bizde aldık uyku tulumundan malesef kullanamıyoruz çok ağlıyordu gece gözüm açılmıyor uykusuzluktan şimdide bişeyler yedirmeye çelışıyorum eliyle ağxından çıkarıyor beni çıldırtmaya niyeti varayy yazik kiyamammn noluyo bu bebislere anamiyorum biz uc gundur cok iyiydik 2-3 defa kalkiyordu sqbha karsi ustunu aciyordu bana kaldi sanki uyku tulumunu cikarttim dolaptan yine deneyim diye sonuc husranyrmsaatte bir yyaniyo ya resmen cocugun duzenini yine bozdum baktkm olmuyo cikarttim attim tulumu
ayakkarindan kesmwm lazim yoksa biz bunu kullanamayiz
aynı durumdayız canım sabaha karşı babası onu kucağında uyuttu öyle yatmış biraz..bizimki ayaksız canım hareketli cocuklar kendini hapsedilmiş hissediyor tulumda içine kayıyor bence kes..yada terziye kestir olsa aldigin paraya yanacaksın kızıma aldiğimda o kadar üzüldüm ki hic giymedi buda bayılmıyor malum astronot gibi ama giyince kosabildigi için mecburen sevdi
aysimason kuzum seni anlıyorum kesin dişten sıkıntı oldu yanak kizarmasida bazen dişten olur aahmrtte de cok oluyor..vaktin çok sancısı var yani uyuyamıyor bi cay kaşığı calpol ver kuzuya emin ol ağrıdan uyuyamıyor normal değil çünkü..bizimki uyuyor ama yataktabysnindayim üstümde akrobasi yapıyor bi o memeye bi bu memeye rahatsız uyuyor ama kalkıp ağlamıyor
Teşekkür ederiz teyzesi:))aysimason cicileri cok guzelmis abdullahin gule gule giysin annesi...Allah kabul etsin orucunu....ben seneye biraktim gibi gorunuyor.
Eflalimin dedigi testi yaptim...klinik vaka ciktim beklemiyrdum kendimi normal saniyordum, degilmisim
Rabbim bağışlasın evladını canım:)Bende mart annesiyim doguma kadar kullandim kan sulandirici igneyi kendim yaptim bazen saglik ocaginda yaptirdim hic zor degil igne vurmak
Masallah.oyle olsam tutarim beklenezdim bugune kadar....ben ful seme seme dolaniyrum hicbir is yapamiyrum.yazin yarisini tuttum ama cokkk zorlandimTeşekkür ederiz teyzesi:))
Ben tutsam tutabiliyorum zor gelmiyor bana hatta oruçluyken daha hafif oluyorum evi silip süpürüyorum yemek yapıyorum bana kolay geliyor:)
Inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıcakla canımCanım aslında evliliğinin ilk ay hamile kaldi ama 8 aylıkken bebegi karnında plesanta ayrilamasina bağlı öldünormal doğumla doğurdu düşün simdide kanda pihtilasma olayı varya günlük iğne yapilan ondan oldugu tespit edilmis hamile kalırsa hergun iğne olmalıymış bebek 8 aya kadar iyi dayanmis yani eninde sonunda ölüyormuş öyle olunca ama geç olunca yıkım oluyor birde sütu falan geldi süt hormonu yüksek çıktığı için nisandan beri düşüremediler adet olması gecikiyor sanssizlik birakmadi canım ablami
Ben yeni evliyken hastanede yattim cikolata kisti yuzunden ameliyat dediler baska dr d.khapu verdi gecti.sonra tejrar oldu bi 3 sene kist le ugrastim...en son kayseride prof.bulent ozcelik e gittim Allah ondan razi olsun megersem kistim yokmus karnimin icinde sivi varmis.hemen o dr a ameliyat oldum acibademde.yoksa hamile kalman cok zor ihtimal demisti...esimde tedavi gordu ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldim kinyasaldi sonra sagliklica rabbim nasip etti.tam tup bebek niyetindeyken:).
Kist maceram cok benim sogannkuru ictim aylarca banamisin demedi hatta saracogluyla konustum telde erimiyo hocam kistim diye cok sasirmisti....megersem kistim yokmus.....oyyy ne gunlerdi((
Benim arkadasimda cikolata kisti yumurtalikta hiç hamile kalamıyorBenimki polikistik over
Bende de kist vardı baştan beri 1.5-2.5 mm di. Şimdi daha büyüdü 2.5-3 gibiydi en son. Benim doktorum bunun mani olmadığını söylemişti. İlk hamileliğimde de vardı. O kadar ilaç kullandım erimedi. Benimki yumurtalıkta. Ve liste rağmen yine de yumurta oluşuyordu o yüzden sıkıntı olmuyordu.
Evet canım cikolata kisti olduğu için hamile kalamıyor. Kistte çok küçük 4 cm ondan dr lar yanaşmıyor ameliyatla almayaÇikolata kisti laparoskopi ameliyatı ile temizleniyor tan anlamadım kisti varkenmi tüp bebek yapmışlar??
Canım çekilen flimlerde sorunun ne olduğu tam anlaşılmıyor onun için laparoskopiyi öneriyorlar benim dıktorum bu konuda çok iyi arkadaşın nerde oturıyor oraya gidebilirse sorunu çözülür yengem 8 sene sonra o doktorun yanında hMile kaldı eltimde orda tedavi oluyordu onunda 7 8 sene sonra oldu sorunu pek büyük değil gibi geliyor bana eşimin yiğeninin bi görümcesi var oda tek tüpü varfı yumurtalığında çikolata kisti varmış oda o doktorun yanında tedavi gördü ameliyat oldu onunda çocuğu oldu doktoru görseniz pek doktora benzemiyor ama işinde uzman istanbuldaysa özelden ismini yazarımEvet canım cikolata kisti olduğu için hamile kalamıyor. Kistte çok küçük 4 cm ondan dr lar yanaşmıyor ameliyatla almaya
Kendiliğinden kalirsin diyorlar ama olmuyor iste
Canım istanbul da değil ama tüp bebek için istanbul gitti cem beye yaptırdı tutmadıCanım çekilen flimlerde sorunun ne olduğu tam anlaşılmıyor onun için laparoskopiyi öneriyorlar benim dıktorum bu konuda çok iyi arkadaşın nerde oturıyor oraya gidebilirse sorunu çözülür yengem 8 sene sonra o doktorun yanında hMile kaldı eltimde orda tedavi oluyordu onunda 7 8 sene sonra oldu sorunu pek büyük değil gibi geliyor bana eşimin yiğeninin bi görümcesi var oda tek tüpü varfı yumurtalığında çikolata kisti varmış oda o doktorun yanında tedavi gördü ameliyat oldu onunda çocuğu oldu doktoru görseniz pek doktora benzemiyor ama işinde uzman istanbuldaysa özelden ismini yazarım
bizde aldık uyku tulumundan malesef kullanamıyoruz çok ağlıyordu gece gözüm açılmıyor uykusuzluktan şimdide bişeyler yedirmeye çelışıyorum eliyle ağxından çıkarıyor beni çıldırtmaya niyeti var
aynı durumdayız canım sabaha karşı babası onu kucağında uyuttu öyle yatmış biraz..
Canım benim tüp bebek doktorum aret kamar ama bahsettiğim doktor başka senin arkadaşının sorununu tüp bebek yaomadanda çözebilir bu doktor tabi tedavisi uzunda sürebilir kısadaCanım istanbul da değil ama tüp bebek için istanbul gitti cem beye yaptırdı tutmadı
Senin dr hangisi?
Bende ihtiyacım olmamasına rağmen doktor tavsiyesiyle 4 ay kullandım. Benimkini eşim yapıyordu ama 4 ay dayanabildi. Kollarımda iğne vuracak yer kalmamıştı....Kan sulandırıcı iğneleri bende kullandım canım zor değil insan alışıyor normaldr 3ay kullanılıyor benim kanamam olduğu için 4 ay kullamdım sağlık ocağı yakındı hafta içi oorda yapardım iğnemi haftasonuda eşimle hastanede yapıyırduk...
Aynen öyle beklemek çok zor...Inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıcakla canım
Benim arkadasimda cikolata kisti yumurtalikta hiç hamile kalamıyor
Dr lar hamile kalma na engel değil çok küçük diyor hep ama beklemek çok zor
Bende cok yiprattim kendimi ( 4 yil sonra oldu) herseyde bebege odaklanmistim calisma hayatimda bile cok etkilemisti beni....hic gerek yokmus aslinda ama insanoglu iste yasamadan bilemiyrsun.simdi o dyrumda olanlara uzulneyin vakti saati var desek de kar etmez....cok sukur simdi o yasafiklarimi unuttum bile Allah kimseyi baskasindan ayri etmesin isteyen herkese sagliklica nasip etsin insaalah.Aynen öyle beklemek çok zor...
Ömrümün 5 yılı geri kalan 20 yılı gibi uzun geçti...
Allah sabır versin... Tez zamanda yavru versin kucaklarina...
AminnBende cok yiprattim kendimi ( 4 yil sonra oldu) herseyde bebege odaklanmistim calisma hayatimda bile cok etkilemisti beni....hic gerek yokmus aslinda ama insanoglu iste yasamadan bilemiyrsun.simdi o dyrumda olanlara uzulneyin vakti saati var desek de kar etmez....cok sukur simdi o yasafiklarimi unuttum bile Allah kimseyi baskasindan ayri etmesin isteyen herkese sagliklica nasip etsin insaalah.
bugun cok mutlu oldum ,esim
İyi nöbetler tertip :)deliricemn cildiricam buraya suslu puslu 22 ocak d gunumuz mesaji yazmwk isteedim
ama uykusuzluktan asiri uyanmaktan hc yazasim yokkk :;(((
sanmaki kayboldumda uyudum :) saat basi uyandi saat basiİyi nöbetler tertip :)