2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
E sende kitap kurduymuşsun:) okuyalım okuyalım ilmimiz artsın:) romanı keyfim için okuyorum onun dışınde yeni şeyler öğrenmek için okumayı da seviyorum, netten de çok okurum

Bu arada hamdolsun bugünüme daha iyiyim:)

kızlar şimdi 1 yaşa geldik ya ben ertesi gün koydum biberona sütü üzerine de biraz su verdim çocuğun eline öğğğ bu da neymiş der gibi baktı suratıma içmedi sonra 1-2 denedim sonuç alamadım. Pınar çocuk sütü var onu aldım bende onu içti ama o nedir ya ne tatlı şey o öyle. Ama neyse alışsın diye vericem yavaş yavaş normal sütle karıştırıcam bari şekeri biraz azalsın çocuk onu içerken alışacak bir daha başka şeyler tatsız gelecek. Siz süt konusunda ne yaptınız? içtiler mi ?
1 yaşından öncede süt verdim ama gece muhallebilerinde sek vermemiştim hiç.

cok iyi fiyat vermisler cnm superr valla
cercevesiz sadece resimin tanesinr 30 lira dediler
bize de 7 adet resme 130 tl ye yaptılar. İlk yaş doğumgünü de pahalıymış doğumgünü pastası 300 tl resmi 130 misafiri ağırlaması kıyafeti derken 1000 tl ye yaklaştı neredeyse yuhh yani durduk yerde masraf

Canim ismi kapan, orman, asla vazgecme isimli kitaplardi. Cok begendim okurken. Muvizeler dukkanina donusu ise kitapcidan alip okumustum a101 e de ayninyazarin bahcemde yeseren umutlarini aldim okudum. Bir kitabini daha okudum bu yazarin ama simdi hatirlayamadim

Kimya hatunu universitedeyken okumustum agir bir kitap diye hatirliyorum. Mevlana hakkinda olumsuz sozler de var

Ay canim ne guzel kitaplar okuyorsun.
Acikogretimden ilahiyat bitirdin mi ?

Yaşınız hayırlı olsun. Bence pınar sütü verme. Ona alışrsa diğer sütleri hiç almaz.

İnek sütünü sulandırarak vermeyi dene, bir de reddetmeye müsait yorgun olduğu vakitlerde değil de gün içinde ver.

Ben keçi sütünü sulandırıp veriyordum içmiyordu. Şimdi inek sütünü sulandırarak vermeyi teklif ediyorum gün içerisindr. Azıcık pekmez ya da alerjis yoksa bal ile tatlandırabilirsin onun yerine.

Gazan mübarek olsun:))

Canım ben bebe buskivisi atıyorum biberonla verince içmiyor ama çok tatlı olmuyor..bizimki bardakta azcik bal ve tarçınlı sevdi..pınar devam sütü inanılmaz tatlı ben tiksindim kendim denedim
foto isteriz foto isterizhayırlı olsun yeni yaşiniz

Canım ben bebe buskivisi atıyorum biberonla verince içmiyor ama çok tatlı olmuyor..bizimki bardakta azcik bal ve tarçınlı sevdi..pınar devam sütü inanılmaz tatlı ben tiksindim kendim denedim
foto isteriz foto isterizhayırlı olsun yeni yaşiniz

Kızlar bebişim konuşmuyor diye üzülmeyin. Bizimki vıdı vıdı gece bile kalkıp konuşuyor(

Anne duy duy.. Babba del del, ii ihh sen dit, herkesi her şeyi yönlendiriyor, konuşuyor konuşuyor uyumuyor. İstekleri hiç bitmiyo.

İlk zamanlar gülüyordum ama gecenin üçünde sen git sen gel sen dur diyen biri olunca işin rengi değişiyor :))

Konu dökülüyor, kış hastalık koşturmacalar derken yetişemiyor insan..

Kızıma bebek alışverişnde öyle sapıtmışım ki bu bebeğe hiçbir şeye gerek yok:))) belki kibar bir hastane çıkışı alırım az parçalı, o kadar. Ama pna bile gerek yok. Body üsyü kundak yaparım.

Bu sefer kendime yatırım yapacağım:) fırfırlı fuşya bir elbise diktireceğim hem emzirmek kolay olur hem yaz hem sefil gibi çıkmam hastaneden, moral olur:))

Kızlar valla ikinci hamilelik daha kolay. Endişe korku vesveseler boş yerr telaş ve gereksiz alışveriş hevesi olmuyor, daha çok kendini ve bebeğini dinliyorsun. Yapın gitsin gari:)) erteledikçe daha zor.. Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inş.

Bebek partileri de bitti artık doğumgünleri ile ne diş buğdayı kaldı ne bir şey:)))

Kız bebeği olan anneler.. Kulaklarını ne zaman deldireceksiniz?? :))

Babası ilk yaş gününde hatıra olsun diye küpe almıştı. Ama ben kendi aklı erince isteyince deldirsin diye düşünüyorum. O yüzden küpeyi de büyüğüyle değiştireğiz.

Bim in gunluk sutunu veriyrum ya da sutcumden suT alinca ondan veriyrum biberonla bazen biskuvi de katiyrum sukur sevdi reddetmedi azcik iciyor
iki yil okudum canim acikoagretim evliyken orgun mumkun degil zaten....kazandim uni gitmedim evlendim 1 yil sonra baskafim hic alttan dersim olmadan sukur iki yilda bitti..niyetim jalan iki yili tanamlamak ins dgs ye girip....sonra yuksek lisans dermisim

Olur tabi canim neden olmasim insallah

Kizlar nasilsiniz, ben bayagi yogunum günler hiphizli geçiyor tekrar tr gidicez insallah, bu sefer ailelere surpriz yapmaya karar verdik kalida bizi gorunce sok olsunlar :). gece uykularimiz çok çok kötüydü dun yatarken çok dua etmiştim Allah kabul etti 1 kere uyandi, rüyalar bile gördüm maşallah maşallah :))

Bebeklerinizin gelişimi nasil? Beraber oyun oynayabiliyor musunuz? Ben sanirim bu işlerden pek anlamiyorum, kizimla oynamak istediğim de dikkati cabuk dagiliyor sıkılıyor, bebeklerine mama su filan veriyoruz, söylediklerimizi çoğunu anliyor ama kendisi pek konuşmuyor, yani mesela inek nerde deyin e gösteriyor ama bu ne deyince inek deniyor.. Neler öğrenebilir bu aylarda? Siz neler yapıyorsunuz? Birde yapabildiği şeyleri yapmayi birakiyor, sizlerdede bu durum var mi?

praline canim masallah sürpriz guzeldir:)
Benim bidik bana su an gerçekten farkli geliyir şaşırtıyor ogrenmesi masallah bi anda daha bi şuurlu oldu...yaptigimiz zor seyler degil yine de....top at diyorum atiyo getir diyorum getiriyo.. parmağıyla isaret etmeyi ogrendi...tel i julagina tutup adda diyo.elini sallayarak ditti diyo basini da salliyo tabi o arada.ne dersem cokk dikkatli dinliyo kendince cevap veriyo hiih diyo
Biz yemek yerken isaretle istedigini gosteriyo hele o şapurdanmasi yok mu bitiriyo beni

en rahatsiz oldugum beni uzen tarafi birseyi vermeyince istedigini yapmayinca cokk fena agliyo ciglik atiyo bagiriyo o derece ki morariyo...ins gecicidir napicam sasiriyrum

ictigimiz sut e gekince cok az canim bir iki yudum.icoyir diye buna diyrum

canım en iyisini yapıyorsun dinlen cocugunla vakit geçir ister istemez ilgin küçüğe kayacak serrayla ilgilen ..bu arada bizim buralarda kulak ne kadar erken delirirse okadar iyi derler biz kızımin kulağını geçen kış deldirdik 3 yaşındaydı tam ama arkadslar genelde 1 yas 6 aylıkken anlamadan deldirmisti

Maşallah kızına canım ..bizimki saklambaç oynamaya bayılıyor ablasıyla duvara dönüp bidi budi sayıyor ne satıyorsa onunla yeterki oynayim saatlerce oynar çünkü bizi ozledi çalışan anne çocuğu olayı malesef tepinmeye bayılıyor ablasini korkutmayı aslancilikmis oyunun adı...herşeyi anlıyorlar zaten kapıyı ört diyorum örtüyor...baba kelimesini inanılmaz,tatlı ve bilinçli söylüyor bir baba kelimesiyle tonlamayla herşeyi anlatıyor baba babaaa babaaaa diyerek bize kızıyor anneyi acıkınca nnnnınne şeklinde söylüyor ba bay diyerek bay bay yapıyor del del diyor..simdilik sözcükler bu.kadar zaten normal konuşmaması yani bu kadar bile erken konuşacağı anlamına gelir eminim seninki de hafif meyillidir kızlar malum
Duha22 I imspecial Pinking Tree kizlar ne kadar sut veriyorsunuz benim kizin tek seferde en fazla 80 ml iciyor.
yarim cay bardağı anca yani 50 ml geçmiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…