- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Benim kızım da bebekken emerek uyurdu. sonra emdikten sonra kucakta gezinerek uyumaya başladı, ayakta asla sallanmıyor. Babası ve benim dışımda da bir kez ablam uyutabildi o kadar. Pusette arabada salıcakta vs de uyumaz.Bir de canim sadece memede uyuyo ne kucagimda gezdirtiyo ne ayakta sallatiyo ayağıma koyar koymaz yirtarcasina bağriyo...bi tek esim kucaginda gezdirerek uyutuyo
Geçmiş olsun canım valla hastalığı hissettiğin an dinlenmek lazım ama mümkün olmuyor. Yoksa çok ilerliyor manen çöküyorum ben. Bizim soğanlara rşim bir şey demedi:) hastane odasında mememe koyduğumu gördükten sonra her şeye alıştı gari:)))Canımben ikiye bölüp koydum tamamen soymadim ama grip oldumm umarım cok agir geçmez özellikle de kızıma geçmez.
Maskeyle dolaşıyorum evde ilac tylolhot ne bulsam içiyorum inşallah geçer.
Dün gece de yemeğe misafirim vardı yedi kişi. Çok yoruldum bugün bıraktım kendimi resmen. Bu arada eşim soğan için çok söyleniyor kokuttun odayi diye :) kızıma gecmesinde kokusu hiç önemli değil.
Ben bakabilisem biraz geçmişe bakayım.
7 yaşa kadar 9'da yatışı öneriyor doktorlar. Sonraki yaşlarda da yaz kış dönemine göre bir yaş atıyor, ama bu mümkün mü nerdeeeanladim
canim
cogu sitede 8 -9 yatis diyorlar zaten ama senin malesef dedigin saatlerbile bizimicin erken 23:30 yada 00:30 arasi uyuyo tam buyume hormonu salgilanirken biz uyaniginiz bugun bir ilk i denedim ikinciye uyutmadim cunku cok uzun uyudu bugun 3 de kalkti 8,5 gibi uyutacagim bu ilk olacak bixim icin bakalim sonuc ne olacak bilmiyorum
Gün içinde benim kız da iki kez yirmişer dk uyuyor dağolsun. Eğer gün içinde uyutamazsam mutlaka gece de o saatlerde uynıyor huzursuz oluyor. Uyku uykuyu çrker derler ya kesin dalışı yapamıyor gündüz uykusuz bırakırsam. Daha hıysuz oluyor. Genelde eşim de sinirlenince yprulunca "bırak uyutma ne hali varsa görsün" derdi ama artık o da çocuğu uyuttuğu ve bebek gece uyanınca kalktığı için uykusuna önem veriyor illa uyutmaya öalışıyor.
Gün içindeki uykularını atlama. İnsn doğumgünlerinin azizliğine böyleler.. Hepsine sırayla feldi ilk ahmet sonra biz derken sıra sizlerde işte..