Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun. Şifa versin kuzucuğa. Allaha emanet...Kuzum ameliyatta bize dua edin
Doğum günü kutlu olsun delikanlının.. Nice yıllara inş...deliricemn cildiricam buraya suslu puslu 22 ocak d gunumuz mesaji yazmwk isteedim
ama uykusuzluktan asiri uyanmaktan hc yazasim yokkk :;(((
Insaallh kolayca gecmistir yeni gordum.Kuzum ameliyatta bize dua edin
evet olmamak lazım
ha hay severim o diziyi
Bi dedektif dizisi vardı galip devriş srni ona benzettim
yok canım var ya, misal annemKızlar testte bende sınırda çıktım çok saçma yamuk duran eşyalardan herkes rahatsız olur
ohh afiyet olsun
kapanmadı 18. aya kadar normal, devit zaten bir yaşından sonra verilmiyor canım ama ampul şeklinde var senede bir defa bir ampul verilebiliyor Kadir tuğcu tavsiyesiKızlar bebişlerinizin bıngıldağı kapandımı?? Bizimki daha kapanmamış deviti vermiyorum kötümü ediyom acaba daha doğrusu kendim ilaç kullanmayı hep ihmal edetim aynısını oğlumdada yapıyorum
ayyy çok güzel kıyafetide oyuncaklarıda güle güle kullansınEki Görüntüle 1750357 Eki Görüntüle 1750358
Bunlar oğlumun d günü kıyafetleri ve babasının hediyeleri..
ah çok kötü olmuşSaol canım soyelym ins hayirlisiyla olur 8 aylık bebeği karninda öldü ..simdi de olmuyor yas ilerliyor demisler 82 dogumlu aslında çok değil ama telaslandirdilar tesekkur ederim bilgi için iyi geceler
güzel görünüyor
ay sende bendensin:)aysimason cicileri cok guzelmis abdullahin gule gule giysin annesi...Allah kabul etsin orucunu....ben seneye biraktim gibi gorunuyor.
Eflalimin dedigi testi yaptim...klinik vaka ciktim beklemiyrdum kendimi normal saniyordum, degilmisim
güle güle kullan canımbugun cok mutlu oldum ,esim
aksam geldi acimis bana montum yok diye git rahst rahat bak dedi ben bakarim
oglana
1 saatligine yakindaki avmye koton a gittim,ay indirimden oyle gzl iki mont ve manto aldim ayy kalibi buyukmus 36 beden aldim cok mutluuu oldumm zayif hissettkm kendimi halbuki alakasi yok ,70 kg geziniyorum ortada
ahhh gamze bari 65 olsam ona sukredicem yaa
Kuzum ameliyatta bize dua edin
Biz çok iyiyiz kizlar
Gecmis olsun canim.Allah korusun o hastsliktan...acil sifalar versin rabbim insselamlar çok hastayım dün acillik oldum, bütün vücudum ağrıyor öksürük ateş burun akıntısı, domuz gribinden korktuk, iğne oldum acilde, annemi çağırdım güya çocuklara baksın diye küçük yakama yapıştı büyük kreşe gitmiycem diye zır zır ağlayıp ateşimi tavan yaptırdı,şimdi minikte ateşli öksürüyor mecbur hastaneye gidicez, büyüğün karnesini almaya gidicem...
Ohh maşallahBiz çok iyiyiz kizlar
güle güle giy canım insana bazen gerekiyor alışveriş stres atılıyor:))bugun cok mutlu oldum ,esim
aksam geldi acimis bana montum yok diye git rahst rahat bak dedi ben bakarim
oglana
1 saatligine yakindaki avmye koton a gittim,ay indirimden oyle gzl iki mont ve manto aldim ayy kalibi buyukmus 36 beden aldim cok mutluuu oldumm zayif hissettkm kendimi halbuki alakasi yok ,70 kg geziniyorum ortada
ahhh gamze bari 65 olsam ona sukredicem yaa
aynı durumdaydık gecede 3 4 kez uyanıyor diye şikayet ediyordum şimdi o geceleri iple arıyorum bide doğumgünü hazırlıkları var üstünede görümcem gelecekmiş o gelse kalacak ölmek istiyorum çok uykysuzuuumsanmaki kayboldumda uyudum :) saat basi uyandi saat basi hic dinlenemiyorum
boyle olunca
Rabbim şifa versin kuzuna canım...Kuzum ameliyatta bize dua edin
çok geçmiş olsun canım sanada kuzunada allah korusun şu illet hastalığı ağzınıza almayın..selamlar çok hastayım dün acillik oldum, bütün vücudum ağrıyor öksürük ateş burun akıntısı, domuz gribinden korktuk, iğne oldum acilde, annemi çağırdım güya çocuklara baksın diye küçük yakama yapıştı büyük kreşe gitmiycem diye zır zır ağlayıp ateşimi tavan yaptırdı,şimdi minikte ateşli öksürüyor mecbur hastaneye gidicez, büyüğün karnesini almaya gidicem...
Geçmiş olsun canım.bende 2 hafta önce aynı senin gibi oldum 12 yıldır böyle hasta olmamıştım.resmen öldüm öldüm dirildim çocuklarla da çok zor oluyor anlıyorum..senin hasta olduğunu anlayınca daha sana sarıyorlar..kv en sonunda gelip bana 3 gün baktı yattım da öyle ayaklandım.dinlenmeyince geçmiyor bu meret..en kısa zamanda atlatırsın inşallah..selamlar çok hastayım dün acillik oldum, bütün vücudum ağrıyor öksürük ateş burun akıntısı, domuz gribinden korktuk, iğne oldum acilde, annemi çağırdım güya çocuklara baksın diye küçük yakama yapıştı büyük kreşe gitmiycem diye zır zır ağlayıp ateşimi tavan yaptırdı,şimdi minikte ateşli öksürüyor mecbur hastaneye gidicez, büyüğün karnesini almaya gidicem...
Kuzum ameliyatta bize dua edin
Cok sukur canım bitti gitti hadi gözünüz aydınBiz çok iyiyiz kizlar
Geçmiş olsun canımselamlar çok hastayım dün acillik oldum, bütün vücudum ağrıyor öksürük ateş burun akıntısı, domuz gribinden korktuk, iğne oldum acilde, annemi çağırdım güya çocuklara baksın diye küçük yakama yapıştı büyük kreşe gitmiycem diye zır zır ağlayıp ateşimi tavan yaptırdı,şimdi minikte ateşli öksürüyor mecbur hastaneye gidicez, büyüğün karnesini almaya gidicem...
cikmissiniz cok sukur herdeyin yolunda olmasina cok sevindimmmKuzum ameliyatta bize dua edin
saol cnm benim Allah razi olsunnDoğum günü kutlu olsun delikanlının.. Nice yıllara inş...
ohhh ohhh masallah cok sevindimBiz çok iyiyiz kizlar
evet olmamak lazım
ha hay severim o diziyi
yok canım var ya, misal annem
ohh afiyet olsun
kapanmadı 18. aya kadar normal, devit zaten bir yaşından sonra verilmiyor canım ama ampul şeklinde var senede bir defa bir ampul verilebiliyor Kadir tuğcu tavsiyesi
ayyy çok güzel kıyafetide oyuncaklarıda güle güle kullansın
ah çok kötü olmuş
güzel görünüyor
ay sende bendensin:)
güle güle kullan canım
iyi geçmiş şükür gamzecim geçmiş olsun
gecmis olsun cnm yaa cok kotu olmus hay allah tam ilestin derkdn daha da agirlasmissinselamlar çok hastayım dün acillik oldum, bütün vücudum ağrıyor öksürük ateş burun akıntısı, domuz gribinden korktuk, iğne oldum acilde, annemi çağırdım güya çocuklara baksın diye küçük yakama yapıştı büyük kreşe gitmiycem diye zır zır ağlayıp ateşimi tavan yaptırdı,şimdi minikte ateşli öksürüyor mecbur hastaneye gidicez, büyüğün karnesini almaya gidicem...
saol teyxesii tesekkur ederizminione iyiki doğmuş arda taha nice se elere:))
tesekkur ederiz canim ,sizinkini yrn kutlicazz
Amin canım sağolGecmis olsun canim.Allah korusun o hastsliktan...acil sifalar versin rabbim ins
Amin canım cümlemizi korusungüle güle giy canım insana bazen gerekiyor alışveriş stres atılıyor:))
aynı durumdaydık gecede 3 4 kez uyanıyor diye şikayet ediyordum şimdi o geceleri iple arıyorum bide doğumgünü hazırlıkları var üstünede görümcem gelecekmiş o gelse kalacak ölmek istiyorum çok uykysuzuuum
Rabbim şifa versin kuzuna canım...
çok geçmiş olsun canım sanada kuzunada allah korusun şu illet hastalığı ağzınıza almayın..
Maşaallah orkideneİpek kuzusuna geçmiş olsun Eki Görüntüle 1751940
Sağol canım yatamıyorum ki annem geldi ama çocuklar bırakmıyor beni, kv ile eskisi gibi değiliz çağırsam gelir ama ahdım var iki elim kanda olsa çağırmam bir şeyime dedim, sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım.bende 2 hafta önce aynı senin gibi oldum 12 yıldır böyle hasta olmamıştım.resmen öldüm öldüm dirildim çocuklarla da çok zor oluyor anlıyorum..senin hasta olduğunu anlayınca daha sana sarıyorlar..kv en sonunda gelip bana 3 gün baktı yattım da öyle ayaklandım.dinlenmeyince geçmiyor bu meret..en kısa zamanda atlatırsın inşallah..
Sağol canım
sağol canım bir yatabilsem iyi bir bakım lazım bana o yüzden uzun sürdü hastalığım, vitamin takviyesine başladım redoxon almış eşim o bitince supradyn veya paharmatona başlıycam, b 12 içiyorum omega artık ihmal etmiycem, demir ilacımıda kullanıcam, 24 saat emen bir oğlum var takviye şart yemeği biliyorsun sende sağlıklı düzenli beslenemiyoruz ki çocuklardan.cikmissiniz cok sukur herdeyin yolunda olmasina cok sevindimmm
saol cnm benim Allah razi olsunn
ohhh ohhh masallah cok sevindim
gecmis olsun cnm yaa cok kotu olmus hay allah tam ilestin derkdn daha da agirlasmissin
acil sifalar diliyorumm
saol teyxesii tesekkur ederiz
kizlarrr cok yoruldum ama sonuc gzl olduuu Eki Görüntüle 1752062
Süpper olmuşcikmissiniz cok sukur herdeyin yolunda olmasina cok sevindimmm
saol cnm benim Allah razi olsunn
ohhh ohhh masallah cok sevindim
gecmis olsun cnm yaa cok kotu olmus hay allah tam ilestin derkdn daha da agirlasmissin
acil sifalar diliyorumm
saol teyxesii tesekkur ederiz
kizlarrr cok yoruldum ama sonuc gzl olduuu Eki Görüntüle 1752062
Tebrikler minik öğrenciye. Nice başarılı karneleri olur inş.Maalesef iki yavrumda ateşler içinde olunca acile gittik, dedesi okula bırakacaktı eşim de gelip beni karne alnaya götürecekti, benim oğlan midem bulanıyor diye okula girme dedeside tutmuş annesi hasta gelemiycek diye karneyi almış sinir oldum gidicem diye kaçkere söylediğim halde! Bende dedim baba okula gitmemek için bahane etmiş, öğretmeniyle konuşacaktım ilk karnesi fotoğraf çekecektim dedim, öğretmeni aradım siz gelin annesi ben karnesini tekrar vereyim fotoğraf çekin dedi:) gittik ama bizimki ateslendi hemen aldık foto çektik hastaneye gittik, büyüğun kulağı kızarmış iltihaplanmış, küçük grip olmuş orda fitil yaptılar gözetim altında tuttular ateşleri düştü geldik eve, yani dinlenmek hastalık atlatmak bana lüks iki hasta çocukla tek başıma uğraşıyorum
Öğretmeni çok güzel bir süs yapmış arkasına şeker koymuş:)