2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bende memede çok rahatladigini düşünüyorum ama gece emmesini kesenler kendileri rahat ediyormus ha istemiydim evet ama benim cocuklarim zaten meme bagimlisi gündüzde 12 6 arasi ememedigi için gece kesememem vicdanen...gece iki meme acık belim agriyor bi o tarafa bi obur tarafa gecip keyfi engellenirsr beni yer bu ahmet

Çok saçma gençsin üç çocuk ne demek. Yaşlıyken mi yapacakmışsın. Emzirmen için sağlık sorunun yoksa hamileliğini etkilemiyorsa devam et, bende kasılma ve kanama yaptığı için bırakmak zorunda kaldım.
Bırakacağın vakitte kesin kararlı ol. Vicdanen cazgeçip yeniden süt vermek ona iyilik değil kötülük oluyor. Hem emzirdiğin vajitlerde bile meme gidebilir i öğretiyorsun hem emzirmeyeceğim vakit içinde ağlarsam beklersem meme gelir umudu veriyorsun. Çok daha tehlikeli. Böyle düşün.
Biz 19 haftalık olduk çok şükür bir kızım daha olacak:) malesef bulantılarım yine var ama kıxımdaki gibi hastanelik olmuyorum, belki de kızımı bırakamam diye kendimi zorluyorum. Ama evde bebek varken hamilelik hızlı grçiyor ilk hamileliğim hiç geçmezdi:)
Sen nasılsın? Basıl geçiyor?

hahahaa hakikaten valla yaa hiccc bizi dusunen yokk bu karim zirt pirt kalkiyo uykusunu alamiyor nolur sanki emmese gece demiyolar
gecende bnm kv de acmis agzini bir karis aaq gece emmesimi kesilir mis zaten gece emiyo duzgun demez mi ne biliyosunki gunduz bizlemi yasiyorsun is olsun herkese dert oldu bu konu valla,nerdetyse niyetlendin birakmaya coxuk hissetti bak hasta oldu uzuntuden dicekler

gamzecim senin yakisiklida bnmki gibi gece cokmu kalkiyor?

O kv ler karusmzsa olmaz zaten....ajsam kv lerdeydik yahu biktim artik kafindan eltim de vardi zirlak bebegiyle hiccc karismiyo ne yaoarsa yapsin benim kulagim kurudu yeterrr diye patliycam yakinda eve gekirken esim basliyo giydirme eziyey cocuga tamam ordan kv sar sar atkisini tak sapkasi nerdr ya bi susun bee...esime sen niye mont giyiyrsun buz gibi havada cocuk senden hassas ve onemli ne aliyosa agzindan burnundan soguktan aliyo dedim.kp kv de vardi cekmiyrum lafimi gayri. kp beni destekliyo o karismaz abdullah da babanneyi sevmiyo dedeye hasta....

Canım alıntı yapamadım ama sizde diş çokmuş bizde 8in yanında iki ufak azı mı köpek mi ne işte ondan var 10 diş bize bile çok dişli diyorlar bende aynı zannediyordum:) maşallah ardaya...erkenden bitmesi daha güzel valla..

Ben kesene kadar kendi ailem dışında iki ablam yardıma geldi kimseye söylemedm, çenelerini çekmeyeyim diye:)) çünkğ kimse olumlu yardımcı olmuyor, sadece üzüyorlar.

Kv söylenmeye başlayınca da eşim çok ağladı keserken, sadece onu üzersin dedim. Ah vah etmeyi bıraktı zaten sütün yaramıyordu emdi emeceği kadar demeye başladı:))

Yapacağınız vakit niyetibile belli etmeyin, hatta kestiğinizi bile söylemeyin gece gelip kontrol edecek halleri yok ya..
Kendi kızları bırakacak olsa konuşacakları garklı olrdu:)

Ne zamandır yazıcam paça çorbası veriyormusunuz ben başlıyacamda eşim unutuyor almayı, kilo aldırıyor söylüyum dedim:)
canım ben 9 aylıkken verdim kaynanam yapmisti çok sevmişti

gamzecim senin yakisiklida bnmki gibi gece cokmu kalkiyor?
ah hemde ne çok lafi mi olur sabaha karşı arkasını cevirip uyuyor memeyi çekince agliyor deli oluyorum iki meme acik ni ona atliyor bi ona ben inek gibi 4 azı çıktı simdi köpekler başladı sanirim ..sizden sonra biz cikarmaya başladık sanirim disi takipteyiz yani zor oldu ama cabuk rahatlcaz ins

çocukta anliyor herseye burnunu sokanla efendinin farkını

zaten bu ara çok hassasım..kim ne derse inanasım geliyor..biliyorum doktorun dediğiçok mantıksız ama bi yandan da düşünüyorum ya gerçekten bünyem zayıf düşerse çoçuklara kim bakacak diye??neyse 2haftadır bu karmaşadan kurtuldum ve kuzumu emzirmeye devam ediyorum gece kestim ama..benim de bulantılar başladı..7 haftalık olduk keseyi gördük..sağlıkla gelir bebeklerimiz inşallah..

O nasil oluyr ki eflalim kemijsuyuna et corbadini seviyo onu da yer belji.ben yiyemiyrum ama
canım paçayı bilmiyormusun yani yemedin mi hiç? Ben temizlenmiş alıyorum aslında onu kemiğiyle kaynatmak lazım da ona ben dayanamam:) et gibi bir şey bacak kısmında oluyor rengi şeffaf, boy uzatıyor kilo aldırıyor, kırığı olanlar yiyince çabuk kaynıyor kemik
benimkide sever etçi çünkü:)
Kaynattim buz kutularına dondurdum ama kullanacak yemek bulamıyorum.
Laf aramızda ben sevmedigimden olabilir

bende sevmezdim ilk oğluma hamileyken ona aşerdim:) yiyemedim ama gurbette olunca odur budur severim, canım sade suyuyla değilde etiyle beraber sarmısaklı yedirsen hem bu kış ayında şifa olur kuzuya

canım diş çıkarma döneminde oluyor iştahsızlık, birde yolculuk yaptınız o da etkilemiştir, birilerinin yanında yediyse nazar olmuştur, düzelir merak etme
sabah 7 de ya meyve püresi ya çorba veriyorum, sonra emiyor, iki saat sonra falan kahvaltı yaparken biz ağzına yediklerimizden veriyorum, öğlen sebze yemeği ya da ne pişirdiysem, akşam gece maması, arada eline kemireceği şeyler veriyorum, üç öğün kesin bu benim süt durumuma göre artıyor, saat başı emmek istiyor, mama veya süt maalesef almıyor bende mamayı meyve pürelerine katıyorum
off bende izliyorum malesefkaç yıldır küçük kizinda acaba kansızlık mi çok canim sen ilaç kullanmadim diyorsun test yaptır bence dis kaç tane o mu cikiyor

Ben o dizinin hastasıyım hem kıl oluyorum ne biçim senaryo oyunculuk diye hem de birakamiyorum 3 yıldır gidip izleyeyim unutmuştum hehe[/QUOTE] hasret sonunda evlendi ya aman yaa sarınca bırakamiyor ama 7 gün izleme ayni kaldigin yerden devam unutma benide vardı ama Allahtan okuldayim ders kitabı elimde gözüm kemalde[/QUOTE]
oyy sizinde çok olmuş diş
canım annesi sensin içinden nasıl geliyorsa öyle yap kimseyi ilgilendirmez boş ver milleti
benimkide bağımlı işin açığı bende emmesine bağımlıyım:)
he yanındamı hakkaten kv den:)
oyyy seni sessiz bulmuş yükleniyor susma derim

Ben geldim...kendime ciciler aldım ohhh...
kaşe pardesu aldim% 50 indirim vardi iki kazak bi de kadife gomlek aldim yari fiyatına...bayiliyrum jendime esime oglusa biseyler almaya ama bu sefer sirf kendime aldim...abdullahi uyttum babaya bıraktım...

:))) kv deden de baska soz beklemezdim zaten yine kendinecyakisir bir cvp vermis :))
Kendi kizlari prenses zaten biz kulkedisi :)

Ohhhhh sefan olsun gzl gunlerde kullan canim

Güzel günlerde sağlıkla huzurla kullan canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…