Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
misil misil uykumuuu ilk defs bugun hayata kusmus olarak uyandim cok kotu bit grcr grcirdik kizlar yokk bu meme olayi diil,emmek icin kalktins inanmiyorum baska bir derdi var ve uyumak istemiyor dun gece 1,5 da kalkti ve 5 e kdr uyutamadik,esimde bende kafayi yicektik artik,neden bu cocuk boyle oldu ya eskiden gecede iki defa kalkiyordu simdi nerdeyse 1 aydir cok srtti ama dun geceki gibi tekrar uyumamasi en beteriydi dis desek onada inanmiyorum hepsi patladi ciktilar derinin altinda kalwn yokki,ne bir siskinlk ne morarmw hicbidey yok,nezle burnu tikali desem yatnadan evvel sikip temizliyorum aciliyo burun delikleri acik nefes geliyo cunku en sonunda su eflalimin dedigi uyku surubunu alip iceresim var adinida unuttum onun bir arastircam neyin nesiymis diyeBabamız ailesini görmeye gitti az önce arbaş koltugunu çıkartmis bizim beyefendi evin içinde onunla oynayacakmis kızımda rüyasında sanırım hamur gördü hemen oynamaya başladı kafam bi milyon siz tabi simdi mışıl.mışıl uyuyun Eki Görüntüle 1746956
Canım benim ya keske uyuyo olaydınız..son bir aydır var diyorsun bizdede ben ise basladigimdan beri babası bile çok sık uyniyor muska mi yazdirsak koyde bi dede varmis öyle dedi başka çözüm olmayınca..ama ben bunu ipektedr yaşadım hep uyanırlar su içti bizimki ben yanindamiyim kontrol ediyor sürekli güvenli bağlanma donemi ile ozerklik arasında kalan dönemdi sanırım bu donem universitede anlatirdi hocalar normal ama iste biz dayanamiyoruz ..sallama isini birakmak kolay bıktırdı ipek beni en sonunda asla sallamiycam ya emerek uyur yada uyumaz dddim ama en erke uyumadi sırtını oksayarak masajla uyuttum sen karar verince sallama isi kolayBen
misil misil uykumuuu ilk defs bugun hayata kusmus olarak uyandim cok kotu bit grcr grcirdik kizlar yokk bu meme olayi diil,emmek icin kalktins inanmiyorum baska bir derdi var ve uyumak istemiyor dun gece 1,5 da kalkti ve 5 e kdr uyutamadik,esimde bende kafayi yicektik artik,neden bu cocuk boyle oldu ya eskiden gecede iki defa kalkiyordu simdi nerdeyse 1 aydir cok srtti ama dun geceki gibi tekrar uyumamasi en beteriydi dis desek onada inanmiyorum hepsi patladi ciktilar derinin altinda kalwn yokki,ne bir siskinlk ne morarmw hicbidey yok,nezle burnu tikali desem yatnadan evvel sikip temizliyorum aciliyo burun delikleri acik nefes geliyo cunku en sonunda su eflalimin dedigi uyku surubunu alip iceresim var adinida unuttum onun bir arastircam neyin nesiymis diye
dun gece hep uykusuz anneleri okudum
baska birsey dendigi yok uyku egitimi diyolar ben kucuklen yapamadim ki simdi nasil yapayim hangimiz basardik ki bunu ? yatagina koyup yatan cocuk varmiki ,birde en buyuk uzuntum okudum yazi arasimda eger halen ayakta sallaniyorsa uzmandan yardim alin yaxiyordu
ayakta sallanarak uyuyo baska alternatif yok,onu bile bazen istemiyorken nasil bir yol izlicem bilemedim amw bu boyle giderse kafayi siyiricam yada evi terkedicem .....:
aslında orayı çok seviyorum gidince burayı unutuyorum da ayrılık anı bir ah ediyorsun işte:)karşı taraftan ev almistin sanki ben mi yanlış hatirladim oraya taşınmıyor musun..demek amerika yolcususun hadi hayırlı olsun sıkma canını annene yine kavuşursun kızın var ya nu kez o kadar zor olmaz inş.
Amin canım inş:)Saglik olsun..tejrar anacigina memleketine kavusirsun insallah
Ne zaman film izleyip mısır patlatalım desek bebiş haber almış gibi o gece ya hiç uyumaz ya da zırt pırt uyanır malesef sinyalle uyuyup uyanıuorlar sanki..Ay kafayı yediriyor bu oglan uyudu bi kendimi dinleyim gunduzLer benim değil bari gece tv izleyim dedim her bes dakikaya bir uyandi kac kere yatak odasına gittim bilmiyorum ağzında tıpa oldum ya resmen ağzıma etti ama ben vazgeçmedim direndim izliyorum 2 bardak su içti sanki kuzu yedi sana yenilmicem yatmicam ulen ahmet
Canım biz mutlaka vedalaşıyoruz. Baba giderken ağlıyordu el sallıyoruz arkadından, tenizlikçi giserken ağlıyor git evibe yemek yap ama yarın yine gel diyoruz, ben giderken de gidip gelecdğim bye bue diyorum. Başlarda ağlıyordu ya da üstüme hala atlıyor ama evde beni arayıp bulamaması boşluğunu yaratmak istemiyorum. Gidiyorum ama dönücem kızım ın güvenini o hissi vermek istiyorım ben.Sen unutuyor musun bak unutmam bende. Tam gün burdaki okullar. Öğle arasında falan girer bakarım :) ya ben sana bişey sorcam senin oğlanda yada kızında sen çalışmaya başladıktan sonra bakıcıyla ilk kaldıkları zamanda bi hırçınlık sinirlilik hali oldu mu? Çağlar özellikle perşembe cuma akşamları çok hırçındı ( ben gündüzleri bikaç saat bakıcıyla yalnız bırakıyorumda) sabah güzelce uyanıyoruz sıkıntı olmuyo ama akşamları fenaydı. Bugün tüm gün birlikteydik bak gayet iyiydi akşamda. Bakıcıyıda sevmiyp değil öğlenleri geldiğinde gülüveriyo şımarıveriyo ona. Bide çıkarken gizlice mi çıkıyosun yoksa seni ığurluyolar mı? Ben gizlice çıkıyorum onlar oynarken. Yanlış mı yapıyorum acaba diyede düşünüyorum.
Benimkide kapı kolu anahtarı tutup aç aç baba del diyor(Canım tabi oluyordu ılk sıralar ahmet ağlayarak yakama yapısıyordu kacıyordum o görmeden ağlıyorsa çık gizli ama kadınla ıyıyse by by yap gelıcem annem de ben suan alıstı kadına by by yapıyorum oda by yapıp kapıyı kapatıyor zamanla oldu bazen ozledıgınde kapıya gıdıp anahtarls oynayıp baba dıyorsmus ..bazen huysuz oluyor kadın ıcerı gırınce aglıyor o gırınce nen cokıyorum mantıgıyla..hıc üzülme hırcınlık..aglamalar ..hep gecıcı alısacak..ama aglamasa bıle bı sure sonra mutlaka ağlar
Canım vedalaşarak çık, süpriz diyerek ya da alkışla gir mesela. Bir de işin olduğunu vs konuşarak ablat. Bence her şeyi anlıyorlar.Farketmiyo o benim çıktığımı bi süre spnra söyleyip çıkayım bari :) ara ara evin içinde arıyomuş beni geçicek biliyorum ikimizde alışıcaz. Ama rahatlattım beni biraz adaşım :) teşekkür ederim :) ben yatayım artık son 1 saatir uyanmadı benim sıpa. Ondan önce 15 dakikada bir falan ıyanıyodu ondan yatmadıydımm
Sana ve diğer annelere ve tabikide yavrularınıza iyi uykularr tatlı rüyalarr
Evi terk eden anneleri anlamaya başlama diye tahammül sınırı var herhalde.. Aynılaırnı yaşadık, zaten uyumaz kucakçı bir çocuktu doğugünü haftasonda iyixe rezil oldu. Dün gece de hiç uyumadık( ama geçiyor bu ay sonu geçip gidecdk inş. Kimle konuşsam yaşdöneminde böyle oluyorlar çocuklar inanki..Ben
misil misil uykumuuu ilk defs bugun hayata kusmus olarak uyandim cok kotu bit grcr grcirdik kizlar yokk bu meme olayi diil,emmek icin kalktins inanmiyorum baska bir derdi var ve uyumak istemiyor dun gece 1,5 da kalkti ve 5 e kdr uyutamadik,esimde bende kafayi yicektik artik,neden bu cocuk boyle oldu ya eskiden gecede iki defa kalkiyordu simdi nerdeyse 1 aydir cok srtti ama dun geceki gibi tekrar uyumamasi en beteriydi dis desek onada inanmiyorum hepsi patladi ciktilar derinin altinda kalwn yokki,ne bir siskinlk ne morarmw hicbidey yok,nezle burnu tikali desem yatnadan evvel sikip temizliyorum aciliyo burun delikleri acik nefes geliyo cunku en sonunda su eflalimin dedigi uyku surubunu alip iceresim var adinida unuttum onun bir arastircam neyin nesiymis diye
baska birsey dendigi yok uyku egitimi diyolar ben kucuklen yapamadim ki simdi nasil yapayim hangimiz basardik ki bunu ? yatagina koyup yatan cocuk varmiki ,birde en buyuk uzuntum okudum yazi arasimda eger halen ayakta sallaniyorsa uzmandan yardim alin yaxiyordu
ayakta sallanarak uyuyo baska alternatif yok,onu bile bazen istemiyorken nasil bir yol izlicem bilemedim amw bu boyle giderse kafayi siyiricam yada evi terkedicem .....:
Ben çalışmıyorum ona rağmen benim kızım yakamdan tutup da uyuyor uyanıp da beni kontrol ediyor((www.dorikus.com/bebeklerin-gece-sik-uyanmalari minione bence benimki atak ve beni aradığından uyaniyor çünkü gunduDe uyuyunca yaninda biri varmi diye uyaniyormus kadinin kollarında uyuup tekrar devam ediyormuş
canim cok saol,oyle ozenlisinki hicbir detayi yazmaya usenmiyorsun masallah gece belki benden daha da uykusuzsun,karninda bebegin ve yinr gelip burda bizlere destek oluyorsun Allah razi olsun her halikarda gece emzirmeyi kesecegim ama hadi dedim bu h sonu d gunu biraxda nezle bu hafta degil ama haftayw pzt de asi olacak ya sali gecesinden itibaren Allah nasip ederse basliycam canimaslında orayı çok seviyorum gidince burayı unutuyorum da ayrılık anı bir ah ediyorsun işte:)
Evet ev aldık ama hamilelik girince taşınamadık, taşınıp gideriz diyorduk ama dönünce inş..
Amin canım inş:)
Ne zaman film izleyip mısır patlatalım desek bebiş haber almış gibi o gece ya hiç uyumaz ya da zırt pırt uyanır malesef sinyalle uyuyup uyanıuorlar sanki..
Canım biz mutlaka vedalaşıyoruz. Baba giderken ağlıyordu el sallıyoruz arkadından, tenizlikçi giserken ağlıyor git evibe yemek yap ama yarın yine gel diyoruz, ben giderken de gidip gelecdğim bye bue diyorum. Başlarda ağlıyordu ya da üstüme hala atlıyor ama evde beni arayıp bulamaması boşluğunu yaratmak istemiyorum. Gidiyorum ama dönücem kızım ın güvenini o hissi vermek istiyorım ben.
Bizim temizlikçi de giderken ağlıyor kızım onu sebiyor mesela, ama bazdn kızım uyanınca ona verip ben uyumak istiyorım o zaman üstüme atlıyor:) annenin yerni tutmuyor nazları bize geçiyor..bir de dün eşimle bir ere gittik bebeği bıraktık bugün bütün gecw ayaktaydı bir eşime atladı öptü bir bana bazen konuştu kızdı.. Yani bıaktığının akşamı oluyor öyle ama babasının gitmesini çalışmasıno nasıl öğreniyoersa annesinin de öğrenecek..
Benimkide kapı kolu anahtarı tutup aç aç baba del diyor(
Canım vedalaşarak çık, süpriz diyerek ya da alkışla gir mesela. Bir de işin olduğunu vs konuşarak ablat. Bence her şeyi anlıyorlar.
Evi terk eden anneleri anlamaya başlama diye tahammül sınırı var herhalde.. Aynılaırnı yaşadık, zaten uyumaz kucakçı bir çocuktu doğugünü haftasonda iyixe rezil oldu. Dün gece de hiç uyumadık( ama geçiyor bu ay sonu geçip gidecdk inş. Kimle konuşsam yaşdöneminde böyle oluyorlar çocuklar inanki..
Uyku eğitimi içib gece beslenmes kesilmeli diyor başaran başarıyor leble praline nightsail uyku eğitimi vermişti sanırım.. Gittikçe daha zor olr diyorlar ama en zoru ğç dört günmüş. Ben de cesaret edemiyprum ama gönek büyüdükçe hiç sallayanıcam kucakta gezerek(
Neyse bu dönem geçecek azıcık daha tüm bebekler böyle ocak ayı bebekleri özellikle
Uyku eğitimi ve emzirme tamamen senin kararına kalmış anne vbaba karar verdi ni yapıyor bence. uzmanlaeın ayakta sallama işine gelince çok saçma sabki 4-5-6-7 yaşında çocukşar bunlar daha süt kuzuları tabiki destekle sallanarak ninniyle tensel temasla vs uyuyacakşar.
Biberon süt ipadde bi şey izlerken uyumuyor mu ayıptır söylemesi? Evet tavsiye edilecek bir yöntem değil ama bunu yapabların çocukları öyle kolay uyuyor ki serra biberon alsa ipade baksa ben verirdim:)
Ben çalışmıyorum ona rağmen benim kızım yakamdan tutup da uyuyor uyanıp da beni kontrol ediyor((
hahahaaa aslinda beyaz giymek cok ayip ama dedigin gibi giciklik icin giymek gerek hahahw az bir tipim gzl olaydi insnki beysz alir giyerdimDuha22 güle güle kullan canım cicilerini.. Ben evlilik, hamilelik ve çocukla birlikte iyice cimrileştim mutfağa bile bir şey almak istemiyorum, evrim geçirdim nerdeyse:)) bekarken hiç düşünmeden harcardım, şimdi hep ne gerek var diyorum.. Sadece kızıma elbise alırken acımıyorum ama aslında o da çok gereksiz
minione canım elbise bence çok şık ve zarif ayakkabı saç baş ile de on numara olursun. Ama benim görümcem olsa onun düğününde kırmızı ya da beyaz iddialı bir şey giyerdim hehehehe:) tabi bunun için eski ben olmam lazım, bu halimle düğüne bile gitmek istemezdm o ayrı:)
Elbise çok zarf çok güzel, annen ve ablan da üzernde görp pk i veriyorsa giy gitsin:)
Sagol canim bende ilk zamanlar oykeydim ama yok yok bana gore degil herkes şıkir şıkır giyinince etkilenyirum...bir de tutumlu insanlari gorunce de heveslenyorum ama yapamiyrum bana gore degil seviyorum giyinmeyi.Duha22 güle güle kullan canım cicilerini.. Ben evlilik, hamilelik ve çocukla birlikte iyice cimrileştim mutfağa bile bir şey almak istemiyorum, evrim geçirdim nerdeyse:)) bekarken hiç düşünmeden harcardım, şimdi hep ne gerek var diyorum.. Sadece kızıma elbise alırken acımıyorum ama aslında o da çok gereksiz
minione canım elbise bence çok şık ve zarif ayakkabı saç baş ile de on numara olursun. Ama benim görümcem olsa onun düğününde kırmızı ya da beyaz iddialı bir şey giyerdim hehehehe:) tabi bunun için eski ben olmam lazım, bu halimle düğüne bile gitmek istemezdm o ayrı:)
Elbise çok zarf çok güzel, annen ve ablan da üzernde görp pk i veriyorsa giy gitsin:)
Umarim dedigin gibi donemseldir ya,su muskadan bende yaptirayim gecen kv okunmus su getirmis yurumeye basladi ya yok efendim dusmesin nazar olmasin diyetmis,sanki ilk ve tek yuruyen benimki,ona dicem sen illa su okutcsksan uyku suyu yaptir dicemCanım benim ya keske uyuyo olaydınız..son bir aydır var diyorsun bizdede ben ise basladigimdan beri babası bile çok sık uyniyor muska mi yazdirsak koyde bi dede varmis öyle dedi başka çözüm olmayınca..ama ben bunu ipektedr yaşadım hep uyanırlar su içti bizimki ben yanindamiyim kontrol ediyor sürekli güvenli bağlanma donemi ile ozerklik arasında kalan dönemdi sanırım bu donem universitede anlatirdi hocalar normal ama iste biz dayanamiyoruz ..sallama isini birakmak kolay bıktırdı ipek beni en sonunda asla sallamiycam ya emerek uyur yada uyumaz dddim ama en erke uyumadi sırtını oksayarak masajla uyuttum sen karar verince sallama isi kolay
canimBiz de ayni sekilde sabaha kadar kac kez kaljtik sayamiyrum emzirmekten sırt bel pert oluyorum.
ikinci donem çalışmayı dusunuyrum kararimi verdim ama hala aceba diyrum nasil olcak....
millet de cok merakli her gördüklerinde basladinmi ne zaman yok iste kucuk çalışma he diyip geciyrum.
esim çalisabilirsin ben bakarim diyor.dun çarşıdayken aradi hemen gel durmuyo diye defim calidirken de hemen gel mi diycen o başka gel diyor
kararsizlik cok kotu gelgit yasiyrum napayim kizlar calisayim mi yoksa kullanabildigim kadar kullanayim mi iznimi.
İlahi zeynep ha senin dediğin aklıma gelmemisti bu sopalar yürüme heyecanindan mi uyumuyor acaba son iki haftadır yataktan hoplayıp koşarak kacmayi oyun yaptı yatak görünce uyumak değil kacmak geliyor aklına seninkide yuruyor koşmak istiyordur ..nazar degdigine inaniyorum yastik gibi oglum söndü resmen ha kilosu kötü değil boyuda presentilde 75 lerde ama ben hep şöyle iri çocuk istemistim bana yakistirirlar mi hemen aa ne kadar iyi bakiyon deyip çocuklarını söndürdülerUmarim dedigin gibi donemseldir ya,su muskadan bende yaptirayim gecen kv okunmus su getirmis yurumeye basladi ya yok efendim dusmesin nazar olmasin diyetmis,sanki ilk ve tek yuruyen benimki,ona dicem sen illa su okutcsksan uyku suyu yaptir dicem
Evet canim bi oglen 11.00-12.00arasi birde aksam 16.00-17.00 arasi ama degisiyo...simdi uyudu hep kerahet vaktine geliyo istemiyrum ama uyku geknce mumkum degil durmuyo agliyo....bazen gunduz bir kez uyudugi oluyo onda da ajsam cokkk erken uyjusu geliyor 19.40-20.00 yi zor edyruz bir sefer gece uyaniyo erjen kalkiyo uykusunu aldigi icin biz yatarken cit sesine uyaniyo uyutamiyrum sonra...bazen de cok sasirtiyo aksam uzeri gec uyuyo sonra 23.00 e kadar uyumuyocanim
sen nasil uyutuyorsun ufakligi ?
birde gunduz sizde iki defami uyuyosunuz
sağol canım kolay değil ki iki çocuk bir hamilelik, ödüm kopuyor bir daha hamile kalırsam diye ki ben 4 çocuk isterdim bir zamanlar:) seninde alışman kolay değil ama her şey yoluna giriyor önünde sonunda:)Benimde halet-İ ruhiyem bu ara pek iyi değil diyorum ya çok hassasım.yanlış karar vermekten korkuyorum.umarım hepimiz için en hayırlısı olur..emzirmeye devam:)Sende uzun süredir uzun uzun yazamıyordun eskisi gibi..gözlerim seni aradı..kuzun Nasıl oldu..geç oldu ama çok geçmiş olsun..
aynıyım canım ne kusuru:)Ben buralardayım nireden dalacağımı bilemwdim kızlar kusura bakmayın bazı mesajları cevapsız bırakıyom bemnim yaramazdan hiç işey yapamıyorum..
inşallah yediği günlerde gelir duham asaf yediyse her bebek yer diyorum hala reklam izleyerek yiyor reklam bitiyor ağzını kapatıyor yesinde buna da şükürSagolun guzelllerim.en guzelleri sizin olsun ins.
Himmm harika ellerine saglik canimm oglum yese ben de yapsam ins.
Cok guzel canim bence.almana gerek yok.
Gayet şık bir elbise.
bende bi hafta hasta oldum istah sifir hala...2-3 kilo birden gitti.ama yiyebilmk istah ne nimetmis.saglikla zayuflamak enn iyisi...
canım bu da benim sınavlarımdan biri artık daha rahatım napıyım bir sene daha sıkıcam dişimi en azından gece uyuycam diyorum:) aminAnnemle kardesimler var ablamdan bize geldik oturdul yataklari acayim diyene dek bu saat oldu.
sabah 8.00-8.30 kalkis yapiyo civciv halbuki 23.00 te uyudu
eflalim bize erken geliyo.Allah guc kuvvet versin.....senin kuzular istisnaa.ins enn kisa zamanda eymen de 8.00 lere dek uyur ikiniz de rahatlarsiniz:)
canım ben o ilacı kullanmaya başladım kadir Tuğcuya sordum eşim pek razı değil ama ruh sağlığı yerinde olmayan agresif bir anne olmaktan iyidir, artık gerçekten dayanamıyorum bir senedir uykusuzum, beş senedir sabah 6 da ayaktayım, etkisi ne oldu dersen gece saat başı kalkmıyor da artık iki saat de bir kalkıyor ki buna da çok şükür o iki saat ilaç gibi bana, hatta bu gece ilk defa dört saat uyudu yaşadığım mutluluğu tahmin edersin:) sabah beşde kalktı yine o değişmedi, eşime devrettim iki saat de öyle uyudum:)Ben
canım günde iki kere normal, uyku saatlerini ekliyim buraya, uyku meleğinin sitesinde vardı bulursamcanim cok saol,oyle ozenlisinki hicbir detayi yazmaya usenmiyorsun masallah gece belki benden daha da uykusuzsun,karninda bebegin ve yinr gelip burda bizlere destek oluyorsun Allah razi olsun her halikarda gece emzirmeyi kesecegim ama hadi dedim bu h sonu d gunu biraxda nezle bu hafta degil ama haftayw pzt de asi olacak ya sali gecesinden itibaren Allah nasip ederse basliycam canim
oglum asla biberon emmiyor bu yuzden oyle bir sansim yok evet i pad seviyor amw sadexe gunde uc ogun yenek yerkrn 10 a dk video izliyor,ona bskip bnmki aslaa uyumaz onun icin uyku arkadasindan ziyade kudurmw oyun arkadasi cunku onun
memede de artik uyumuyor sadece uykusu gelince ayagimda sallayip emzigi veriyorum yuzune tulbent ortuyorum eskiden 5 dk da uyur dalardi ,gunduz sikintim yok hatta gunduz biri 11 digeri 4 gibi uyuyor ve bazen 2 saat bilr uyudugu oluyor acaba diyorum iki defa uyumasi cokmu geliyor 1 e mi dusursem off kafam karmakarisik
umarim dedigin cikar mrs cigimm bu bir donemsel zaman olsun,bekkide yeni yurumr heycanindan mi uyumuyor bilemedim valla
Canımben ikiye bölüp koydum tamamen soymadim ama grip oldumm umarım cok agir geçmez özellikle de kızıma geçmez.saol canim
kabugunu soyupmu koycaz odaya
bazen tembellikten yenege koycam sogani mutfakta oylece birakirdim gozlerimiz yanardi ana ogul desene simdi burnumuz akiyor goz yaslarida aka aka belki atlatiriz su gribi :)
anladimEvet canim bi oglen 11.00-12.00arasi birde aksam 16.00-17.00 arasi ama degisiyo...simdi uyudu hep kerahet vaktine geliyo istemiyrum ama uyku geknce mumkum degil durmuyo agliyo....bazen gunduz bir kez uyudugi oluyo onda da ajsam cokkk erken uyjusu geliyor 19.40-20.00 yi zor edyruz bir sefer gece uyaniyo erjen kalkiyo uykusunu aldigi icin biz yatarken cit sesine uyaniyo uyutamiyrum sonra...bazen de cok sasirtiyo aksam uzeri gec uyuyo sonra 23.00 e kadar uyumuyo
Normalde de yatisimiz 21.00-22.00 malesef
gedmis olsun cnmCanımben ikiye bölüp koydum tamamen soymadim ama grip oldumm umarım cok agir geçmez özellikle de kızıma geçmez.
Maskeyle dolaşıyorum evde ilac tylolhot ne bulsam içiyorum inşallah geçer.
Dün gece de yemeğe misafirim vardı yedi kişi. Çok yoruldum bugün bıraktım kendimi resmen. Bu arada eşim soğan için çok söyleniyor kokuttun odayi diye :) kızıma gecmesinde kokusu hiç önemli değil.
Ben bakabilisem biraz geçmişe bakayım.