eminim seninkiler guzeldirValla bnm eti puflarim bu un yani da solda sifir kaldi valla,harikaaa olmuslarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eminim seninkiler guzeldirValla bnm eti puflarim bu un yani da solda sifir kaldi valla,harikaaa olmuslarrrr
Allah ömür versin minikleremhulyak çok güzel yanarım yanarım davetıye hazırlamadıgıma yanarım
Ben bir dahakilere bu kadar özenmem, çifter çifter yapmam sanırım:))Allah ömür versin minikler
Daha çokkk doğum günü var
Bi dahakine inş
Evet çabul geçiyor burdayken orayı ordayken burayı özlüyor insan:)İyi geceler bebişleri emmeye jalkan anneler:))
Kaç gündür bi keyifsizlik vardı üstümde srbebini anlayamadığım hep canım sıkılıyor yapacak bişey bulamıyorum evimi temizleyip duruyorum buraya bamıp çıkıyorum parmaklarım gitmiyor yaxmaya anlayacağınız değişik bi hal içindeydiö...
Yaa kızlar bizdemi bi sprun var yoksa bebeklerizdrmi anlamadım bugün babaannem ve halam babamlara gelmişti bende onları görmeye gittim halamın 4aylık bi kızı var o yanına onu uzattı belki iki saatte çıtı çıkmadı bide durmuyor diye söylenmezmi halam sus dedim benimki gibi sürekli bebeği ağlayan ne yapsın ühüüüi bi bizmi böyleyiz bıktım
Pinking Tree üzülme canım bi bakmışsın zaman geçmiş geri döneceksin doğumun orayamı denk geliyor??
yok yok eti puf yapmadim hani dogum zamwni yapmistim ya eti puflarin arkasina yapistirdim kagit birde cop sis takmistim onu kastetmistimeminim seninkiler guzeldir
ne sikintili stresli muallakli isler bunlar yaaa ,senin hayatinda zor be canim.bir ayaginiz orda biri burda,yeni ev alindi eskisinde ustalik isler,kv desen dusman basina bir model,hayirlisiylw yeni eve gecde annenlere doyarsin insallahh belki bu sayede iki coxukEvet çabul geçiyor burdayken orayı ordayken burayı özlüyor insan:)
Doğumum oraya denk geliyor ama gelecek kimse bulamazsak ynımoza ya da hastane kızımı kabul etmezse odaya ki etmiyorlar, belki doğum için dönerim. O muallakta şimdilik.
Yazamadım. Nice yaşları olsun sağlık ve mutlulukla elif hanımın..Allah ömür versin miniklere
Daha çokkk doğum günü var
Bi dahakine inş
Heheh ben hatırlıyorum onları:))yok yok eti puf yapmadim hani dogum zamwni yapmistim ya eti puflarin arkasina yapistirdim kagit birde cop sis takmistim onu kastetmistim
Valla canım başa gelen çekiliyor:) gidip gelmeler önceden güzeldi de giderek çoğalıyoruz artık zor olacak bi geldik dönemedik zaten:)) çok pis hayallerim var yeni evde küçüğe bakıcı tutucam büyüğü anaokuluna vericem annem başlarında duracak ben o avm bu avm gezicem:))) diye abutuyorum kendimi:) bi de memii ameliyatı olucam sizin doktora:))))ne sikintili stresli muallakli isler bunlar yaaa ,senin hayatinda zor be canim.bir ayaginiz orda biri burda,yeni ev alindi eskisinde ustalik isler,kv desen dusman basina bir model,hayirlisiylw yeni eve gecde annenlere doyarsin insallahh belki bu sayede iki coxuk
oldu kafasi goturmez kvninde adim atip gelmese
ooooooooo diyosyn yepyeni bir sayfa aciyorumm valla super olur aman dr manyak haberin olsun :)))) ama sonuc gzl cikiyor iste o deliliklere katlaniyosun isteYazamadım. Nice yaşları olsun sağlık ve mutlulukla elif hanımın..
Heheh ben hatırlıyorum onları:))
Valla canım başa gelen çekiliyor:) gidip gelmeler önceden güzeldi de giderek çoğalıyoruz artık zor olacak bi geldik dönemedik zaten:)) çok pis hayallerim var yeni evde küçüğe bakıcı tutucam büyüğü anaokuluna vericem annem başlarında duracak ben o avm bu avm gezicem:))) diye abutuyorum kendimi:) bi de memii ameliyatı olucam sizin doktora:))))
ooooooooo diyosyn yepyeni bir sayfa aciyorumm valla super olur aman dr manyak haberin olsun :)))) ama sonuc gzl cikiyor iste o deliliklere katlaniyosun iste
ahhh bende isterim ,cunku kaporta dagildi gibi tek avantajim catlamamis gobegim ama mimikler catpak patlak yusyuvarlak
kremali borwk sutlu corwk oldulwr
çek dostum çek elinin elimden çekooooooooo diyosyn yepyeni bir sayfa aciyorumm valla super olur aman dr manyak haberin olsun :)))) ama sonuc gzl cikiyor iste o deliliklere katlaniyosun iste
ahhh bende isterim ,cunku kaporta dagildi gibi tek avantajim catlamamis gobegim ama mimikler catpak patlak yusyuvarlak
kremali borwk sutlu corwk oldulwr
ooo maşallah Allahta gorumce vermiş
aslinda cok dogru 9 u bebekler gecmemeli ,su cnt hayirlisiylw bir gecse ne hevesim kaldi ne birseyim artik eziyet gozuyle bile bakar oldum,sirf sehrin bir ucundan gelicekler korkunc trafik var 9 dan once gelemezler diye haliyle pastasinu uflesin iki foto cekilelim diye resmen coxugu 23:00 de uyutuyorum bu hafta boyle alissin diye gerci bizim hep utku saatimiz oyleydi onunda sebebi gex yatiyo cok kalkiyo ama 8,5 yada 9 da uyaniyo
bu yuzden de oglen uykuya 12 de daldigi icin 1,5-2 gibi uyaniyo bu sefer 5,5-6 da ikinci uykusunu uyumak istiyor 1 saat kdr vev7 devuyaniyo ben simdi bu coxugu nasil 9!da uyatayim sonra 23:00 hatta 00:00 den once uyumuyor amw dun gece sadece 2 defa kalkti ve sabh 9 da uyandi bugun kendimi enerjik hissediyorum ilk defa o yyudu bende uyuyayim duygum yok,iki tencere yemek yaptim,evi supurdum iki odayi sildim,minik suan ayagimda salliyorum uyudu yatirayim kalan odalari silip toz alayim da cmt ye hazir olsun,halilarim eylulde yikamayw vermistim suan les gibi aslada silmicem mutfagimdada madame coxonun makinada yikanabilir paspaslwri var onlarda hep kirli ama onlsrida yikamicam kv te sinir oldum cunku yok geliyim ardaya bakiyimda sen evini temozlersin dedi sanki 7 kat el geliyo yabanciyiz sanki bir esimin ailesi bir bnm ailem birde kizlarinin zengin nisanlisi brlkide ona karsimi temiz olsun diye acaba dedi derler yalakalar,bana herseyi cok gorduler kendi kizlari heeseyin en iyisini istedi napti ne etti 650bin liraya ev aldirdi damada,10 bin liraya tek tas,yemekli dugunu olcak gzl bir mekanda daha saymiyorum tek tesellim damat dogulu 10kardes ve 8 gorumcesi olcak gorumcemin ben bi taneyle ugrasamiyirum o 8 iyle ugrassin dursun bakalim
ben kacarrrr bu sinirler temizlerimgariiii dip kose
hatırladım simdı me uğraşmıştık beyok yok eti puf yapmadim hani dogum zamwni yapmistim ya eti puflarin arkasina yapistirdim kagit birde cop sis takmistim onu kastetmistim
Geçmiş olsun canım sen hamilesin dikkat et kendine bol bol meyve tütketmeye çalış..Bütük tırnaklarımı yedim, dudağım ve damağım yara dolu, çok fena nezleyim, burnum göğsüm boğazım acıyor..
Ama kızım uyumuyor hep kucak ve oyun istyor(
Ben uykusuzluğa gelemiyorum, millet nasıl doğurup başa çıkıyor anlamadım(( 9-5 mesai gibi olsa şu annelik.. Allah ayırmasın ama çökmüş durumdayım
Allah yardım etsin canım. Kolay iş değil gerçekten.Bütük tırnaklarımı yedim, dudağım ve damağım yara dolu, çok fena nezleyim, burnum göğsüm boğazım acıyor..
Ama kızım uyumuyor hep kucak ve oyun istyor(
Ben uykusuzluğa gelemiyorum, millet nasıl doğurup başa çıkıyor anlamadım(( 9-5 mesai gibi olsa şu annelik.. Allah ayırmasın ama çökmüş durumdayım
Evet canımcım kendi uyuyor. Gece uyuturken bende yatıyorum yanına. Uyuyup kalıyo. Gündüz bazen yatıyorum yanına, bazen koltukta oturuyprum, bazende çıkıp gidiyprum odadan ara ara bakıyorum bi süre sonra uyumuş oluyo sıpam :) ama 2 gündğr hasta kuzucuğum sıkıntılı uykumuz. Yatınca burnu tıkanıyo yatmak istemiyo o yüzden. Bak saat 1:20 yeni uyudu. Oysaki normalde akşam 9u zor ederdi... Gündüzde zar zor uyuttum. Bugün akşam burnu iyice fena oldu. Banyo yaptık otri bebe aspiratörle falan temizledik ama nafile tıkanıyo yine :) yarın aile hekimimize göstericem öksürüğüde kötüleşiyo gibi.. Gerçi ciğerlrden gelmiyo gibi daha çok balgam var gibi ya bakıcaz bakalım yarın. Balgam sökücüyle aferin içiriyorum dünden beri. Ama işte daha kötü gibi yarın bi göstericem artık... Sizi 2 gündür çok iyi anlıyorum valla hele bugün delircektim. Ne istediğide belli değil. Elimden tutuyo kalk diye ben kalkınca elimi bırakıyo iki adım atıyoruz başlıyo ağlamaya. Dengesizdi. Sağolsun eşimde 23:30da uyudu. Çok yardımcı oldu yani sağolsun... Herzaman 1e kadar pturan adam bugün 23;30da uyudu ne hikmetse artık. Bide az çnce çok gürüştü yaptınız susun artık der gibi kapısını kapattı. Rahatsız ettik adami... Ohh neyseki daldı. Salonda uyudu. Yattığımız odada kafayı bile koymadı yastığa. Yatağına götürcem şimdi uyanmaz inşallahhhh.benim bogazim
kotu gunduz iyiyim
yataga girince oksuruk tutuyor birde halen rahatlamadi bogszim yumusamadi gitti ufaklikta burnu tikaliydi nezle gibiydi dr olurdw oksuruk yoksa ilerlemezse getirme kontrole dedi,sadece burun tikanikligi var,ck sukur ilerlemedi,serum fizyolojik skiyorum bol bol,az bisey kaldi gibi
bu arada uyku egitimi vermistin caglara,yatagana koyup uyutuyordun yine o sistem devam mi ?
oyyyy caglarcim burnumu tikanmiss cnmm ya bizxdaha iyi gibiyiz bruno serumEvet canımcım kendi uyuyor. Gece uyuturken bende yatıyorum yanına. Uyuyup kalıyo. Gündüz bazen yatıyorum yanına, bazen koltukta oturuyprum, bazende çıkıp gidiyprum odadan ara ara bakıyorum bi süre sonra uyumuş oluyo sıpam :) ama 2 gündğr hasta kuzucuğum sıkıntılı uykumuz. Yatınca burnu tıkanıyo yatmak istemiyo o yüzden. Bak saat 1:20 yeni uyudu. Oysaki normalde akşam 9u zor ederdi... Gündüzde zar zor uyuttum. Bugün akşam burnu iyice fena oldu. Banyo yaptık otri bebe aspiratörle falan temizledik ama nafile tıkanıyo yine :) yarın aile hekimimize göstericem öksürüğüde kötüleşiyo gibi.. Gerçi ciğerlrden gelmiyo gibi daha çok balgam var gibi ya bakıcaz bakalım yarın. Balgam sökücüyle aferin içiriyorum dünden beri. Ama işte daha kötü gibi yarın bi göstericem artık... Sizi 2 gündür çok iyi anlıyorum valla hele bugün delircektim. Ne istediğide belli değil. Elimden tutuyo kalk diye ben kalkınca elimi bırakıyo iki adım atıyoruz başlıyo ağlamaya. Dengesizdi. Sağolsun eşimde 23:30da uyudu. Çok yardımcı oldu yani sağolsun... Herzaman 1e kadar pturan adam bugün 23;30da uyudu ne hikmetse artık. Bide az çnce çok gürüştü yaptınız susun artık der gibi kapısını kapattı. Rahatsız ettik adami... Ohh neyseki daldı. Salonda uyudu. Yattığımız odada kafayı bile koymadı yastığa. Yatağına götürcem şimdi uyanmaz inşallahhhh.
Öptüm herkesleriii. İyi geceler tatlı rüyalarr