2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bir de canim sadece memede uyuyo ne kucagimda gezdirtiyo ne ayakta sallatiyo ayağıma koyar koymaz yirtarcasina bağriyo...bi tek esim kucaginda gezdirerek uyutuyo
Benim kızım da bebekken emerek uyurdu. sonra emdikten sonra kucakta gezinerek uyumaya başladı, ayakta asla sallanmıyor. Babası ve benim dışımda da bir kez ablam uyutabildi o kadar. Pusette arabada salıcakta vs de uyumaz.

Canımben ikiye bölüp koydum tamamen soymadim ama grip oldumm umarım cok agir geçmez özellikle de kızıma geçmez.
Maskeyle dolaşıyorum evde ilac tylolhot ne bulsam içiyorum inşallah geçer.
Dün gece de yemeğe misafirim vardı yedi kişi. Çok yoruldum bugün bıraktım kendimi resmen. Bu arada eşim soğan için çok söyleniyor kokuttun odayi diye :) kızıma gecmesinde kokusu hiç önemli değil.
Ben bakabilisem biraz geçmişe bakayım. :KK61:
Geçmiş olsun canım valla hastalığı hissettiğin an dinlenmek lazım ama mümkün olmuyor. Yoksa çok ilerliyor manen çöküyorum ben. Bizim soğanlara rşim bir şey demedi:) hastane odasında mememe koyduğumu gördükten sonra her şeye alıştı gari:)))

anladim
canim
cogu sitede 8 -9 yatis diyorlar zaten ama senin malesef dedigin saatlerbile bizimicin erken :KK43: 23:30 yada 00:30 arasi uyuyo tam buyume hormonu salgilanirken biz uyaniginiz :KK43: bugun bir ilk i denedim ikinciye uyutmadim cunku cok uzun uyudu bugun 3 de kalkti 8,5 gibi uyutacagim bu ilk olacak bixim icin bakalim sonuc ne olacak bilmiyorum
7 yaşa kadar 9'da yatışı öneriyor doktorlar. Sonraki yaşlarda da yaz kış dönemine göre bir yaş atıyor, ama bu mümkün mü nerdeee:KK43:

Gün içinde benim kız da iki kez yirmişer dk uyuyor dağolsun. Eğer gün içinde uyutamazsam mutlaka gece de o saatlerde uynıyor huzursuz oluyor. Uyku uykuyu çrker derler ya kesin dalışı yapamıyor gündüz uykusuz bırakırsam. Daha hıysuz oluyor. Genelde eşim de sinirlenince yprulunca "bırak uyutma ne hali varsa görsün" derdi ama artık o da çocuğu uyuttuğu ve bebek gece uyanınca kalktığı için uykusuna önem veriyor illa uyutmaya öalışıyor.
Gün içindeki uykularını atlama. İnsn doğumgünlerinin azizliğine böyleler.. Hepsine sırayla feldi ilk ahmet sonra biz derken sıra sizlerde işte..

Benim kızım da bebekken emerek uyurdu. sonra emdikten sonra kucakta gezinerek uyumaya başladı, ayakta asla sallanmıyor. Babası ve benim dışımda da bir kez ablam uyutabildi o kadar. Pusette arabada salıcakta vs de uyumaz.

Geçmiş olsun canım valla hastalığı hissettiğin an dinlenmek lazım ama mümkün olmuyor. Yoksa çok ilerliyor manen çöküyorum ben. Bizim soğanlara rşim bir şey demedi:) hastane odasında mememe koyduğumu gördükten sonra her şeye alıştı gari:)))

7 yaşa kadar 9'da yatışı öneriyor doktorlar. Sonraki yaşlarda da yaz kış dönemine göre bir yaş atıyor, ama bu mümkün mü nerdeee:KK43:

Gün içinde benim kız da iki kez yirmişer dk uyuyor dağolsun. Eğer gün içinde uyutamazsam mutlaka gece de o saatlerde uynıyor huzursuz oluyor. Uyku uykuyu çrker derler ya kesin dalışı yapamıyor gündüz uykusuz bırakırsam. Daha hıysuz oluyor. Genelde eşim de sinirlenince yprulunca "bırak uyutma ne hali varsa görsün" derdi ama artık o da çocuğu uyuttuğu ve bebek gece uyanınca kalktığı için uykusuna önem veriyor illa uyutmaya öalışıyor.
Gün içindeki uykularını atlama. İnsn doğumgünlerinin azizliğine böyleler.. Hepsine sırayla feldi ilk ahmet sonra biz derken sıra sizlerde işte..
offf 20 ve 20 toplam 40 dk mi gercekten serra cok az uyuyormus
biz gunduz cok uyuyorux cmm bszen 1,5 saat bszen oluyo 2,5 saat uyuyo tek seferde ve saat 2 de uyaniyo bu sefer dogal olarak 5,5 -6 gibi yine uyutuyorum 1 saatte oyle uyuyunca belkide gece bu kdr cok uyanmamiz gunduz cok uyumasindan mi kaynaklaniyor diye soruyorum kendime
ama okudugum cogu sitede gunduz iki defa toplsmda 3 saat uykuyu normsl buluyor
bu durumda yine bnm fikrim suya dusmus oluyor

biz gunduz cok uyuyorux cmm bszen 1,5 saat bszen oluyo 2,5 saat uyuyo tek seferde ve saat 2 de uyaniyo bu sefer dogal olarak 5,5 -6 gibi yine uyutuyorum 1 saatte oyle uyuyunca belkide gece bu kdr cok uyanmamiz gunduz cok uyumasindan mi kaynaklaniyor diye soruyorum kendime
Canim biz aynenn yazdiginiz gibiyiz.sen ilk yazinca demistim biz gibilermis diye...baxen cok şaşirtiyor beni ogle uykysunda 2 bucuk 3 saati buluyo uyaniyo emiyo tejrar uyuyo nadiren o zaman erken yatiyo....bazen de oluyoki erjen de yatsa sabah 9 a kadar uyudugu oluyor...

Kesinlikle normal canım. Doyan, derdi olmayan bebek uyur, seninki normal. Gündüz uykusunu almayınca gece uyumak yerine hepten hıysuzlaşıyorlar. Gündüz düzenimi bozma, gece de uyuyacak inş..
Serraya gelince o kdr çok uykuyu seven anne babanın kızı ama bizd hiç çekmemiş:))

Kesinlikle normal canım. Doyan, derdi olmayan bebek uyur, seninki normal. Gündüz uykusunu almayınca gece uyumak yerine hepten hıysuzlaşıyorlar. Gündüz düzenimi bozma, gece de uyuyacak inş..
Serraya gelince o kdr çok uykuyu seven anne babanın kızı ama bizd hiç çekmemiş:))
benum universite dekı meslektekı ılk yılına cekseydı keşke o zaman 4 yas grubu ole tam gün anaokulunda calısırdım uyku odasında 3 arkadstık bende cocuklarla uyurdum sırayla öğle uykusu:-)

Günaydın beybiler bugun veli cayı yapıyorum
P_20160118_104102.jpg
velilerime ağlayan kek yaptım :KK66:

Babamız ailesini görmeye gitti az önce arbaş koltugunu çıkartmis bizim beyefendi evin içinde onunla oynayacakmis kızımda rüyasında sanırım hamur gördü hemen oynamaya başladı kafam bi milyon siz tabi simdi mışıl.mışıl uyuyun :KK12:Eki Görüntüle 1746956
Sizin oto koltuğu da bizimki gibi evde duruyor sanırım:-)

Gunduz iyi uyuyan bebek gece de rahat uyuyor kesinlikle
Uyku uykuyu cekiyor

canim
sen nasil uyutuyorsun ufakligi ?
birde gunduz sizde iki defami uyuyosunuz

Bir de canim sadece memede uyuyo ne kucagimda gezdirtiyo ne ayakta sallatiyo ayağıma koyar koymaz yirtarcasina bağriyo...bi tek esim kucaginda gezdirerek uyutuyo
Benimki 2 kez uyuyunca uyku sureleri kisa ve verimaiz oluyordu
Bir kac gundur tek uyutmaya calistim
Sabah uyandiktan 4 saat sonra 2-2.5 saat uyuyor, aksam da erken uyutmaya calisiyorum 9 bucuk gibi.

Bir bizmi uyku konusunda bu kadar dengesiziz diyodum ki herkesin derdi ayniymis. Gece çok sık uyanıyor gün içinde az uyuyor nasıl olacak böyle bilmiyorum. Inşallah bir an önce düzene girer uykulari.
Burdada kar var ama hic bir yer tutmadı.

Hastayım:KK61: nazlanasim var ama kızım nazlaniyor bana. :KK53:

Ay kış bir bitse havalar duzelse, gripler bitse :mad:ay çok mu şey istedim :p

Bugun oruc tutayim dedim borclar yigildi.ama cok kotu oldum kafam kazan gibi abdullah desrn bacaklatima yapisiyor.corbami zorla yaptim..bi saat uyuyabilsem kendime gelecegim de nerdee
Allah kabul etsin canım benimde borvum var hem de cok:KK43:

Duha22 Duha22 allah kabul etsin canım bende yanlız iki güb tutabildim bu sene 10günüm var geçen senw hamileyken 1 ay ondan öncede tedavi dmnemimde tutmadığım 10gün borcum var nasıl yapıcam bilmiyorum:KK43:

En azından 1 ay tutabilseydim iyi olurdu ama sanmıyorum:KK43:
Benim senden çok canım şu kısa günlerde başlıyim dedim olmuyor:KK43:
Bir bizmi uyku konusunda bu kadar dengesiziz diyodum ki herkesin derdi ayniymis. Gece çok sık uyanıyor gün içinde az uyuyor nasıl olacak böyle bilmiyorum. Inşallah bir an önce düzene girer uykulari.
Burdada kar var ama hic bir yer tutmadı.

Hastayım:KK61: nazlanasim var ama kızım nazlaniyor bana. :KK53:

Ay kış bir bitse havalar duzelse, gripler bitse :mad:ay çok mu şey istedim :p
geçmis olsun canım hastalıklar bu sene bir tuhaf

X