- 25 Nisan 2014
- 2.556
- 5.925
bizde aldık uyku tulumundan malesef kullanamıyoruz çok ağlıyordu gece gözüm açılmıyor uykusuzluktan şimdide bişeyler yedirmeye çelışıyorum eliyle ağxından çıkarıyor beni çıldırtmaya niyeti varayy yazik kiyamammn noluyo bu bebislere anamiyorum biz uc gundur cok iyiydik 2-3 defa kalkiyordu sqbha karsi ustunu aciyordu bana kaldi sanki uyku tulumunu cikarttim dolaptan yine deneyim diye sonuc husran yrmsaatte bir yyaniyo ya resmen cocugun duzenini yine bozdum baktkm olmuyo cikarttim attim tulumu
ayakkarindan kesmwm lazim yoksa biz bunu kullanamayiz
aynı durumdayız canım sabaha karşı babası onu kucağında uyuttu öyle yatmış biraz..bizimki ayaksız canım hareketli cocuklar kendini hapsedilmiş hissediyor tulumda içine kayıyor bence kes..yada terziye kestir olsa aldigin paraya yanacaksın kızıma aldiğimda o kadar üzüldüm ki hic giymedi buda bayılmıyor malum astronot gibi ama giyince kosabildigi için mecburen sevdi
aysimason kuzum seni anlıyorum kesin dişten sıkıntı oldu yanak kizarmasida bazen dişten olur aahmrtte de cok oluyor..vaktin çok sancısı var yani uyuyamıyor bi cay kaşığı calpol ver kuzuya emin ol ağrıdan uyuyamıyor normal değil çünkü..bizimki uyuyor ama yataktabysnindayim üstümde akrobasi yapıyor bi o memeye bi bu memeye rahatsız uyuyor ama kalkıp ağlamıyor