Pinking Tree barışmam ben onunla bizi ekmesine ilaveten bide geç geldi az evvel mesaj da saydım durdum kısacası daha beter küstük
Ben bu durumlarda yüzüğe gezmeye önem vermem eşimde bunu biliyor ben üzüldükten sonra yüzüğü ne yapacam ama barışsak alacak yüzüğü eşimin bi huyu var versiği sözden asla caymaz..
Evet guvenilir bi site butikbebe gibi ayniKizlar bikac gun once unnado diye bi siteden siparis verdim, nasil guvenilir mi bilen var mi? Kizima bebeklet icin okan yikanabilir boya aldim, bide pearson yayinlatinin dokun ogren kitabini daha oncede almistim severek bakiyor baska kitabini aldim insallah bunuda sever :) abc yayinlarininda dokun ogren kartlari var d&r da 33 tl cok pahali geldi, intrrnettede bulamadim :/
canim benm dusunup cocuklu halimizle bile alip dusunmemiz bile bence buyukbir nimetCanim teşekkür ederim
Bizde bugun verdik yani esim verdiminione askinda dun veriliyordu ama hediyemizin birazini evde unutmustu ya dun aksamdan kapinin onune hazırladım arhan hasta olunca sabah kalkamadim veee esim yine unutup gitti artik nasip dedim benim guzel yanaklim begenir inşallah
Bende almak istiyorum ama ya oynamaz gibime geliyo almıyom erteleyip duruyom.Eki Görüntüle 1707854
Kızlar oğluma bundan almıştım geçenlerde ona gösterdim nasıl oynayacağını pek ilgisini çekmedi
Az önce baktım sinirleniyor oyuncağa vuruyor bi baktım şekilleri deliğe sokmaya çalışıyor beceremiyor diye kızıyor kuzum:))
Mutlaka oynar canım ben biraz erken aldımBende almak istiyorum ama ya oynamaz gibime geliyo almıyom erteleyip duruyom.
Hahaha arabesk iyiymiş ama hamileyken dinleme arabesk ruhlu bi bebeğin olmasın:))Benimki de asla söz vermez o yüzden:))) bir ilgi alaka bir tatlı söz biraz zaman ayırmak yetiyor kadınlara ama erkekler anlamıyor, hele de işine düşkün erkekler.
Böyle şeyler büyütmemek en iyisi sonra insan canını sıktığı ile kalıyor..
Geçen biz tartıştığımızda eşime arabesk şarkı attım bak hamile kadına bunu dinletiyorsun diye öyle barıştık:) ama barışana kadar.
Hiç uzatıp ağzınızın tadını kaçırmayın bence.
Hediye için de böyle olacağını biliyordum o yüzden erkenden verdimama aynı tas aynı hamam.. Bir de çok hatırlatınca bozuluyor.. Al işte
Ya bu çocuk hergün bişey icat ediyor şimdide saçımı çekiyor gidip biraz oyun oynuyor sonra gelip saçımı çekiyor tekrar oyuna gidiyor:))
Eki Görüntüle 1707854
Kızlar oğluma bundan almıştım geçenlerde ona gösterdim nasıl oynayacağını pek ilgisini çekmedi
Az önce baktım sinirleniyor oyuncağa vuruyor bi baktım şekilleri deliğe sokmaya çalışıyor beceremiyor diye kızıyor kuzum:))
Actim kuzu
Insallah canimcanim benm dusunup cocuklu halimizle bile alip dusunmemiz bile bence buyukbir nimet
onemli olan hatira kalmasi degilmieminim oglusumda begenicek
Ayy canım ne demek yaa aşkolsun yarın göndercem diye de kasma kendini ne zaman dışarı çıkarsan o zaman yollahihami can gknderemedim kargoyu yine, misafir 5e 10 kala kalkti, yanlarimdada dedim kargolar kacta kapaniyor gitmem lazim filan ama anlamadilar hic oturdular yarin insallah gondercem kusura bakma canim hediyeyi alali nerdeyse 10 gun oldu ya
pipetle icmesi en buyuk hayalim ama bnm tombik yanak bilmiyor ve sadese isiriyor :)Arhantos 4gundur pipetle içiyor Bi komik görseniz kahvaltıda içecek dökmekten kurtulduk şükür
kızlar bide bizim üst dişler Bi garip çıktı iki üst dişin birisi ve onun yanındaki çıktı dünde diğer üst dişin yanı çıktı ama ilk çıkması gereken üst dişlerin biri yok yani üstte toplam 3diş var arada 1boşluk var o da öndeki diş
ay konularak anlatmak ne kolay ya yazarak anlatmayı beceremedim:) inşallah anlaşılır