E sende kitap kurduymuşsun:) okuyalım okuyalım ilmimiz artsın:) romanı keyfim için okuyorum onun dışınde yeni şeyler öğrenmek için okumayı da seviyorum, netten de çok okurumNego hosgeldin canim Nasılsıniz?
Kitap kurtlari siziii....açıkçası ben de okuyorum ama roman tarzi vs hic okuyamiyrum nedense alanimdan disari cikmiyorum...iki sene ilahiyat kitaplarini bastan sona heo okudum aof un kitaplari cokk faydali guzel haxirlanmis...onun disinda hadis tefsir ilmihal vs...ve gunluk okudugum belli sayfa risalei nur var koca kulliyat mubarek bi bitiremdim..hos tekrar tejrar okuyrum orasi da var
Bu arada hamdolsun bugünüme daha iyiyim:)Nego hosgeldin canim Nasılsıniz?
Kitap kurtlari siziii....açıkçası ben de okuyorum ama roman tarzi vs hic okuyamiyrum nedense alanimdan disari cikmiyorum...iki sene ilahiyat kitaplarini bastan sona heo okudum aof un kitaplari cokk faydali guzel haxirlanmis...onun disinda hadis tefsir ilmihal vs...ve gunluk okudugum belli sayfa risalei nur var koca kulliyat mubarek bi bitiremdim..hos tekrar tejrar okuyrum orasi da var
bize de 7 adet resme 130 tl ye yaptılar. İlk yaş doğumgünü de pahalıymış doğumgünü pastası 300 tl resmi 130 misafiri ağırlaması kıyafeti derken 1000 tl ye yaklaştı neredeyse yuhh yani durduk yerde masrafcok iyi fiyat vermisler cnm superr valla
cercevesiz sadece resimin tanesinr 30 lira dediler
Canim ismi kapan, orman, asla vazgecme isimli kitaplardi. Cok begendim okurken. Muvizeler dukkanina donusu ise kitapcidan alip okumustum a101 e de ayninyazarin bahcemde yeseren umutlarini aldim okudum. Bir kitabini daha okudum bu yazarin ama simdi hatirlayamadimHangi seriyi aldın canim a 101 den hastalık yüzünden iki ay olacak çikmayalı, doğum gününde kitap fikri cok iyi bundan sonra bende öyle yapıyım esime:) sherlock holmes sırlar okulunu almıstım diğerlerini almadiğıma pişman oldum gelsin yine alıcam, küçük mucizeler dükkanına dönüşu okuyorum birde kimya hatunu şimdi, ayni anda bir kaç kitap okuma huyum da var:) biraz da manevi olarak gelişmeye ihtiyacım var bugun karar verdim ahlaki hastalıklardan kurtuluş yollari diye kalın bir kitap var ona başlıycam kafam gereksiz şeylerle meşgül değmiyor şu hayatta boş işler için tükenmeye, okuma işine tamam canım bu sene cesaret edemedim zaten, küçükde toparlansın inşaallah birlikte okumak nasip olur senle:)
Ay canim ne guzel kitaplar okuyorsun.Nego hosgeldin canim Nasılsıniz?
kızlar şimdi 1 yaşa geldik ya ben ertesi gün koydum biberona sütü üzerine de biraz su verdim çocuğun eline öğğğ bu da neymiş der gibi baktı suratıma içmedi sonra 1-2 denedim sonuç alamadım. Pınar çocuk sütü var onu aldım bende onu içti ama o nedir ya ne tatlı şey o öyle. Ama neyse alışsın diye vericem yavaş yavaş normal sütle karıştırıcam bari şekeri biraz azalsın çocuk onu içerken alışacak bir daha başka şeyler tatsız gelecek. Siz süt konusunda ne yaptınız? içtiler mi ?
1 yaşından öncede süt verdim ama gece muhallebilerinde sek vermemiştim hiç.
Canım ben bebe buskivisi atıyorum biberonla verince içmiyor ama çok tatlı olmuyor..bizimki bardakta azcik bal ve tarçınlı sevdi..pınar devam sütü inanılmaz tatlı ben tiksindim kendim denedimkızlar şimdi 1 yaşa geldik ya ben ertesi gün koydum biberona sütü üzerine de biraz su verdim çocuğun eline öğğğ bu da neymiş der gibi baktı suratıma içmedi sonra 1-2 denedim sonuç alamadım. Pınar çocuk sütü var onu aldım bende onu içti ama o nedir ya ne tatlı şey o öyle. Ama neyse alışsın diye vericem yavaş yavaş normal sütle karıştırıcam bari şekeri biraz azalsın çocuk onu içerken alışacak bir daha başka şeyler tatsız gelecek. Siz süt konusunda ne yaptınız? içtiler mi ?
foto isteriz foto isterizbize de 7 adet resme 130 tl ye yaptılar. İlk yaş doğumgünü de pahalıymış doğumgünü pastası 300 tl resmi 130 misafiri ağırlaması kıyafeti derken 1000 tl ye yaklaştı neredeyse yuhh yani durduk yerde masraf
Canım ben bebe buskivisi atıyorum biberonla verince içmiyor ama çok tatlı olmuyor..bizimki bardakta azcik bal ve tarçınlı sevdi..pınar devam sütü inanılmaz tatlı ben tiksindim kendim denedimkızlar şimdi 1 yaşa geldik ya ben ertesi gün koydum biberona sütü üzerine de biraz su verdim çocuğun eline öğğğ bu da neymiş der gibi baktı suratıma içmedi sonra 1-2 denedim sonuç alamadım. Pınar çocuk sütü var onu aldım bende onu içti ama o nedir ya ne tatlı şey o öyle. Ama neyse alışsın diye vericem yavaş yavaş normal sütle karıştırıcam bari şekeri biraz azalsın çocuk onu içerken alışacak bir daha başka şeyler tatsız gelecek. Siz süt konusunda ne yaptınız? içtiler mi ?
foto isteriz foto isterizbize de 7 adet resme 130 tl ye yaptılar. İlk yaş doğumgünü de pahalıymış doğumgünü pastası 300 tl resmi 130 misafiri ağırlaması kıyafeti derken 1000 tl ye yaklaştı neredeyse yuhh yani durduk yerde masraf
NeresindenEsim gibi bende kayseriliyim ki
Babası ilk yaş gününde hatıra olsun diye küpe almıştı. Ama ben kendi aklı erince isteyince deldirsin diye düşünüyorum. O yüzden küpeyi de büyüğüyle değiştireğiz.Kızlar bebişim konuşmuyor diye üzülmeyin. Bizimki vıdı vıdı gece bile kalkıp konuşuyor(
Anne duy duy.. Babba del del, ii ihh sen dit, herkesi her şeyi yönlendiriyor, konuşuyor konuşuyor uyumuyor. İstekleri hiç bitmiyo.
İlk zamanlar gülüyordum ama gecenin üçünde sen git sen gel sen dur diyen biri olunca işin rengi değişiyor:))
Konu dökülüyor, kış hastalık koşturmacalar derken yetişemiyor insan..
Kızıma bebek alışverişnde öyle sapıtmışım ki bu bebeğe hiçbir şeye gerek yok:))) belki kibar bir hastane çıkışı alırım az parçalı, o kadar. Ama pna bile gerek yok. Body üsyü kundak yaparım.
Bu sefer kendime yatırım yapacağım:) fırfırlı fuşya bir elbise diktireceğim hem emzirmek kolay olur hem yaz hem sefil gibi çıkmam hastaneden, moral olur:))
Kızlar valla ikinci hamilelik daha kolay. Endişe korku vesveseler boş yerr telaş ve gereksiz alışveriş hevesi olmuyor, daha çok kendini ve bebeğini dinliyorsun. Yapın gitsin gari:)) erteledikçe daha zor.. Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inş.
Bebek partileri de bitti artık doğumgünleri ile ne diş buğdayı kaldı ne bir şey:)))
Kız bebeği olan anneler.. Kulaklarını ne zaman deldireceksiniz?? :))
Bim in gunluk sutunu veriyrum ya da sutcumden suT alinca ondan veriyrum biberonla bazen biskuvi de katiyrum sukur sevdi reddetmedi azcik iciyorkızlar şimdi 1 yaşa geldik ya ben ertesi gün koydum biberona sütü üzerine de biraz su verdim çocuğun eline öğğğ bu da neymiş der gibi baktı suratıma içmedi sonra 1-2 denedim sonuç alamadım. Pınar çocuk sütü var onu aldım bende onu içti ama o nedir ya ne tatlı şey o öyle. Ama neyse alışsın diye vericem yavaş yavaş normal sütle karıştırıcam bari şekeri biraz azalsın çocuk onu içerken alışacak bir daha başka şeyler tatsız gelecek. Siz süt konusunda ne yaptınız? içtiler mi ?
iki yil okudum canim acikoagretim evliyken orgun mumkun degil zaten....kazandim uni gitmedim evlendimCanim ismi kapan, orman, asla vazgecme isimli kitaplardi. Cok begendim okurken. Muvizeler dukkanina donusu ise kitapcidan alip okumustum a101 e de ayninyazarin bahcemde yeseren umutlarini aldim okudum. Bir kitabini daha okudum bu yazarin ama simdi hatirlayamadim
Kimya hatunu universitedeyken okumustum agir bir kitap diye hatirliyorum. Mevlana hakkinda olumsuz sozler de var
Ay canim ne guzel kitaplar okuyorsun.
Acikogretimden ilahiyat bitirdin mi ?
Olur tabi canim neden olmasim insallahBim in gunluk sutunu veriyrum ya da sutcumden suT alinca ondan veriyrum biberonla bazen biskuvi de katiyrum sukur sevdi reddetmedi azcik iciyor
iki yil okudum canim acikoagretim evliyken orgun mumkun degil zaten....kazandim uni gitmedim evlendim1 yil sonra baskafim hic alttan dersim olmadan sukur iki yilda bitti..niyetim jalan iki yili tanamlamak ins dgs ye girip....sonra yuksek lisans dermisim
canım en iyisini yapıyorsun dinlen cocugunla vakit geçir ister istemez ilgin küçüğe kayacak serrayla ilgilen ..bu arada bizim buralarda kulak ne kadar erken delirirse okadar iyi derlerKızlar bebişim konuşmuyor diye üzülmeyin. Bizimki vıdı vıdı gece bile kalkıp konuşuyor(
Anne duy duy.. Babba del del, ii ihh sen dit, herkesi her şeyi yönlendiriyor, konuşuyor konuşuyor uyumuyor. İstekleri hiç bitmiyo.
İlk zamanlar gülüyordum ama gecenin üçünde sen git sen gel sen dur diyen biri olunca işin rengi değişiyor:))
Konu dökülüyor, kış hastalık koşturmacalar derken yetişemiyor insan..
Kızıma bebek alışverişnde öyle sapıtmışım ki bu bebeğe hiçbir şeye gerek yok:))) belki kibar bir hastane çıkışı alırım az parçalı, o kadar. Ama pna bile gerek yok. Body üsyü kundak yaparım.
Bu sefer kendime yatırım yapacağım:) fırfırlı fuşya bir elbise diktireceğim hem emzirmek kolay olur hem yaz hem sefil gibi çıkmam hastaneden, moral olur:))
Kızlar valla ikinci hamilelik daha kolay. Endişe korku vesveseler boş yerr telaş ve gereksiz alışveriş hevesi olmuyor, daha çok kendini ve bebeğini dinliyorsun. Yapın gitsin gari:)) erteledikçe daha zor.. Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inş.
Bebek partileri de bitti artık doğumgünleri ile ne diş buğdayı kaldı ne bir şey:)))
Kız bebeği olan anneler.. Kulaklarını ne zaman deldireceksiniz?? :))
Maşallah kızına canım ..bizimki saklambaç oynamaya bayılıyor ablasıyla duvara dönüp bidi budi sayıyor ne satıyorsaKizlar nasilsiniz, ben bayagi yogunum günler hiphizli geçiyor tekrar tr gidicez insallah, bu sefer ailelere surpriz yapmaya karar verdik kalida bizi gorunce sok olsunlar :). gece uykularimiz çok çok kötüydü dun yatarken çok dua etmiştim Allah kabul etti 1 kere uyandi, rüyalar bile gördüm maşallah maşallah :))
Bebeklerinizin gelişimi nasil? Beraber oyun oynayabiliyor musunuz? Ben sanirim bu işlerden pek anlamiyorum, kizimla oynamak istediğim de dikkati cabuk dagiliyor sıkılıyor, bebeklerine mama su filan veriyoruz, söylediklerimizi çoğunu anliyor ama kendisi pek konuşmuyor, yani mesela inek nerde deyin e gösteriyor ama bu ne deyince inek deniyor.. Neler öğrenebilir bu aylarda? Siz neler yapıyorsunuz? Birde yapabildiği şeyleri yapmayi birakiyor, sizlerdede bu durum var mi?
yarim cay bardağı anca yani 50 ml geçmiyor canimDuha22 I imspecial Pinking Tree kizlar ne kadar sut veriyorsunuz benim kizin tek seferde en fazla 80 ml iciyor.