2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım kilosu çok az değil ama almaması kansızlıktan ve il devam ederse kötü vücudu halsiz düşer ve hasta olur Allah korusun ihmal etme her zaman yiyen çocuk mutlu çocuk onu anladım

Orta halli gecti canim
Bunda cikmis sorulara cok yineldim oda pek cikmadi. 2 tane sallantid dersim vardi bakalim nasil gelecek
Cok gec aciklaniyor ya
Seninki nasildi ?
ben aslında güzel geçti sanıyordum ama cevapları kontrol edince hayal kırıklığına uğradım ..dediğin gibi cook geç açıklanıyor bi site var oraya yazdım tahmini ders notlarimi hepsinden geçiyor görünüyorum ama ortalama kötü 1.90

saolcnm gzl dileklerin icin bu arada gecmis olsun acil sifalar diliyorummm

Benim sinavlardan sonra cevaplari kontrol etme huyum yoktur
Ya kac parcaya bolundu . Acikogretim kpss ev cocuk....
Onlisansta alimlar cok azaldi gordugun gibi 87 ile atanamaz hale dustum
2016 da da olmazsa 2018 de lisanstan sinava gireyim diye sansa da birakamiyorum acikogretimi. Hakkimizda hayirlisi artik.

Okumaya o kadar alistim ki isletme bittikten sonra birde aciktan ilahiyat okumaya niyetlendim insallah

En kotusu 3 universite mezunu ev hanimi olurum

Ben de okumaktan nefret eder oldum restaurant menüsü bile okuyamıyorum artık resimlere bakıp siparş veriyorum:)

İlahi sarfansari hıc üzülme bu azim varken eninde sonunda ise başlayacaksın inş sen çok yorulmadan olur..

Ben de okumaktan nefret eder oldum restaurant menüsü bile okuyamıyorum artık resimlere bakıp siparş veriyorum:)
İlahi canim ya cok guldum

Bende de hirs evlendikten sonra basladi. Onceainde mezun olunca univeraiteden hemen ozele basladim, 4 sene calistim.

Evlenince memurluga merak saldim.
Evlendim evleneli ders calisiyorum, beynim sulandi

bende okumaya bi kaptırdım hiçbişey bulamayim trend konuları okuyorum

Benimde okuma aliskanligim ortaokuldan kalma. Takvim.arkasini bile sene basinda elime alip okurdum hepsini 1-2 gunde

Evde de 2 kitapligim.var, sigmiyor 3. Yu almamiz gerek koyacak yer yok

Kizim da kitaplarla oynamayi cok seviyor, babasi anasi kilikli diyor roman okumayi cok seviyorum yatmadan oncr yatakta 20-30 sf okuyorum. Okuyabildigim tek zaman araligi zaten.

Sağolasın canım yükleyeceğim inşallah pc ye geçince. Pc Acar açmaz oglus basimda bitiyo :)

Ben de ilahiyat önlisans i evlendikten sonra okudum esim de edbiyat okuyrdu ayy gina gelmisti ikimiz de kari koca degil de ogrenci evindeki arkadslar gibiydik konusna hadi ders çalışalım kalemim nerde esim hala okuyo hos okumuyo calismiyo aslinda bi ingilizce ikisi kaldi....bunu bititreyim de beraber ilitam ojuyalim diyo okuycaz da hicc istemiyrum gozum yemiyo....ilahiyat 3-4 te cok zorluyrlar arkadslr oyle diyor...bir de abdullah la hayat daha bir baska oluyr

Ben hamile olduğumu bilmeden ev taşıdım. Tüm evin yükü sırtımdan geçti desem yeridir. Avize bile astım.
Allaha emanet

Maşallah kuzuya
Fotoğraftaki çiçek zehirli diye biliyorum. Fikriniz var mı? Kırıldığında yaprağı vs içinden süt kıvamı bir sıvı akıyor o da zehirli diye biliyorum

geçmiş olsun canım kolay gelsin yolculuk ne zaman
Ocak sonu diyorduk ama orada kar 1 mt yi geçmiş, macera aramayalım dedik. bi hafta geç gidicez..

Sağolasın canım yükleyeceğim inşallah pc ye geçince. Pc Acar açmaz oglus basimda bitiyo :)
Benimki pas vermiyor onlara kpaklı eski bi telefon var kv nin onunla oynuyoo:)))

Maşallah kuzuya
Fotoğraftaki çiçek zehirli diye biliyorum. Fikriniz var mı? Kırıldığında yaprağı vs içinden süt kıvamı bir sıvı akıyor o da zehirli diye biliyorum
Evet bebekler için zehirli diye biliyorum ben de, evde orkide dışında çiçek bırakmadım. Tabi duyrlılığımdan değil öldükleri için bakamadığımdan:)))

canım maşallah kuzucuguna hakikaten cook kitabin var bayıldım

Allah kolaylık versin.
Ben de aynı kızım gibi annemin karnındayken taşınmışız genetik galiba bizimki
bende kızıma hamileyken ev taşımıştım daha doğrusu ev almıştık bide şöyle düşünüyorum kız çocuk bereketiyle gelirmis hemen ev aldık sonra araba tabi oglusumda bereket getirdi ama kızım kadar değil
Safransari esinin soyledigine çok güldüm güzel fikirmiş takas yapabilirsin kitap satan arkadaslardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…