2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canım daha nasıl bakacaksın doğum yaptığımız günden beri hep seni takdir ettim ben tek başına iki çocuğun fakültesinden geliyo diye bence mukemmeliyetciliginden kaynaklı yetemiyorum diye dusunuyosun temizliği sal gitsin biraz benim her kahvaltı yemek sonrası mama sandalyesinin altını görsen şok olursun hele yanındaki koltuğun kolundan bahsetmeyeyim bile tüm menümuz orda :))) Zaman çok hızlı geçiyor onlarla geçireceğimiz bugünler gelmeyecek bi daha orta karar olalım herşeyde boşver

hahahaaaha tahmin ederim bizinkide oyleydi o yuzden gittim koyu renk kilif yaptirdim ya

İkiz konusu bana da daha mantıklı gelmeye başladı. Yenidoganken imkansız gibi geliyodu ama şimdi tekrardan hamilelik ek gıda zamanları vs gözümde büyüyor. Birinin okul kreş problemlerini düşünürken diğerinin gazını kakasını düşünmek daha zor olsa gerek diye düşünüyorum ama bu sefer büyüyünce tekrar bebek özleme gibi bi risk de var :)))

Yok canım anladım ben seni zor olmaz mı bir taneyle baş edemiyoruz:) ikiz olursada duham demek ki sen kaldırabileceksin öyle düşün:) hamileliğı çok özlüyorum bende:)

Nasıl ozliyorsnz ya hamilelik çok uzun geliyor olmasa ben 4lerim

Bende o kadar ozluyrum ki o harejetleri kontrole gun saymalarim....cumartesi dogum gunumuz ya bu gunler pek duygusalim hatirladikca
bende hamileliği özledim tadını çıkaramadım hep doğurmak istiyordum meğer ne güzel günlermiş ilk 3 ay hariç

Bugün oğlum için 1 yaş fotosu çektik ordanda pasta ayyarladım dışarısı buz gibiydi bide üstüne oruçluydum eve geldim allahtan haxırda yemek var ev karmakarışık evden çıktığım gün evi toplayamıypm

Nasıl ozliyorsnz ya hamilelik çok uzun geliyor olmasa ben 4lerim
yok canım ya en sevdiğim kısım hamilelik benim gerçekten seviyorum hamileliği:) burda herkes bir doğursak derdi ben durun ya tadını çıkaralım derdim:)
Bende o kadar ozluyrum ki o harejetleri kontrole gun saymalarim....cumartesi dogum gunumuz ya bu gunler pek duygusalim hatirladikca
evet canım evet sıkıntı çok yaşasamda hamilelik çok güzel bir duygu:)
sağol canım ya, saldım inan saldım bir gün çekicem evin fotosunu eflal evrim geçirmiş diyeceksiniz benim minik her şeyi yerden alıp yemese bir
hah tam da anlatmak istediğim anlatmışsın:) ve bebek özlemi konusunda da haklısın:)
bende hamileliği özledim tadını çıkaramadım hep doğurmak istiyordum meğer ne güzel günlermiş ilk 3 ay hariç
ah canım sen yine hamile kalırsın üzülme, ben artık düşünmüyorum çok sevsemde:)
hadi bakalım foto bekleriz:)
Benim hamileligim cok rahat gecti, 2. De oyle olur mu acaba
canım benim ilk çok rahattı aslına düşük riskim dışında ikincimde rahattı, tiksinm evardı bir o kadar da olur:) düşük riskimde bir kere düşük olduğu için oldu bence rahim kendini saldı mı ne yaptı:) yani seninde inşallah rahat olur

Hanımlar temizlik topiğinde arkadaş bu linki verdi testi yaptım , klinik vaka çıktım ben

http://kadinlarkulubu.com/haber/obsesif-kompulsiflik-seviyeni-tahmin-ediyoruz--661489

Seviye 3: Klinik vakasın sen dostum!

Bizce senin bu testi çözmene gerek bile yoktu çünkü sen zaten bunu biliyorsundur. Senin durumun gerçekten çok ciddi, en ufak şeyler bile seni ciddi anlamda rahatsız ediyor ve anında bütün modunu değiştirebiliyor. Çünkü senin için her şey son derece düzenli ve mükemmel olmalı! En basitinden bir parke bile yamuk dursa kafayı yedirtiyor bu sana. Fakat bu durum sana zarar vermeye başlayabilir, bizden söylemesi. Bizce bazen bazı şeyleri görmezden gelmeyi öğrenmelisin güzel dostumuz! Hayat zaten zor, onu kendi kendine daha da zor hale getirmene hiç ama hiç gerek yok!

hahahaha demiştim ben sana mukemmeliyetcisin diye Tıkladım ama açılmadı nereden bulacağız bunu

Ha ha 3 tu 4 oldu....yok mu artiran
he ya gittikçe artıyor

o zamanda 3.yu yapardin

Benim hamileligim cok rahat gecti, 2. De oyle olur mu acaba
olabilir canım çünkü genelde ilk hamilelikler bulantili geçiyor diğerleri daha rahat ama bence kız çocuk daha çok bulantı yapıyor kızda iyi geçtiyse 2.de daha iyi geçer..benimde iyi geçiyor ama cook uzun geliyor süre 10 ay nerdeyse

Bi dedektif dizisi vardı galip devriş srni ona benzettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…