2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar akıl alayım sizden:)

Bir yaş doğumgünü çerçevesi yaptırmak istemiyorum çünkü atmaya kıyamıyorım e evde sakla nerrye kadar, evim ıvır zıvırcı dükkanına döndü resmen:)

Babyshower imden kalan çerçevem var onun arkasını çevirip pembe keçe harflerle yazı yazabilirim bir yaşında diye...

Her şeyine özendim bu biraz uyduruk kalacak ama olur mu ki? Hem masraf hem yer kaplıyor, tersini kullanırım dedim ben de..

immmmm bu ne gzl bir fikir boyle degerlendirmeliyimm gercekten seker hamurlu pastayi zoraki yemektense tazesini al mutfaktan ye valla cok mantikli

Bende eşime kızıyorum ben bile ynutuyorum o nasıl hatırlasın

İyi fikir aslında bende bundan sonra öyle yapacam:))
Benimde 26 bitti 27 olduk yaşlanıyooooom ya 20 den sonrası ne çabuk geçiyor

Gönderdik canıminş beğenirsin aynısından oğluma aldım o bayıldı:))
Yarın geçer elinize:))

Canım sen bilirsin ama kvsana gelip bakıyorsa baksın.. Ama sen götürüp bırakma ona dışarı sürekli çıkarırsan soğuğa alışır ben gergün oğlumu çıkarıyorum soğuğa alışsın diye..

benim içime erkek doğuyor:))

teşekkür ederim canım evet aralıktayız doğum günleri yaklaşıyor:))

Bizim doğum günlerimiz peşpeşe ben aralık 1 oğlum ocak 8 eşimde şubat 2 tam 1 er ay var aramızda

Dogum gunu telsalariniz var kolay gelsin benim kafa rahat yapmiycam bir icin
yaparsam annemler kv gelirse dogum gunu filan dile getirirlerse yaparim bi yas pasta bi iki bisey cay yyanına yeriz:)))
bizde yapmayı düşünmüyoruz üçümüz bi oasta alırız kutlarız:))
Ben fotoğrafçıda güzel biksç redim çektirip çerçeve yaptıracam birinci yaş hediyesi olarak sevdiklerimize vereceğiz:))

bizde yapmayı düşünmüyoruz üçümüz bi oasta alırız kutlarız:))
Ben fotoğrafçıda güzel biksç redim çektirip çerçeve yaptıracam birinci yaş hediyesi olarak sevdiklerimize vereceğiz:))
Bende senin gibi düşünüyorum. Memlekette olsaydık ailelerle kutlardık. Ama hava güzel olursa kayınvalidemgil gelmeyi düşünüyolar ya bakalım... Gelmesinler ama ya 30 aralık ya bizim yılbaşındada burda olcaklar o zaman. Yılbaşını çekirdek ailemle kutlamak istiyorum benn

Bizimkiler yakın canım ben topluyorum 20 ye yakın çocuk var büyüklerle 40 50 kişiye gider ben bukadar insanı küçücük evde kaldıramam çocuk çok olmada yine idare edilir ama mümkünatı yok 2 hafta kendime gelemem bide bizim çocuklar çok yaramaz şıan gözümün önüne geldiler

Burda günlük güneşlik hava :) sadece birazcık rüzgar var :)
sizin hep rüzgar var sanirim sayende çanakkaleyi de.ogrendik hic bilmiuorum oraları

Gönderdik canıminş beğenirsin aynısından oğluma aldım o bayıldı:))
Yarın geçer elinize:))
begendcegime eminim zaten abdullah kalite kontrol yapmış

bencede yılbaşı çekirdek aileyle güzel olur yaama elleri dolu dolu da gelebilirler bi senelik iare edersin

Kızlar yurttan aldığımız son tahminlerde yurt egeneli karlıben kari çok severim cook romantik

Ayy kızlar pek telasliyim annemler cuma geliyor anam hic bir hazırlık yok neyse doğum gününü beraber hazırlarız falanda kutlama malzemesi pasta siparişi yarin hepsini halletmem lazim para olunca herşey olur zatenyarin cebin dolu çıkayım boş kalacak zaten

Benim şu meşhur bileziklerden iste:))
Onu almaz göze batan şeylerden kaçıyor hırsız falan peşime takılır da kolumu keserlerde benim eşim hep felaket düşünür hiç iyi düşünmez
Bize 5 dakika ulaşmasın bütüm mahalleyi yollar..

Çk takıntılı bu konuda bende tektaş istedim:))

aysimason ne guzel ya imrendim valla....tektasimi kendim aldim kendim taktim hey gidiii....Allah muhabbetinizi artirsin....biz de cok kuyumcuya gittik beraber ama gonlumce olmadi herneyse....ya ben bu kocaya uyun sagliycam sağlıyorum da yinede icten icten kabullrnemiyrum ya da boyle mutsuz olucam offf sacmaladim...sen bakma bana doldum da bosalmak icin bahane ariyrum....tekrar nice yaşlara canim abdullahin ve esinle:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…