2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hihami hihami bende sınırda çıktım:KK5: Nego Nego teslim olma:KK31:
evet olmamak lazım
:KK70::KK70:
Bi dedektif dizisi vardı galip devriş srni ona benzettim:KK70:
ha hay severim o diziyi
Kızlar testte bende sınırda çıktım çok saçma yamuk duran eşyalardan herkes rahatsız olur:-)
yok canım var ya, misal annem:KK70:
I imspecial 40 tl canım süsünü ben yapıcam fıstıklı muzlu damala çikolatalı sipariş verdim üstüde çikolatalı olacak
ohh afiyet olsun
Kızlar bebişlerinizin bıngıldağı kapandımı?? Bizimki daha kapanmamış deviti vermiyorum kötümü ediyom acaba daha doğrusu kendim ilaç kullanmayı hep ihmal edetim aynısını oğlumdada yapıyorum:KK43:
kapanmadı 18. aya kadar normal, devit zaten bir yaşından sonra verilmiyor canım ama ampul şeklinde var senede bir defa bir ampul verilebiliyor Kadir tuğcu tavsiyesi
Eki Görüntüle 1750357 Eki Görüntüle 1750358

Bunlar oğlumun d günü kıyafetleri ve babasının hediyeleri..
ayyy çok güzel kıyafetide oyuncaklarıda güle güle kullansın
Saol canım soyelym ins hayirlisiyla olur 8 aylık bebeği karninda öldü ..simdi de olmuyor yas ilerliyor demisler 82 dogumlu aslında çok değil ama telaslandirdilar tesekkur ederim bilgi için iyi geceler
ah çok kötü olmuş:KK43:
güzel görünüyor:kk77:
aysimason aysimason cicileri cok guzelmis abdullahin gule gule giysin annesi...Allah kabul etsin orucunu....ben seneye biraktim gibi gorunuyor.

Eflalimin dedigi testi yaptim...klinik vaka ciktim beklemiyrdum kendimi normal saniyordum, degilmisim:KK43:
ay sende bendensin:)
bugun cok mutlu oldum ,esim
aksam geldi acimis bana montum yok diye git rahst rahat bak dedi ben bakarim
oglana
1 saatligine yakindaki avmye koton a gittim,ay indirimden oyle gzl iki mont ve manto aldim ayy kalibi buyukmus 36 beden aldim cok mutluuu oldumm zayif hissettkm kendimi halbuki alakasi yok ,70 kg geziniyorum ortada
ahhh gamze bari 65 olsam ona sukredicem yaa
güle güle kullan canım
Kuzum ameliyatta bize dua edin:KK43:

Biz çok iyiyiz kizlar:KK48:

iyi geçmiş şükür gamzecim geçmiş olsun

selamlar çok hastayım dün acillik oldum, bütün vücudum ağrıyor öksürük ateş burun akıntısı, domuz gribinden korktuk, iğne oldum acilde, annemi çağırdım güya çocuklara baksın diye küçük yakama yapıştı büyük kreşe gitmiycem diye zır zır ağlayıp ateşimi tavan yaptırdı,şimdi minikte ateşli öksürüyor mecbur hastaneye gidicez, büyüğün karnesini almaya gidicem...

selamlar çok hastayım dün acillik oldum, bütün vücudum ağrıyor öksürük ateş burun akıntısı, domuz gribinden korktuk, iğne oldum acilde, annemi çağırdım güya çocuklara baksın diye küçük yakama yapıştı büyük kreşe gitmiycem diye zır zır ağlayıp ateşimi tavan yaptırdı,şimdi minikte ateşli öksürüyor mecbur hastaneye gidicez, büyüğün karnesini almaya gidicem...
Gecmis olsun canim.Allah korusun o hastsliktan...acil sifalar versin rabbim ins

bugun cok mutlu oldum ,esim
aksam geldi acimis bana montum yok diye git rahst rahat bak dedi ben bakarim
oglana
1 saatligine yakindaki avmye koton a gittim,ay indirimden oyle gzl iki mont ve manto aldim ayy kalibi buyukmus 36 beden aldim cok mutluuu oldumm zayif hissettkm kendimi halbuki alakasi yok ,70 kg geziniyorum ortada
ahhh gamze bari 65 olsam ona sukredicem yaa
güle güle giy canım insana bazen gerekiyor alışveriş stres atılıyor:))

sanmaki kayboldumda uyudum :) saat basi uyandi saat basi :KK43: hic dinlenemiyorum
boyle olunca :KK43:
aynı durumdaydık:KK43: gecede 3 4 kez uyanıyor diye şikayet ediyordum şimdi o geceleri iple arıyorum bide doğumgünü hazırlıkları var üstünede görümcem gelecekmiş o gelse kalacak ölmek istiyorum çok uykysuzuuum:mad:

Rabbim şifa versin kuzuna canım...
çok geçmiş olsun canım sanada kuzunada allah korusun şu illet hastalığı ağzınıza almayın..

İpek kuzusuna geçmiş olsun
IMG_20160122_143821.jpg

Geçmiş olsun canım.bende 2 hafta önce aynı senin gibi oldum 12 yıldır böyle hasta olmamıştım.resmen öldüm öldüm dirildim çocuklarla da çok zor oluyor anlıyorum..senin hasta olduğunu anlayınca daha sana sarıyorlar..kv en sonunda gelip bana 3 gün baktı yattım da öyle ayaklandım.dinlenmeyince geçmiyor bu meret..en kısa zamanda atlatırsın inşallah..

Cok sukur canım bitti gitti hadi gözünüz aydın
Geçmiş olsun canım

minione minione Mutlu yıllaaaar Ardayaaa

cikmissiniz cok sukur herdeyin yolunda olmasina cok sevindimmm
Doğum günü kutlu olsun delikanlının.. Nice yıllara inş...
saol cnm benim Allah razi olsunn
ohhh ohhh masallah cok sevindim
evet olmamak lazım

ha hay severim o diziyi

yok canım var ya, misal annem:KK70:

ohh afiyet olsun

kapanmadı 18. aya kadar normal, devit zaten bir yaşından sonra verilmiyor canım ama ampul şeklinde var senede bir defa bir ampul verilebiliyor Kadir tuğcu tavsiyesi

ayyy çok güzel kıyafetide oyuncaklarıda güle güle kullansın

ah çok kötü olmuş:KK43:

güzel görünüyor:kk77:

ay sende bendensin:)

güle güle kullan canım

iyi geçmiş şükür gamzecim geçmiş olsun

gecmis olsun cnm yaa cok kotu olmus hay allah tam ilestin derkdn daha da agirlasmissin
acil sifalar diliyorumm
minione minione iyiki doğmuş arda taha nice se elere:))
saol teyxesii tesekkur ederiz :KK66:
Geçmiş olsun canım

tesekkur ederiz canim ,sizinkini yrn kutlicazz :KK66:

kizlarrr cok yoruldum ama sonuc gzl olduuu :KK70:
image.jpeg

Gecmis olsun canim.Allah korusun o hastsliktan...acil sifalar versin rabbim ins
Amin canım sağol
güle güle giy canım insana bazen gerekiyor alışveriş stres atılıyor:))

aynı durumdaydık:KK43: gecede 3 4 kez uyanıyor diye şikayet ediyordum şimdi o geceleri iple arıyorum bide doğumgünü hazırlıkları var üstünede görümcem gelecekmiş o gelse kalacak ölmek istiyorum çok uykysuzuuum:mad:

Rabbim şifa versin kuzuna canım...
çok geçmiş olsun canım sanada kuzunada allah korusun şu illet hastalığı ağzınıza almayın..
Amin canım cümlemizi korusun

Maşaallah orkidene

Geçmiş olsun canım.bende 2 hafta önce aynı senin gibi oldum 12 yıldır böyle hasta olmamıştım.resmen öldüm öldüm dirildim çocuklarla da çok zor oluyor anlıyorum..senin hasta olduğunu anlayınca daha sana sarıyorlar..kv en sonunda gelip bana 3 gün baktı yattım da öyle ayaklandım.dinlenmeyince geçmiyor bu meret..en kısa zamanda atlatırsın inşallah..
Sağol canım yatamıyorum ki annem geldi ama çocuklar bırakmıyor beni, kv ile eskisi gibi değiliz çağırsam gelir ama ahdım var iki elim kanda olsa çağırmam bir şeyime dedim, sana da geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım

Sağol canım

gecmis olsun cnm yaa cok kotu olmus hay allah tam ilestin derkdn daha da agirlasmissin
acil sifalar diliyorumm

kizlarrr cok yoruldum ama sonuc gzl olduuu :KK70:Eki Görüntüle 1752062
sağol canım bir yatabilsem iyi bir bakım lazım bana o yüzden uzun sürdü hastalığım, vitamin takviyesine başladım redoxon almış eşim o bitince supradyn veya paharmatona başlıycam, b 12 içiyorum omega artık ihmal etmiycem, demir ilacımıda kullanıcam, 24 saat emen bir oğlum var takviye şart yemeği biliyorsun sende sağlıklı düzenli beslenemiyoruz ki çocuklardan.

Bayıldım pastaya canım ya eline koluna sağlık maşaallah sana, nice sağlıkli huzurlu yıllara ardaya, annesini babasını hiç üzmesin hayırlı evlat olsun inşaallah, bende toparlanırsam yapmak istiyorum inşaallah hevesim kursağımda kalmaz

Maalesef iki yavrumda ateşler içinde olunca acile gittik, dedesi okula bırakacaktı eşim de gelip beni karne alnaya götürecekti, benim oğlan midem bulanıyor diye okula girme dedeside tutmuş annesi hasta gelemiycek diye karneyi almış sinir oldum gidicem diye kaçkere söylediğim halde! Bende dedim baba okula gitmemek için bahane etmiş, öğretmeniyle konuşacaktım ilk karnesi fotoğraf çekecektim dedim, öğretmeni aradım siz gelin annesi ben karnesini tekrar vereyim fotoğraf çekin dedi:) gittik ama bizimki ateslendi hemen aldık foto çektik hastaneye gittik, büyüğun kulağı kızarmış iltihaplanmış, küçük grip olmuş orda fitil yaptılar gözetim altında tuttular ateşleri düştü geldik eve, yani dinlenmek hastalık atlatmak bana lüks iki hasta çocukla tek başıma uğraşıyorum:KK43:
Öğretmeni çok güzel bir süs yapmış arkasına şeker koymuş:)

acil sifalar diliyorumm

kizlarrr cok yoruldum ama sonuc gzl olduuu :KK70:Eki Görüntüle 1752062
Süpper olmuş

Maalesef iki yavrumda ateşler içinde olunca acile gittik, dedesi okula bırakacaktı eşim de gelip beni karne alnaya götürecekti, benim oğlan midem bulanıyor diye okula girme dedeside tutmuş annesi hasta gelemiycek diye karneyi almış sinir oldum gidicem diye kaçkere söylediğim halde! Bende dedim baba okula gitmemek için bahane etmiş, öğretmeniyle konuşacaktım ilk karnesi fotoğraf çekecektim dedim, öğretmeni aradım siz gelin annesi ben karnesini tekrar vereyim fotoğraf çekin dedi:) gittik ama bizimki ateslendi hemen aldık foto çektik hastaneye gittik, büyüğun kulağı kızarmış iltihaplanmış, küçük grip olmuş orda fitil yaptılar gözetim altında tuttular ateşleri düştü geldik eve, yani dinlenmek hastalık atlatmak bana lüks iki hasta çocukla tek başıma uğraşıyorum:KK43:
Öğretmeni çok güzel bir süs yapmış arkasına şeker koymuş:)
Tebrikler minik öğrenciye. Nice başarılı karneleri olur inş.
Allah hepinize acil şifa versin...

X