2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebişlerinizin bıngıldağı kapandımı?? Bizimki daha kapanmamış deviti vermiyorum kötümü ediyom acaba daha doğrusu kendim ilaç kullanmayı hep ihmal edetim aynısını oğlumdada yapıyorum

Ben 7 haftalikken ogrendim
38 de sezeryan oldum
31 hafta cabuk gecti
Komsum beta 21 ken ogrendi. Yani 1 haftalik felandi, 42 de dogum yapti cok uzun surdu hamileligim diyor

Geçmiş olsun canım sen hamilesin dikkat et kendine bol bol meyve tütketmeye çalış..
Amin canım sağolasın..

Allah yardım etsin canım. Kolay iş değil gerçekten.
İnşşş. Amin canım ecmain hepimize..

Valla milleti görüyorum sabahın köründe fönlü saçla oğlunu okula bırakıyor kızıyla oynuyor spora gidiyor misafir ağırlıyor güleryüzle enerjik.: benim tek derdimse uyumak:) ve
eşim akşam gelse diye evde pijamalarla beklemek:)) eşime doğumgünü yapıcam aylar öncesinden güç topluyorum. Evden dışarı çıkmam yarım asır sürüyor sanki(

@eflalim ikiz mi.ikizzzz cokk zor iyi bilirim ablamin var ikizleri.kolay i var mi desene....Allah kolaylikversin hrpimize de is yapabilmeyi ozledim rahat rahatt...

Pinking Tree nasıl oldun canim serra nasil?
Kızım da ben de fenayız canım. Ateş öksürük nezle burnum titretip yanıyor

Nasıl ozliyorsnz ya hamilelik çok uzun geliyor olmasa ben 4lerim
4 mü:)) yeni şehirde yeni bebek mi yoksam:))

Bende o kadar ozluyrum ki o harejetleri kontrole gun saymalarim....cumartesi dogum gunumuz ya bu gunler pek duygusalim hatirladikca
Anamm:)) maşallah size:)) dgünü yaklaşımca geçen sene bu zamanları düşünmekten öyle oluyor gerçi çok normal :))

bende hamileliği özledim tadını çıkaramadım hep doğurmak istiyordum meğer ne güzel günlermiş ilk 3 ay hariç
Bir dahakine inş çıkarabilirsin tadını:))

Oh maş.. Tüm işlerini halletmişsin allah kbul etsin orucunu cnm..

Benim hamileligim cok rahat gecti, 2. De oyle olur mu acaba
Olur canım en kötü ilk hamilelikler derler..

38 de sezeryan oldum
31 hafta cabuk gecti
Komsum beta 21 ken ogrendi. Yani 1 haftalik felandi, 42 de dogum yapti cok uzun surdu hamileligim diyor
Bana da erken doğum dediler 40 haftada ancak doğdu. Erkenden de öğrenmiştim.. Tani şükür sağlıkla geldi ama hasta ve yalnız geçirmiştim çokmzordu ıyy

Valla canım her konuya atlıyorum bilmiş gibi ama hata ediyorsun bence. Ben yazın mayıs ekim tatilde olurum güneşlenirim ona rağmen d vit.i ölçtürdüm ce 3 çıktı düşün:))

Bebeklerin buna keisnlikle ihtiyacı var. Vermelisin hatta bermediğini bildiğim için ben sana enfamil ilaç gönderecektim hediye olarak.. Sonra vermezsin ilaca yazık olur diye korktum:))

Bizimkinin kapandı, ort 12. Ayd akapanıuor bildiğim. Geç erken olabilir.

Ama şütfen ver yatağının başucuna koy ver ki ben 39 derece ateş olsa ateş düşürücü verme diyen viriyim..

ahahaha valla canım doğru düşünmüşsün huyum kurusun iilaca alerjimmi var ne çok zorda kalmazsam vermiyorum ama vereceğim artık:))
Düşün çok gocık bi öksürük var bende doktor ilaç verdi iki gün içtim üçüncü günü bıraktım valla vijdan azabı çekiyorum bukadar ilaç alıpta kullanmadığım için..

Teşeklür ederim canım:))

Gecen eltime kurabiye yapmış lohusayken.esim birakmis eltime.kv bana da gondermisti kurabiyesinden bayildim cok guzeldi.elTimde vok begenmis ilk kez yiyrm kac yillik geliniyim dedi.bana da yapmıştı lohusayken.
istedik tarifini bi iki şunu bunu katiyrum dedi ama tam tarif vermedi.gecen yine sorduk soylemrm meslek sırrı ben size yaprim dedi
ben de bugun yaptim kv lere de koydum cay ile benim yaptigim gibi olmus dedi.sonra tek tek malzemeleri saydi.sevgili kayinvalidecigim

I imspecial 40 tl canım süsünü ben yapıcam fıstıklı muzlu damala çikolatalı sipariş verdim üstüde çikolatalı olacak
ohhhafiyet bal seker olsun lop lop et pit pit yağ olmasın

Eki Görüntüle 1750357 Eki Görüntüle 1750358

Bunlar oğlumun d günü kıyafetleri ve babasının hediyeleri..
coook şekerler yaa bayıldım küçük damat olacak

38 de sezeryan oldum
31 hafta cabuk gecti
Ooo seninki hizlandirilmis gibi benim yerleşme kanamam oldu yani 3.gün anladım yumurtlama sonrası
bende isterim tarififenaymış kadın bak bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…