Esim kursa gidiyor 5yildir neredeyse ustuste ilk kez kahvaltı yapıyoruz sadece haftasonlari yapardik hafta ici 6.45 te giderdi ayağımla bay bay yapardimkar cook güzel yağıyor burda ve kar tatili oldu ama karne hediyelerimi sanırım ben veremeyeceğim o kadar emek verdim ahmet te sizin gibi 8de kalkti bende tembel tembel battaniye altında tv8 dedikodu programi izliyorum napim ev hanimi moduna aldım bugün kendimi
Düşükten sonra 1 kere rahim filmi çekildi bende. O da baya uzun sürdü. Bi türlü sıvıyı durdurup cekemedi doktor. rahimde hafif eğrilik varmış onu da anlayamamıştı. Sonra biraz orda o dinlenmen gerekirmiş , hemşire beni direk kaldırıp gönderdi vs vs. Tabi o Bihter cigim değildi başka bi doktordu.Aaaa ne güzel tedaviye başladıktan sonra kendiliğindenmi olmuş:))
O ilaçlar benide bitiriyordu hele birde rahim flimi beni öldürüyordu
Ama dediğin gibi herşeye değiyor şükürler olsun:))
Benimki polikistik over
Offf bende çok içtim. Soğan incir ve sağdan soldan duyduğum bi suru şey. Hatta eşim çuvalla almıştı soğanı çabuk bitiyor diye...Ben yeni evliyken hastanede yattim cikolata kisti yuzunden ameliyat dediler baska dr d.khapu verdi gecti.sonra tejrar oldu bi 3 sene kist le ugrastim...en son kayseride prof.bulent ozcelik e gittim Allah ondan razi olsun megersem kistim yokmus karnimin icinde sivi varmis.hemen o dr a ameliyat oldum acibademde.yoksa hamile kalman cok zor ihtimal demisti...esimde tedavi gordu ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldim kinyasaldi sonra sagliklica rabbim nasip etti.tam tup bebek niyetindeyken:).
Kist maceram cok benim sogannkuru ictim aylarca banamisin demedi hatta saracogluyla konustum telde erimiyo hocam kistim diye cok sasirmisti....megersem kistim yokmus.....oyyy ne gunlerdi((
Düşükten sonra 1 kere rahim filmi çekildi bende. O da baya uzun sürdü. Bi türlü sıvıyı durdurup cekemedi doktor. rahimde hafif eğrilik varmış onu da anlayamamıştı. Sonra biraz orda o dinlenmen gerekirmiş , hemşire beni direk kaldırıp gönderdi vs vs. Tabi o Bihter cigim değildi başka bi doktordu.
Zahmet olmaycsksa tarifini alabiliriz:)Ben de lokumlu un kuraniyesi yaparım minik minik. Aslında normalde bana ağır gelir ama kim doğum yapsa onu götürüyorum. Emziren anneler bayılıyor:)))
Ayy ne biliyim ya ben geç yatınca geç kalkarım kendimle bir tuttum çocuğu sanırsam deli miyim meyimNe kadar hayalperestsın geç yattı geç kalkar düşüncesi folıkasıt bebelerine söker mi
HeheZahmet olmaycsksa tarifini alabiliriz:)
Sagol canim dogru netten bajarim hep bende simdi akluma gelmedi bakarim ins....kv oyle giciklik yapar arada.yeni evliyken de misafirlerime mayali pogaca yapmisti adam akilli tarifini vermemisti...Hehe
Valla normal un kureniyesi pıdra şekeri un tereyağı margarinin yoğuruyorsun şekşl verirlej bir lokumu yarıya kesip içine koyuyorum o kadar. Çok şekerli oluyor bence ama emziren ya da lohusa anne kansızlıktan herhalde çok seviyor.
Nette tam tarifi vardır, ben de yaparken netten balar yaparım:) şimdi snn kvye benzedim tarif vermeyen:) ama tarifi netten alıyorım:)
kesin deneyecegim bu aksam olabilirKurabiye min tarifini vereyim I imspecial
250gr terayag,bi kase kaymak(buzlukta vardi benim)
1su b. toz seker
1yumurta sarisi(aki uzerine)
1cay k.mahlep
1paket kabartmatozu,1 pajet vanilya
Yarim su bardagi sut
aldigi kadar un...uzerine findik
Hepsiini karistirip cok yunusak bi hamur yogurdum elimle yuvarlak sekil verdim once yum akina sonra dövülmüş fındığa batirip firina surdum.afiyet olsun
ben böyle yaotim kv de nisasta,azcik sirke ve siviyag da koyuyrum dedi...tam bi anne kurabiyesi yumusak ve agizda dagiliyo.
Eki Görüntüle 1750733
Çikolata kisti laparoskopi ameliyatı ile temizleniyor tan anlamadım kisti varkenmi tüp bebek yapmışlar??Kızlar çok samimi bir arkadaşım var
Korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra cikolata kısmı oluştu öncesinde yoktu
2.5 senedir uğraşıyor başka sorunu yok hamile kalamıyor
Kist çok büyük değil 4 cm ama olmuyor ışte
6 ay dogum kontrol hapı kullandı küçülme olmadı kişiye
Tüp bebek yaptırdı oda tutmadı
Benzer durum yaşayan var mi aranızda???
Kan sulandırıcı iğneleri bende kullandım canım zor değil insan alışıyor normaldr 3ay kullanılıyor benim kanamam olduğu için 4 ay kullamdım sağlık ocağı yakındı hafta içi oorda yapardım iğnemi haftasonuda eşimle hastanede yapıyırduk...Canım aslında evliliğinin ilk ay hamile kaldi ama 8 aylıkken bebegi karnında plesanta ayrilamasina bağlı öldünormal doğumla doğurdu düşün simdide kanda pihtilasma olayı varya günlük iğne yapilan ondan oldugu tespit edilmis hamile kalırsa hergun iğne olmalıymış bebek 8 aya kadar iyi dayanmis yani eninde sonunda ölüyormuş öyle olunca ama geç olunca yıkım oluyor birde sütu falan geldi süt hormonu yüksek çıktığı için nisandan beri düşüremediler adet olması gecikiyor sanssizlik birakmadi canım ablami
Ohh afiyet olsun:))kesin deneyecegim bu aksam olabilir
Kızlar bi tarif uydurmasyon ama ahmet çok sevdi sözünki perde sever hem sebze yemiş oluyorlarhavuç karalahana rendenin ince gözüyle rendeleyip maydonoz dograyin makarna yağda kavurup soguttum kattim
Beni güya ağrısız rahim flimi çeken yerre gönderdi doktorum ama nerde doğum sancısından beterdi benimkide bi türlü çekilmiyordu eziyet resmenDüşükten sonra 1 kere rahim filmi çekildi bende. O da baya uzun sürdü. Bi türlü sıvıyı durdurup cekemedi doktor. rahimde hafif eğrilik varmış onu da anlayamamıştı. Sonra biraz orda o dinlenmen gerekirmiş , hemşire beni direk kaldırıp gönderdi vs vs. Tabi o Bihter cigim değildi başka bi doktordu.
Bende mart annesiyim doguma kadar kullandim kan sulandirici igneyi kendim yaptim bazen saglik ocaginda yaptirdim hic zor degil igne vurmakKan sulandırıcı iğneleri bende kullandım canım zor değil insan alışıyor normaldr 3ay kullanılıyor benim kanamam olduğu için 4 ay kullamdım sağlık ocağı yakındı hafta içi oorda yapardım iğnemi haftasonuda eşimle hastanede yapıyırduk...