var gecen yılların best selleri oluyor genelde, senin icin açtim ipek kuzu nasıl oldu?
kaydetmişlerse hafif bir tasarruf zihniyeti bende görüyorumEsim gibi bende kayseriliyim ki
Duyma duyma canim herkes bu kategoride degil tabi kiKayserililere laf gelmiş ama duysam mi duymasam mi?