2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaudınlarr. Sanki gece geç uyuyan Çağlar paşa değilmiş gibi gayet enerjikk :) ama ben pertim yaa. Gözümü zor açıyorum. Birazdan kahvaltı yaptırıp doktora götürcem
Ne kadar hayalperestsın geç yattı geç kalkar düşüncesi folıkasıt bebelerine söker mi

Nego erkeklerde hep çarpar eve gelince kapıyı çarpar ,çorabını yere çarpar ,canı sıkılınca eksikliğini yüzüne çarpar ,iş yap deyınce tabağı masaya çarpar,kavgada üste çıkamayınca yüzüne çarparpis irkekler

Canim benim cok gecmis olsun
Cevrenden yardim alabildigin kadar yardim al, yuzsuzluk yap gerekirse

Melegimin dun dogum gunuydu

Ama.bir kutlama yapmadik, cunku gecen hafta dedemi kaybettim icimden gelmedi
Haftaya memlekete gidiyoruz orada bir pasta keseriz
Geldikten sonra da burada arkadaslarla birsey yapacagiz insallah.

Kizim hala dis cikatmadi cok mu anormal

allah rahmet eylesin canim
kizinda iyiki dogmusss Allah saglikli huzur dolu nice yillar gostersin insallwh
topigin ilk ve en cok dislisi biliyosun biziz bizimkide anormal bir durum aslinda amw 1 yas olup hic dis olmamasi normal mi onuda bilmiyorum cnm ,bir arastirmak lazim netten

Allah hayirli uzun omurler versin prensese masallah
Allah rahmet eylesin canim...13-14 ay dan sonra anormal diye biliyrum.ama cikar annesi sikma canini.dis sikintisi var mi damaginda kabarma belirtileri filan?

basın sağolsun canım..bebegine nisa hanimada Rabbim güzel önür nasip etsin sağlıkla büyüsün ..bende 14 aya kadar normal diye biliyorum..bu arada sana benziyor

Canim benim cok gecmis olsun
Cevrenden yardim alabildigin kadar yardim al, yuzsuzluk yap gerekirse
Keşke canım annem var o da hasta hastanede kvler yardım etmez bakalım ne olacak..

Başınız sağolsun canım allah sizlere önür versin, yapılır vir şeyler bebekler çpk mutlu oluyor ama aceles yok.
Dişe gelince 15. Aya kadar normal diyorlar. 15. Ayda belirti varsa çıkacsğına dair o bile normal miş.

Diş derdi çok zor bazen o kıvyandıkça elimle çıkartasım geliyor ama mümkün değil.

basın sağolsun canım..bebegine nisa hanimada Rabbim güzel önür nasip etsin sağlıkla büyüsün ..bende 14 aya kadar normal diye biliyorum..bu arada sana benziyor
Cok sagolun kizlar
Bende 15. Aya kadar normal diye okudum
Her gun yogurt yediriyorum sut iciyor beslenmesinde bir sorun yok
Disleri de saglikli olur insallah.

Benim kiz evrim atlatti musait bir zamanda buyume evresi resimlerini de paylasayim :)

Selam kızlar tam gaz hazırlıklarla boğuşuyorum az bişi kaldı şükür

Pinking Tree geçmiş olsun canım ben de anlamıyorum millet nasıl bakıyor ne uyuz uyusuk bi tip olduğumu anne olunca anladım eskiden herşeye yeterim diyen ben şimdi annem gelse keşke bugün modundayim

nnightsaill geçmiş olsun kuzuya

Safransari başınız sağolsun canım tatlı kızının da nice güzel yaşları olsun inşallah fotolara da bayıldım

I imspecial koptum yaa hahaha

Bu da benim kizimin Nisa'min buyume evresi Eki Görüntüle 1749852
Oy yerim ben bu bal kaymak kızi maşaallah canım, sağliklı hayırlı uzun bir ömru olsun
annesinin babasınin eksikliğini hiç hissetmesin
Dedene de Allah rahmet eylesin
ben bakamıyorum canım yetemiyorum fiziksel ve ruhsal olarak, yardim edenim yok ailem var ama sozde, kv nin elini eteğini kestim evimden o anlamda daha huzurluyum ama evimi temizleyemiyorum, yapmıyim diyorum ama küçuk hep yerde ne bulsa ağzına sokuyor, nasıl silmiycem süpürmüycem, saçlarım dökülüyor yutar diye tiksiniyorum, büyük habire kirletiyor dün bir kase kakaolu mısir gevreği döktü mutfak halimın birine, önceki gün dığerine bir tabak sebzeli bulgur pilavı döktü, bugün mecburen sildim ama nasıl sildim küçüğü sallamazsam sürekli uyumuyor, o uyuyacak ki ben iş yapabileyim, kardeş olsun diyen ben keşke ilkokula başlayınca olsaydı ya da ikiz olsaydı der oldum

Nego ikiz mi.ikizzzz cokk zor iyi bilirim ablamin var ikizleri.kolay i var mi desene....Allah kolaylikversin hrpimize de is yapabilmeyi ozledim rahat rahatt...

hihami kolay gelsin canim biz de mrral ediyruz dogum gununuzu:)

Safransari masalllahh nisaya cok şeker kiz:)

Pinking Tree nasıl oldun canim serra nasil?

I imspecial kurabiyeler super gorunuyrdu.iki yaramazla birde bunlarla ugrasiyirsun imrendim valla masallah ben saldim iyice((

Canım ikiz dememin sebebi aynı anda aynı sıkıntilar oluyor aynı dönemde bitiyor:) böyle ben gibi olunca küçük uyumaz büyük laftan anlamaz vs

Canım ikiz dememin sebebi aynı anda aynı sıkıntilar oluyor aynı dönemde bitiyor:) böyle ben gibi olunca küçük uyumaz büyük laftan anlamaz vs
Anladim canim.ikiz de ayri zor demek istemistim.ay ben ikinci olursa ikiz korkum var.ailemde ben de var ya...ha ha cahillikten bunda ikiz mi diye defalarca sormystum merakliydim.bi taneyi hakettim de iki kaldi.nerden nereye atladim:)

Anladim canim.ikiz de ayri zor demek istemistim.ay ben ikinci olursa ikiz korkum var.ailemde ben de var ya...ha ha cahillikten bunda ikiz mi diye defalarca sormystum merakliydim.bi taneyi hakettim de iki kaldi.nerden nereye atladim:)
Yok canım anladım ben seni zor olmaz mı bir taneyle baş edemiyoruz:) ikiz olursada duham demek ki sen kaldırabileceksin öyle düşün:) hamileliğı çok özlüyorum bende:)

Yok canım anladım ben seni zor olmaz mı bir taneyle baş edemiyoruz:) ikiz olursada duham demek ki sen kaldırabileceksin öyle düşün:) hamileliğı çok özlüyorum bende:)
Bende o kadar ozluyrum ki o harejetleri kontrole gun saymalarim....cumartesi dogum gunumuz ya bu gunler pek duygusalim hatirladikca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…