Çok geçmiş olsun canım her şeyin hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden. Sonuç ne oldu? Bizi bilgilendir..
Facebook değil ama instagramım olaydı ah ah:)) eklicem canım fotoları. Çok mutlu oldu foto çekiyorduk sevinç çığlıkları arınca hemen herkes videoya döndü:)) darısı sizin başınıza.. Benim eşim de artık beni karıştırma diyor hahaha:))
Biz suluğu yanımızda taşıyoruz su bulamazsak diye. Bardak gibi kapağını açıp içiriyoruz yolda dışarıda vs. Yine iş görüyor yani..
Çok geçmiş olsun canım yüm yorgunluklar üst üste gelmiş.. Doğumgünü çıkmadan da kolay kolay dinlenemiyor insan.. Gözünüz aydın bu arada..
Teşekkür ederiz canım:) tüm bebeklerin inş:)) evet eklicem inş..
Amin canım çok sağol. Gönderdiğin şalı taktım herkes çok beğendi:) bunu bile dşünmğşsün dediler sayende iltifat aldım sağolasın:)) ellerne sağlık tekrardan..
Bizim doktor diş o kdr ateş yapmaz diyor ama bence yapıyor. Bir de ilaca rağmen inatla uükseliyorsa ve mikrop yoksa ilaç verme ama temkinli bekle. Ilık su ile duş havalandırılmış oda vs üstünü hafiflet.. 39.9 u gördükten sonra dişmeye başlıyor böyle inatçı ateşler.. Müdahale ettikçe de bir türlü terk edpgitmiyor vücudu.. Çok geçmiş olsun..
Eşin ayıp etmiş ağlayıp zırlayıp duran sen değilsin el kadar bebek. Ben geneldr bir yere gittil mi hemen çocupu yere salmıyorım kucağımda tutuyorım o alışana kadar zaten sonra kendi kaçmak istiyor. Ama alışor illaki. Benim kızım da eniştemi gördü öü çığlık atıyordu şimdi en çok onu seviyor:)) tabi afam emekli oldum diye sakal bırakmıştı onları kesmek zorunda kaldı:)))
Amin canım tüm evlatlar inş..
1 yaş üstü kilo alınması brklenmiyor zaten beebeklerden. Dr sağlık pcağı vs bir şey demiyor mu?bence kendi kendine takviye düşünme. Artık kilo çnemşi değil bu saatten sonra..
Allah yardımcın olsun canım.. Hasta huysuz bebek anneyi bedenen de yoruyor kalben de mahvediyor çok zor
Bende hiç kullanmadım ama bir arkadaşım bebeği ağlıyot mu sakinleştirici diş mi çıkatıyor jel uykusu mu yok gazı mı var damla.. Böyle yetişyirdi:) acaba diyorum kendi kendimize eİyet mi ettik o da bebek bu da bebek:))
Güzel haberlerini bekliyorız canım:)) allah bir avazda kurtarsın heheh:))
Ben de resmlrr yeni açıldı evin tesmen havası değişmiş güle güle otur... Ben de şu siyah çerçeveli aynalardan istiyotum portmantomun kapaklarını öyle yapmak istiyorum ama daha üç beş sene eve dokunamam:))
Valla anacığımla evde oturayım daha iyi onlarla yplculuk yapacağıma heheh:))
Canım herhalde doğumgünler yaş aşıyorlar diye büyüme atağı geçiriyorşar bizim kız da aynı. Herkes yürüyor mu diye soruyor evet yürüyor ama hep kucakta hele akşam eşim işten gelince ikimiz de ayno anda kucağımıza alalım syiyor birimizden vazgeçmiyor ki wc ye gidelim..
Herhalde yaşdönümleri diye canım ya.. Buna inanmak istiyorum:)
Bir şeyxikler olöaz canım onların deris vs taze daha. Olsa bile kendini yeniler. Bebeklerde yanık kesik izi kalmıyor mesela çoğunlukla.:
Tel olmayınca el kol yokmuş gibi di öi:))
Valla biz de ayrılamazdık hep milley laf ederdi size ne yahu bebek bizim bebeğimiz:)) nir daha ne zaman süt kokulu bebe göreceğiz:) derdik.. Bir de başından ayrıldak mutlaka bir şey denerlerdi saçma dapan korkumuza bırakamazdık:))
Hey gidi.. Şimdi ikinci bebeği doğru bırakıp kuaföre giserim hehalde:))
Bizim magnet ve takvimler güzel ama açacaklar açmıyor ona gerek yolmış bence. İnş tuğba nın öagnetlet de yetişmiştir..
Aminn cümle evlatlara inş. Ben de öyle.. Hep hayalimdeki gibi bir doğum tapmıştım bebeğim kucağımda odama çıtığımda camdan kocaman kocaman kar yağıyotdu şimdi de öyle:) bir de merve doğurduktan sonra bendoğururum diyordum ne alakayda kendimi ona endekslemiştim öyle de oldu gerçekten:) çok güzsl günlerdi :)
Misafirler için de allah yardımcın olsun..
Hoşgeldin canım:) evde kutlayacaksan konsept belirle tengini belirle ona göre öalzemeler
Pasta çerçeve hefiyelik aldın mı tamamdır:))
Bizde de kv se upuslu oluyor bebek çılınca çığlık çığlığa
hemen geri gidp evlerne giresmiz geliyor:))