- 22 Haziran 2014
- 2.749
- 9.191
Hahaha iyimi yapmisim kotumu canim,basiniza ismi sardim yok yokkk iyi oldu iyi,hepimiz genciz saglikliyiz cok sukur zamn oyle hizli akiyorki bu zamnlar birdaha geri gelmez firsat varken eldeki imkanlari degerlendirmek gerek,obemli olan cok para harcamakda degil,bir ani kalsin bir fotografi olsun yeterKızlar minione nin doğumgünü için yaptığı güzel şeyler yüzünden kafsm allak bullak oldu:))
Bendemi yapsam doğumgününü acaba deyip duruyorum:))
Bnm cocuklugumda hic d gunum kutlanmamisti bir gun alman pastasi alinmisti o gun d gunum bile degilken ortasina kocamn mum sokmuslardi iyiki dogdun diye o bile hep aklimda o yuzden icimde hep uhde kalmis,mutlaka kutlanmaliymis gibime geliyor ,kendim daha hevesliyim yani :))))
Aminnnn cnmmm,ruyanda hayr olsun ins omrunu uzatmissin derlerAy kozlar bugece kabus gibi bi rüya gördüm hala etkisindeyim
Benim büyük abimin eşi ölecekti 4 çocuğu var ölüme dakikalar kala çocuklarını banyoya sokmuş yıkıyor rüyamda bende bi ağlıyorum biyandan çocukları giydiriyorum biyandan ağlıyorum
Anne yüreğine bak diyorum ölüme dakikalar kala çocuklarını düşünüyor ne yapacak bu çocuklar ne olacak onlara diyordum içimden
Allah kimseyi çocukların başından eksik etmesin
Himmmmm cok gzl cnm gzl gunlerde kullannnEki Görüntüle 1720936
Tek taşımı aldım:))
Ben kuyumcuya girsem boş çıkarmıyım
Birde isimlerimizden kolye yaptırdım ortada abdullahın ismi olacak :))
Ameliyat günü belli oldu haftaya perşembe
Canim hayirli saglikli kolay atlatsin pasan insallaah
Hangi resimler canim anlamadim ?