2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bizimki de 5 yıllık bebek. O 5 yıl ne kola içtim ne abur cubur yedim sanki her ay o ay olacakmış psikolojisine girdim. Ama yine de bin şükür rabbime o kadar iğne ilaç yesemde miniğim şu an bizimle. Allah olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu.
Kayserideydin sanırım canım hangi merkezi önerirsin kuzenim oraya gidecek sivastan

Kayserideydin sanırım canım hangi merkezi önerirsin kuzenim oraya gidecek sivastan
Benim doktorum Bihter Senem Feyzioğlu.
Toplamda 3 hastane gezdik ama ben peşini birakmadim. Tüp bebek uzmanı. Ama direk tüp bebek yapalım derdinde değil. Paragöz değil. Önce hafif tedaviyle başladı bize. Benim Bihter hanımla olan tedavim 1 yıl sürdü. Onunda arada 2 ayı tedavisiz geçti zaten. Hamile kaldigimdan 2 ay once annem umreye gitti. Bana bakacak kimse olmaz diye tüp bebek yaptırmadım sonra hamile kalırsam tasinamam diye ertesi ay taşındım ki aslında miniğim çoktan yerine yerleşmişmiş. Böylece tedavim bitmiş oldu. Ama Bihter hanım aynı zamanda en iyi sezeryan doktoru diye de biliniyor. Ben çok memnunum. Allah inş onlara da tez zamanda nasip eder.

Benim doktorum Bihter Senem Feyzioğlu.
Toplamda 3 hastane gezdik ama ben peşini birakmadim. Tüp bebek uzmanı. Ama direk tüp bebek yapalım derdinde değil. Paragöz değil. Önce hafif tedaviyle başladı bize. Benim Bihter hanımla olan tedavim 1 yıl sürdü. Onunda arada 2 ayı tedavisiz geçti zaten. Hamile kaldigimdan 2 ay once annem umreye gitti. Bana bakacak kimse olmaz diye tüp bebek yaptırmadım sonra hamile kalırsam tasinamam diye ertesi ay taşındım ki aslında miniğim çoktan yerine yerleşmişmiş. Böylece tedavim bitmiş oldu. Ama Bihter hanım aynı zamanda en iyi sezeryan doktoru diye de biliniyor. Ben çok memnunum. Allah inş onlara da tez zamanda nasip eder.
Saol canım soyelym ins hayirlisiyla olur 8 aylık bebeği karninda öldü ..simdi de olmuyor yas ilerliyor demisler 82 dogumlu aslında çok değil ama telaslandirdilar tesekkur ederim bilgi için iyi geceler

ohhh:kk77:afiyet bal seker olsun lop lop et pit pit yağ olmasın:KK66:

coook şekerler yaa bayıldım küçük damat olacak :KK37::KK37:

Ooo seninki hizlandirilmis gibi benim yerleşme kanamam oldu yani 3.gün anladım yumurtlama sonrası:KK42:
bende isterim tarifi:confused::confused:fenaymış kadın bak bak
teşekkürlet teyzesi:))

Biz 30 kişiliği 85 TL ye yaptırdık baskısı dahil. İçi de kestaneli antep fıstıklıydı
İyi yapmışsınız cNım vizimki daha küçük bide baskı falanda yok..

Uyumayan anneler grubu nirdesiniz:KK31::KK31:
Burdayıııık benimki yattıktan sonra saat birde kalktı şimdide pek uyumaya niyeti yok yanajları al al ol uş sanki hasta olacak doğumgünü arrfrsinde:KK43:
Saol canım soyelym ins hayirlisiyla olur 8 aylık bebeği karninda öldü ..simdi de olmuyor yas ilerliyor demisler 82 dogumlu aslında çok değil ama telaslandirdilar tesekkur ederim bilgi için iyi geceler
aslında iyi oluyor öyle telaşlandırmaları be im tedavime hiç tahmin etmediğim bi günde başladık kadın doğum doktoruma başka bi sebeple gitmiştim eşiminde eski tahlil sonuçları vardı onlarıda götürdüm eşimi çağırdı beraber gelin dedi biz gittik eşim hocam durum ne der demez sen neyi beklihorsun diye kızdı ona hemen tüp metkezin adresini yazıp eline tıkıştırdı hemen gidin dedi :KK70: eşimin başundan aşağıya kaynar sular dökülmüştü arabaya bindik öyle bi gaza basıyorji sormayın sanki yetişmezse çocuğu olmayacak gibiydi:)
Allah doktordan razı olsun vesile oldu bize bende 24 yaşındaydım başlarken bazen istenmedik şeuler çıkıyor insanın karşısına hiç ihmal etmedinler allah tez zamaanda nasip eder onlara inş:))

Bizimki de 5 yıllık bebek. O 5 yıl ne kola içtim ne abur cubur yedim sanki her ay o ay olacakmış psikolojisine girdim. Ama yine de bin şükür rabbime o kadar iğne ilaç yesemde miniğim şu an bizimle. Allah olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu.
Aaaa ne güzel tedaviye başladıktan sonra kendiliğindenmi olmuş:))

O ilaçlar benide bitiriyordu hele birde rahim flimi beni öldürüyordu:KK43:

Ama dediğin gibi herşeye değiyor şükürler olsun:))

Berbat bir gece:KK43: uyutup beşiğine koyuyorum daha elimi çekmeden vaşlıyor ağlamaya ne ayakta yatıhor ne kucakta ne uzanarak sinirim bozuldu:KK43:
Şuan auağımda sallıyorum oda en sevdiği şarkıyı söylüyorum gece gece bu durumdayız:KK43:

Berbat bir gece:KK43: uyutup beşiğine koyuyorum daha elimi çekmeden vaşlıyor ağlamaya ne ayakta yatıhor ne kucakta ne uzanarak sinirim bozuldu:KK43:
Şuan auağımda sallıyorum oda en sevdiği şarkıyı söylüyorum gece gece bu durumdayız:KK43:
ayy yazik kiyamammn noluyo bu bebislere anamiyorum biz uc gundur cok iyiydik 2-3 defa kalkiyordu sqbha karsi ustunu aciyordu bana kaldi sanki uyku tulumunu cikarttim dolaptan yine deneyim diye sonuc husran :KK43: yrmsaatte bir yyaniyo ya :KK43: resmen cocugun duzenini yine bozdum baktkm olmuyo cikarttim attim tulumu
ayakkarindan kesmwm lazim yoksa biz bunu kullanamayiz :KK43:

ayy yazik kiyamammn noluyo bu bebislere anamiyorum biz uc gundur cok iyiydik 2-3 defa kalkiyordu sqbha karsi ustunu aciyordu bana kaldi sanki uyku tulumunu cikarttim dolaptan yine deneyim diye sonuc husran :KK43: yrmsaatte bir yyaniyo ya :KK43: resmen cocugun duzenini yine bozdum baktkm olmuyo cikarttim attim tulumu
ayakkarindan kesmwm lazim yoksa biz bunu kullanamayiz :KK43:
bizimki ayaksız canım hareketli cocuklar kendini hapsedilmiş hissediyor tulumda içine kayıyor bence kes..yada terziye kestir olsa aldigin paraya yanacaksın kızıma aldiğimda o kadar üzüldüm ki hic giymedi buda bayılmıyor malum astronot gibi ama giyince kosabildigi için mecburen sevdi:KK66:

aysimason aysimason kuzum seni anlıyorum kesin dişten sıkıntı oldu yanak kizarmasida bazen dişten olur aahmrtte de cok oluyor..vaktin çok sancısı var yani uyuyamıyor bi cay kaşığı calpol ver kuzuya emin ol ağrıdan uyuyamıyor normal değil çünkü..bizimki uyuyor ama yataktabysnindayim üstümde akrobasi yapıyor bi o memeye bi bu memeye rahatsız uyuyor ama kalkıp ağlamıyor:KK66:

Kızlar çok samimi bir arkadaşım var
Korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra cikolata kısmı oluştu öncesinde yoktu
2.5 senedir uğraşıyor başka sorunu yok hamile kalamıyor
Kist çok büyük değil 4 cm ama olmuyor ışte
6 ay dogum kontrol hapı kullandı küçülme olmadı kişiye
Tüp bebek yaptırdı oda tutmadı
Benzer durum yaşayan var mi aranızda???

Kuzeninin sorunu ne canım?
mhulyak mhulyak canım senin sorun neydi?
Canım aslında evliliğinin ilk ay hamile kaldi ama 8 aylıkken bebegi karnında plesanta ayrilamasina bağlı öldü:KK61: normal doğumla doğurdu düşün :KK43: simdide kanda pihtilasma olayı varya günlük iğne yapilan ondan oldugu tespit edilmis hamile kalırsa hergun iğne olmalıymış bebek 8 aya kadar iyi dayanmis yani eninde sonunda ölüyormuş öyle olunca ama geç olunca yıkım oluyor:cry: birde sütu falan geldi süt hormonu yüksek çıktığı için nisandan beri düşüremediler adet olması gecikiyor sanssizlik birakmadi canım ablami:KK42:

Kızlar çok samimi bir arkadaşım var
Korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra cikolata kısmı oluştu öncesinde yoktu
2.5 senedir uğraşıyor başka sorunu yok hamile kalamıyor
Kist çok büyük değil 4 cm ama olmuyor ışte
6 ay dogum kontrol hapı kullandı küçülme olmadı kişiye
Tüp bebek yaptırdı oda tutmadı
Benzer durum yaşayan var mi aranızda???
Ben yeni evliyken hastanede yattim cikolata kisti yuzunden ameliyat dediler baska dr d.khapu verdi gecti.sonra tejrar oldu bi 3 sene kist le ugrastim...en son kayseride prof.bulent ozcelik e gittim Allah ondan razi olsun megersem kistim yokmus karnimin icinde sivi varmis.hemen o dr a ameliyat oldum acibademde.yoksa hamile kalman cok zor ihtimal demisti...esimde tedavi gordu ben ameliyattan 4 ay sonra hamile kaldim kinyasaldi sonra sagliklica rabbim nasip etti.tam tup bebek niyetindeyken:).

Kist maceram cok benim sogannkuru ictim aylarca banamisin demedi hatta saracogluyla konustum telde erimiyo hocam kistim diye cok sasirmisti....megersem kistim yokmus.....oyyy ne gunlerdi:KK43:((

Gunaydin canim...namaza kalktim rekrar uyumusum 8 bucukta kalktik.abdullah enerjik ben hala kanepede uyuma savasindayim.bi erjen yatsam şoyle 23.00 te yeter cok gec yatiyrum uykumu alamiyrum
Esim kursa gidiyor 5yildir neredeyse ustuste ilk kez kahvaltı yapıyoruz sadece haftasonlari yapardik hafta ici 6.45 te giderdi ayağımla bay bay yapardim:KK70: kar cook güzel yağıyor burda ve kar tatili oldu:KK9::KK9: ama karne hediyelerimi sanırım ben veremeyeceğim o kadar emek verdim:KK34: ahmet te sizin gibi 8de kalkti bende tembel tembel battaniye altında tv8 dedikodu programi izliyorum napim ev hanimi moduna aldım bugün kendimi:rolleyes:

X