2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Esim kursa gidiyor 5yildir neredeyse ustuste ilk kez kahvaltı yapıyoruz sadece haftasonlari yapardik hafta ici 6.45 te giderdi ayağımla bay bay yapardim:KK70: kar cook güzel yağıyor burda ve kar tatili oldu:KK9::KK9: ama karne hediyelerimi sanırım ben veremeyeceğim o kadar emek verdim:KK34: ahmet te sizin gibi 8de kalkti bende tembel tembel battaniye altında tv8 dedikodu programi izliyorum napim ev hanimi moduna aldım bugün kendimi:rolleyes:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Ohh sefan olsun:KK73:

Kurabiye min tarifini vereyim I imspecial
250gr terayag,bi kase kaymak(buzlukta vardi benim)
1su b. toz seker
1yumurta sarisi(aki uzerine)
1cay k.mahlep
1paket kabartmatozu,1 pajet vanilya
Yarim su bardagi sut
aldigi kadar un...uzerine findik
Hepsiini karistirip cok yunusak bi hamur yogurdum elimle yuvarlak sekil verdim once yum akina sonra dövülmüş fındığa batirip firina surdum.afiyet olsun

ben böyle yaotim kv de nisasta,azcik sirke ve siviyag da koyuyrum dedi...tam bi anne kurabiyesi yumusak ve agizda dagiliyo.
20160121_095007.jpg

Aaaa ne güzel tedaviye başladıktan sonra kendiliğindenmi olmuş:))

O ilaçlar benide bitiriyordu hele birde rahim flimi beni öldürüyordu:KK43:

Ama dediğin gibi herşeye değiyor şükürler olsun:))
Düşükten sonra 1 kere rahim filmi çekildi bende. O da baya uzun sürdü. Bi türlü sıvıyı durdurup cekemedi doktor. rahimde hafif eğrilik varmış onu da anlayamamıştı. Sonra biraz orda o dinlenmen gerekirmiş , hemşire beni direk kaldırıp gönderdi vs vs. Tabi o Bihter cigim değildi başka bi doktordu.:63:

Kuzeninin sorunu ne canım?
mhulyak mhulyak canım senin sorun neydi?
Benimki polikistik over
Bende de kist vardı baştan beri 1.5-2.5 mm di. Şimdi daha büyüdü 2.5-3 gibiydi en son. Benim doktorum bunun mani olmadığını söylemişti. İlk hamileliğimde de vardı. O kadar ilaç kullandım erimedi. Benimki yumurtalıkta. Ve liste rağmen yine de yumurta oluşuyordu o yüzden sıkıntı olmuyordu.

Ben yeni evliyken hastanede yattim cikolata kisti yuzunden ameliyat dediler baska dr d.khapu verdi gecti.sonra tejrar oldu bi 3 sene kist le ugrastim...en son kayseride prof.bulent ozcelik e gittim Allah ondan razi olsun megersem kistim yokmus karnimin icinde sivi varmis.hemen o dr a ameliyat oldum acibademde.yoksa hamile kalman cok zor ihtimal demisti...esimde tedavi gordu ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldim kinyasaldi sonra sagliklica rabbim nasip etti.tam tup bebek niyetindeyken:).

Kist maceram cok benim sogannkuru ictim aylarca banamisin demedi hatta saracogluyla konustum telde erimiyo hocam kistim diye cok sasirmisti....megersem kistim yokmus.....oyyy ne gunlerdi:KK43:((
Offf bende çok içtim. Soğan incir ve sağdan soldan duyduğum bi suru şey. Hatta eşim çuvalla almıştı soğanı çabuk bitiyor diye...
Aynen ne günlerdi....:KK43:

Düşükten sonra 1 kere rahim filmi çekildi bende. O da baya uzun sürdü. Bi türlü sıvıyı durdurup cekemedi doktor. rahimde hafif eğrilik varmış onu da anlayamamıştı. Sonra biraz orda o dinlenmen gerekirmiş , hemşire beni direk kaldırıp gönderdi vs vs. Tabi o Bihter cigim değildi başka bi doktordu.:63:

Genelde rahim filminden sonra hamile kalıyorlar, yollar açılıyor diye. İnş diğer bebekler kendişiğinden kolayca gelirler ığraşmazsınız..

Ne kadar hayalperestsın geç yattı geç kalkar düşüncesi folıkasıt bebelerine söker mi:KK12:
Ayy ne biliyim ya ben geç yatınca geç kalkarım kendimle bir tuttum çocuğu sanırsam deli miyim meyim :KK53:

@sarfansari başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Minnak kuzunda iyi ki doğmuş pek sevimli kuzucuk ya :)

Zahmet olmaycsksa tarifini alabiliriz:)
Hehe
Valla normal un kureniyesi pıdra şekeri un tereyağı margarinin yoğuruyorsun şekşl verirlej bir lokumu yarıya kesip içine koyuyorum o kadar. Çok şekerli oluyor bence ama emziren ya da lohusa anne kansızlıktan herhalde çok seviyor.
Nette tam tarifi vardır, ben de yaparken netten balar yaparım:) şimdi snn kvye benzedim tarif vermeyen:) ama tarifi netten alıyorım:)

Hehe
Valla normal un kureniyesi pıdra şekeri un tereyağı margarinin yoğuruyorsun şekşl verirlej bir lokumu yarıya kesip içine koyuyorum o kadar. Çok şekerli oluyor bence ama emziren ya da lohusa anne kansızlıktan herhalde çok seviyor.
Nette tam tarifi vardır, ben de yaparken netten balar yaparım:) şimdi snn kvye benzedim tarif vermeyen:) ama tarifi netten alıyorım:)
Sagol canim dogru netten bajarim hep bende simdi akluma gelmedi bakarim ins....kv oyle giciklik yapar arada.yeni evliyken de misafirlerime mayali pogaca yapmisti adam akilli tarifini vermemisti...

Kurabiye min tarifini vereyim I imspecial
250gr terayag,bi kase kaymak(buzlukta vardi benim)
1su b. toz seker
1yumurta sarisi(aki uzerine)
1cay k.mahlep
1paket kabartmatozu,1 pajet vanilya
Yarim su bardagi sut
aldigi kadar un...uzerine findik
Hepsiini karistirip cok yunusak bi hamur yogurdum elimle yuvarlak sekil verdim once yum akina sonra dövülmüş fındığa batirip firina surdum.afiyet olsun

ben böyle yaotim kv de nisasta,azcik sirke ve siviyag da koyuyrum dedi...tam bi anne kurabiyesi yumusak ve agizda dagiliyo.
Eki Görüntüle 1750733
kesin deneyecegim bu aksam olabilir :KK66:

Kızlar bi tarif uydurmasyon ama ahmet çok sevdi sözünki perde sever hem sebze yemiş oluyorlar:KK66:havuç karalahana rendenin ince gözüyle rendeleyip maydonoz dograyin :KK66: makarna yağda kavurup soguttum kattim :KK66:

Kızlar çok samimi bir arkadaşım var
Korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra cikolata kısmı oluştu öncesinde yoktu
2.5 senedir uğraşıyor başka sorunu yok hamile kalamıyor
Kist çok büyük değil 4 cm ama olmuyor ışte
6 ay dogum kontrol hapı kullandı küçülme olmadı kişiye
Tüp bebek yaptırdı oda tutmadı
Benzer durum yaşayan var mi aranızda???
Çikolata kisti laparoskopi ameliyatı ile temizleniyor tan anlamadım kisti varkenmi tüp bebek yapmışlar??

Canım aslında evliliğinin ilk ay hamile kaldi ama 8 aylıkken bebegi karnında plesanta ayrilamasina bağlı öldü:KK61: normal doğumla doğurdu düşün :KK43: simdide kanda pihtilasma olayı varya günlük iğne yapilan ondan oldugu tespit edilmis hamile kalırsa hergun iğne olmalıymış bebek 8 aya kadar iyi dayanmis yani eninde sonunda ölüyormuş öyle olunca ama geç olunca yıkım oluyor:cry: birde sütu falan geldi süt hormonu yüksek çıktığı için nisandan beri düşüremediler adet olması gecikiyor sanssizlik birakmadi canım ablami:KK42:
Kan sulandırıcı iğneleri bende kullandım canım zor değil insan alışıyor normaldr 3ay kullanılıyor benim kanamam olduğu için 4 ay kullamdım sağlık ocağı yakındı hafta içi oorda yapardım iğnemi haftasonuda eşimle hastanede yapıyırduk...

kesin deneyecegim bu aksam olabilir :KK66:

Kızlar bi tarif uydurmasyon ama ahmet çok sevdi sözünki perde sever hem sebze yemiş oluyorlar:KK66:havuç karalahana rendenin ince gözüyle rendeleyip maydonoz dograyin :KK66: makarna yağda kavurup soguttum kattim :KK66:
Ohh afiyet olsun:))

Arkadaşlar bebek şekeri yapıyorum keçeden magnet ve elyaf dolgulu isterseniz sipariş alabilirim

Eklentiler

• 20160121_124743.jpg
    20160121_124743.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20160121_131647.jpg
    IMG_20160121_131647.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 20160121_125820.jpg
    20160121_125820.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 20160121_130338.jpg
    20160121_130338.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20160121_131150.jpg
    IMG_20160121_131150.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 45
Beni güya ağrısız rahim flimi çeken yerre gönderdi doktorum ama nerde doğum sancısından beterdi benimkide bi türlü çekilmiyordu eziyet resmen:KK43:

Kan sulandırıcı iğneleri bende kullandım canım zor değil insan alışıyor normaldr 3ay kullanılıyor benim kanamam olduğu için 4 ay kullamdım sağlık ocağı yakındı hafta içi oorda yapardım iğnemi haftasonuda eşimle hastanede yapıyırduk...
Bende mart annesiyim doguma kadar kullandim kan sulandirici igneyi kendim yaptim bazen saglik ocaginda yaptirdim hic zor degil igne vurmak

X