2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bugun oruc tutayim dedim borclar yigildi.ama cok kotu oldum kafam kazan gibi abdullah desrn bacaklatima yapisiyor.corbami zorla yaptim..bi saat uyuyabilsem kendime gelecegim de nerdee

Valla oruç diye ibadeti unuttum ben:KK43:( hamilelik emzirme derken yine doğumum denk gelecek..
Eşimde şeker hastası bir de sigara içemiyor ramazanda deliriyor.
Önceden idare ederdim geçen sene resmen birbirimizi dövecektik.. Şimdi inş tutmaz diyorum sonra tövbe diyorum.
Resmen ramazandan korkar oldum:KK43:

Ohh şanslı veliler :) afiyet olsun :) bizde isteriz ama yaa :)
yaa gercekten size yapmak isterim keske gelebılsenız ama sızın nezninzde bi daha @t_ugba ya yapacağım:-) evde ağırlamak nasip olur inş:KK66:

Sizin oto koltuğu da bizimki gibi evde duruyor sanırım:-)
Sorma canım aslında arabada duruyordu ama babamız çıkarmış arba ile brilerini götürdü :KK66: Ahme te gün dogdu tabi bende kılıfını yıkadım fısattan istifade
cok tembel bir grup olduk ciktik valla,2016 ocak anneleri ile nerdeyse ayni sayfadayiz :KK51:
çocuklar çalışkanlastıkca biz tembellestık mi ne :-)

Bir bizmi uyku konusunda bu kadar dengesiziz diyodum ki herkesin derdi ayniymis. Gece çok sık uyanıyor gün içinde az uyuyor nasıl olacak böyle bilmiyorum. Inşallah bir an önce düzene girer uykulari.
Burdada kar var ama hic bir yer tutmadı.

Hastayım:KK61: nazlanasim var ama kızım nazlaniyor bana. :KK53:

Ay kış bir bitse havalar duzelse, gripler bitse :mad:ay çok mu şey istedim :p
ah yaz gelse gezmelerr çıksak :KK66:

Selam anneler büyük paşam marketten bana bunu almış tabi babasıyla:) çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 1748456
ayy yesinler romantik erkeğini senin masallah cook hoş renk ben canlı çiçekten ziyade elbise tercih ederim yada gram altın:KK66:

Çok eğlendik bugun velilerle kadınlar sandlaye kapmaca yarısmasında biribirini itekledi sandalyeye oturunca sandalyeyi kıranlar oldu :-) çok eğlendik çok yorulduk..ahmet çok ozlemıs bugun memeden kopamıyor yaramaz oğlum benum:-) bu arada 8 subatta esim 1,5 ay göreve gıdıyor erzuruma cook üzüldük ailem gelecek yanıma napalım vatan saolsunEn Büyük TÜRKİYE:KK34:

Çok eğlendik bugun velilerle kadınlar sandlaye kapmaca yarısmasında biribirini itekledi sandalyeye oturunca sandalyeyi kıranlar oldu :-) çok eğlendik çok yorulduk..ahmet çok ozlemıs bugun memeden kopamıyor yaramaz oğlum benum:-) bu arada 8 subatta esim 1,5 ay göreve gıdıyor erzuruma cook üzüldük ailem gelecek yanıma napalım vatan saolsunEn Büyük TÜRKİYE:KK34:
ayyy cnm ya Allah kavustursun pekde uzun bir zamanmis neyseki ailen geliyormus o kismi gzl olcak desene :KK66:

Evet canim bi oglen 11.00-12.00arasi birde aksam 16.00-17.00 arasi ama degisiyo...simdi uyudu hep kerahet vaktine geliyo istemiyrum ama uyku geknce mumkum degil durmuyo agliyo....bazen gunduz bir kez uyudugi oluyo onda da ajsam cokkk erken uyjusu geliyor 19.40-20.00 yi zor edyruz bir sefer gece uyaniyo erjen kalkiyo uykusunu aldigi icin biz yatarken cit sesine uyaniyo uyutamiyrum sonra...bazen de cok sasirtiyo aksam uzeri gec uyuyo sonra 23.00 e kadar uyumuyo

Normalde de yatisimiz 21.00-22.00 malesef
Aynen bizim uyku düzeni de böyle...
Akşam erken uyursa gece 2 de 3 de uyanıyor. 1saat uyuyamiyo geri yada daha uzun...

ayyy cnm ya Allah kavustursun pekde uzun bir zamanmis neyseki ailen geliyormus o kismi gzl olcak desene :KK66:
Aynen cocukları bızımkıletre bırakıp gezmeyı hatta platese yazılmayı ..hatta günü bırlık esıme suprız erzuruma gitmeyi düşünüyorum akşam dönerim:KK66: tabı yapabılırsem

Allah kavuştursun. Sana da güç kuvvet versin. Çocuklara da merhamet versin annelerini üzmesinler baba yokken.:KK19:

İyi günlerr canlarr :) gece kar başlamıştı burda sabah kartopu oynarız diye heyecanla yattım gece ama birikmemiş ya :KK43: arabalarda ve çatılarda var. Yerdede azıcık var :KK43: hayaller suyaaaaa
Dün gece çok fena rüzgar vardı burada da . hatta bi çatının çıkış kapağı bizim arabaya düşmüş. Arabanın kapısı ve ön camı gitmiş. Sabah neyseki yağmur başladı da rüzgar durdu. Yaradan in verdiğine şükür. Hepimizin emaneti Allah a...

Dün gece çok fena rüzgar vardı burada da . hatta bi çatının çıkış kapağı bizim arabaya düşmüş. Arabanın kapısı ve ön camı gitmiş. Sabah neyseki yağmur başladı da rüzgar durdu. Yaradan in verdiğine şükür. Hepimizin emaneti Allah a...
Çok geçmiş olsun Allaha şükür sadaka verin canım

Evet canım benim çok çiceğim vardı çocuklarla ilgilenmekten bakamıyorum diye dağıttim, oğlum da olmasa düşünen yok:)
Benim de çok çiçeğim vardı. Hatta kaktüs cinsinden olanlari bürodaki çalışanlara baktiriyorum eve getirmeye korkuyorum. Ama orkideme çiçek actirmayı başardım çok mutluyum bu yüzden.:KK73:

cok tembel bir grup olduk ciktik valla,2016 ocak anneleri ile nerdeyse ayni sayfadayiz :KK51:
Valla öyle.. Ablamların grubu gün yapıyor çocukları birbirne bırakıp oyun grubu gibi bir şey yapıyorlar. Onu bırak 2016 haziran anneleri bile bebeklerin odasını hasır etmiş anneler kaç kez buluşup tanışıyor kahvaltışar ayarlıyorlar babyshower yapıyorlar, pusetlet büyük parçalar alınıyor ben şokta.. Bir biz gıdım gıdım ilerlemişiz herhalde:))

Bugun oruc tutayim dedim borclar yigildi.ama cok kotu oldum kafam kazan gibi abdullah desrn bacaklatima yapisiyor.corbami zorla yaptim..bi saat uyuyabilsem kendime gelecegim de nerdee
Allah kabul etsin canım... Onu demeyi unutmuşum..

Gunduz iyi uyuyan bebek gece de rahat uyuyor kesinlikle
Uyku uykuyu cekiyor
Kesinlikle öyle:)

Allah kavuştursun ben de eşimden iki hafta uzak kalıcam, ağırlaşmadan gitsin istiyorum aöa sizinki 1.5 aymış. Allah kolaylık versin..

Allah kavuştursun. Sana da güç kuvvet versin. Çocuklara da merhamet versin annelerini üzmesinler baba yokken.:KK19:
Ne güzel dua.. Amin ecmain..

Durduk yere ne olmuş allahtan daha kötü vir şey olmamış çok gçemiş olsun...

Valla öyle.. Ablamların grubu gün yapıyor çocukları birbirne bırakıp oyun grubu gibi bir şey yapıyorlar. Onu bırak 2016 haziran anneleri bile bebeklerin odasını hasır etmiş anneler kaç kez buluşup tanışıyor kahvaltışar ayarlıyorlar babyshower yapıyorlar, pusetlet büyük parçalar alınıyor ben şokta.. Bir biz gıdım gıdım ilerlemişiz herhalde:))

Allah kabul etsin canım... Onu demeyi unutmuşum..

Kesinlikle öyle:)

Allah kavuştursun ben de eşimden iki hafta uzak kalıcam, ağırlaşmadan gitsin istiyorum aöa sizinki 1.5 aymış. Allah kolaylık versin..

Ne güzel dua.. Amin ecmain..

Durduk yere ne olmuş allahtan daha kötü vir şey olmamış çok gçemiş olsun...
Sizide Allah kavuştursun cAnım napalım nasip:KK51:

Benimki 2 kez uyuyunca uyku sureleri kisa ve verimaiz oluyordu
Bir kac gundur tek uyutmaya calistim
Sabah uyandiktan 4 saat sonra 2-2.5 saat uyuyor, aksam da erken uyutmaya calisiyorum 9 bucuk gibi.
9 bucul iyiymis bizim ufaklik bugun yine bi kez uyudu yurumenin hevesine ben yatiyrdum basim agriyordu bi baktim koltuktan ellerini birakti yurudu sonra sevincten oyle yurudu:nazar:
Simdi uyudu :KK43:

Duha22 Duha22 allah kabul etsin canım bende yanlız iki güb tutabildim bu sene 10günüm var geçen senw hamileyken 1 ay ondan öncede tedavi dmnemimde tutmadığım 10gün borcum var nasıl yapıcam bilmiyorum:KK43:

En azından 1 ay tutabilseydim iyi olurdu ama sanmıyorum:KK43:
sagol canim cokmus senin.benim bi aydan az toplamda hamilyrkn tutmustum sukur.bu sene yariya yedim.cok kotu oldum tutamiyrm napicam bilemedim bi hafta tutayim diyordum:KK43:
Bir bizmi uyku konusunda bu kadar dengesiziz diyodum ki herkesin derdi ayniymis. Gece çok sık uyanıyor gün içinde az uyuyor nasıl olacak böyle bilmiyorum. Inşallah bir an önce düzene girer uykulari.
Burdada kar var ama hic bir yer tutmadı.

Hastayım:KK61: nazlanasim var ama kızım nazlaniyor bana. :KK53:

Ay kış bir bitse havalar duzelse, gripler bitse :mad:ay çok mu şey istedim :p
cokk iyi olur bende istiyrum hem de minisler yurumusken ne iyi olur.az kaldi bahara:)
gecmis olsun bu arada acil sifalar versin rabbim
Selam anneler büyük paşam marketten bana bunu almış tabi babasıyla:) çok mutlu oldum
Eki Görüntüle 1748456
himm cok guzel rengi cok hos..avatarina harika yakismis canim:KK36:
Allah kabul etsin canım benimde borvum var hem de cok:KK43:

Benim senden çok canım şu kısa günlerde başlıyim dedim olmuyor:KK43:
geçmis olsun canım hastalıklar bu sene bir tuhaf
ah ah canim bende tutanadim...tutanadan ölüursem diye korkuyrum:KK53:
Valla oruç diye ibadeti unuttum ben:KK43:( hamilelik emzirme derken yine doğumum denk gelecek..
Eşimde şeker hastası bir de sigara içemiyor ramazanda deliriyor.
Önceden idare ederdim geçen sene resmen birbirimizi dövecektik.. Şimdi inş tutmaz diyorum sonra tövbe diyorum.
Resmen ramazandan korkar oldum:KK43:
esine cok gecmis olsun canim.hastsyken tutiyrsa cok stresli olur...
ben de cok zorlaniyrum aclik da degil gunler kisa simdi hadi yaz neyse de ama halsizlik hele bas agrisi mahvetti.gun boyu bi corba yaptim bul.majinasini bosallttim bi makinada yikanan camasirlari saatler sonra astim:KK43:
Corbami ictim parol ictim bi tane de.cayla tatlimi da yiyince sukur kendime geldim....saglik versin rabbim tutariz insaalah

oyy Allah zorlastirmadan kavustursun ins canim
Gecmis olsun canim.Allah beterinden korusun.

Selam kıZlar bugün bişey oldu bu çocuğa ya! En son saat 11:00 ile 13:00 arası uyudu dahada uyumadı. 4 gibi 5 dakika uyumuş o kadar hala ayakta gözünden uyku akıyo ayakta duracak hali yok ama uyumuyo çocuk. Götürüyprum yatağına yatıyoruz 10dakika kadar yatıp geri kalkıyo. Anlamadım ya. Dibimdende ayrılmıyo kaç saattir. Sabahlıcaz heralde... Hiç böyle yapmazdı bı kadar saat ilk defa uyanık... Çnceden 4 gibi en az 1 saat uyumasına rağmen akşam 9u zor ederdi.

Selam kıZlar bugün bişey oldu bu çocuğa ya! En son saat 11:00 ile 13:00 arası uyudu dahada uyumadı. 4 gibi 5 dakika uyumuş o kadar hala ayakta gözünden uyku akıyo ayakta duracak hali yok ama uyumuyo çocuk. Götürüyprum yatağına yatıyoruz 10dakika kadar yatıp geri kalkıyo. Anlamadım ya. Dibimdende ayrılmıyo kaç saattir. Sabahlıcaz heralde... Hiç böyle yapmazdı bı kadar saat ilk defa uyanık... Çnceden 4 gibi en az 1 saat uyumasına rağmen akşam 9u zor ederdi.
sende hosgeldin aramiza biz buna 1 yas sendromu diyoruz :KK70:
saka bir yana bunlar bu ara iyice costular brnde guya dun 9 da uyuttum gece 4 defa kalkti bugun bunu basaramadim bubsaat oldu uyanigiz valla

sende hosgeldin aramiza biz buna 1 yas sendromu diyoruz :KK70:
saka bir yana bunlar bu ara iyice costular brnde guya dun 9 da uyuttum gece 4 defa kalkti bugun bunu basaramadim bubsaat oldu uyanigiz valla
Çok şükür 15 dakika önce uyudu. Zorla oda. Yine kaç kere kalkmaya kalkıştı o kalktıkça yatırdım, ninni falan söyledim. Dönüp duruyodu parmak ağızda. Bi anda yüzüstü yattı ve parmak çıktı ağızdan( uykuya dalınca parmağı çıkarıyo). Şaşırdım :) ya akşamüstü uyumuş olsa anlıcaktımda iyi dayandı valla :) zaten canım sıkkın bide o uyumayınca iyice sinir oldumdu :) şuan hala sinirim geçmedi... Siz ana-oğul nasıl oldunuz? Bizimkinin burnu akmaya başladı bugün

X