- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
immmmm bu ne gzl bir fikir boyle degerlendirmeliyimm gercekten seker hamurlu pastayi zoraki yemektense tazesini al mutfaktan ye vallaGünaydın anneeleer:)
Canım dışarıda mı yapacaksın? Biz dışarıda yapacağız çünkü yaklaşık 50 kişi gibi kalabalık oluyoruz. Masayı da kendimiz süsleyeceğiz, mevlüdümde orası süslemişti ama gerek yok:) aynısını ben de yaparım elimde malzemeler var:)
Sen dışarıda mı yapacaksın?
İkramsız masa süsleme şeker büfes" vs 1bin tl yapıyor ama bence çok.. Yer tutup kendin süsle... Alasını yaparsın. Organizasyoncuların 8 tl instagramdksilerin 3-5 tl dediği şeyi 1.5 tlye yaptırdım mesela tanesi. Kendin daha uyguna bulursun. Konsept belirle önceden hazırlığını yap:) sıkışma.. Benim bitti sayılır:)
Benim sülalemdeki tüm kızlar kadınlar yay) iyi bilirim canım:) akıl alır kafasındakini yygularlar kimse tutamaz:))
Canım zaten diğerlerini de hazırlayanlar senin gibi yetenekli bilgisayar bilen biraz da zamanı olan insanlar. Ablama süpriz babyshower yapmıştım tabi o zaman bebişim yoktu:) yemin ediyorum organizasyon firması yapamazdı onu:)
Pastaya gelince tabaklara koycağın pastayı içeride sakla hiç oynama üstüyle kremasıyla. Sonra da kare ya da dikdörtgen bir kutuyu iki gönlek kutusu mesela ya da köpükler straforlar var öyle bir şeyi şeker hamuru ile kapla mavi şeker hamuru ile kaplayıp üstüne arda y da süpermen logosu yapabilirisn vs vs. Onu kaplayıp masaya koy süs gibi.. Mumu maytabı vs de onda üfleyin. Görsel olarak onu kullan:)) keki kaplamaktan da daha kolay düz ve sert olduğu için.. Madem hamurların var, değerlendir bence..
Benim de içime kız doğuyor:) önceden üç günde bir doktora giderdik bunda gidemiyoruz daha cinsiyetini soramadım ama kız diye düşünüyorum:)
Kiloya gelince sadece bir gün et yumurta süt yoğurt gibi sırf protein al, yağını kasını dengeler. Günlerin ardından proten yapıyor mesela..
Burda günlük güneşlik hava :) sadece birazcık rüzgar var :)Ankarada acayip kar tipi varrrr kızlar hava durumunu alalım sizden Eki Görüntüle 1705411
Ankarada acayip kar tipi varrrr kızlar hava durumunu alalım sizden Eki Görüntüle 1705411
I imspecial az once kar yagdı durdu:)[/QUOTE
karlarrr duserrr duser duser aglarimmmm
sogugu sevmem ama kar yaginca nedense cok mutlu olurummm ,izlemek huzur verir
bizim burdada hava kapali serin gibi,babm arda uyurken ona biraktik biz annmle sosyete pazarina gittik totomuz dondu kosa kosa eve geldikk
Bende eşime kızıyorum ben bile ynutuyorum o nasıl hatırlasınCanım bırakalı çok oldu diyeti koruma aşamasındayım ama verdiği listeye uymadan devam ediyorum deli gibi yiyorum yani tartıya bakarsan aynı 63 deyim hala bana midem çıktı belim kalınlasti gibi geliyo acaba diyorum şu kaybedip yagim mi artti çevremdekiler ayy çok zayıfladın diyolar anlamadım gitti böyle karışık günler geçiriyorum yani :))
Benimki unutma gafletinde bulunamaz canım hehehe evde sürekli ayy 28 yaşım bitmek üzere nerelere gidem anaa benim yarın doğum günümmuymus diye gezen bi tip olunca nasıl unutsun adam :))
Buna çok güldüm hahahah
Tam da böyleyim canım seviyorum yay olmayıBen de Serrayi seni ve minnak bebisi öpüyorum içime kız gibi doğuyor nedense
Gönderdik canıminş beğenirsin aynısından oğluma aldım o bayıldı:))bence yaparsin hemde çok güzel yaparsin supermenin s harfinden yapip arda taha 1 yaşında yazacaksin hem senin doğuma yakin yaptgiin konvers patikler var aklimda becerikli hatun yap bencebenim veli geçen öğretmenler gününde yas pastayı kendi yapmış pembe kalplerle seker hamurunun sağlıklı yenileninden bulmuş falan ona yaptırayım dedim bende ama yetişmez cuma aksam geliyormus annemler cumartesi kutlarızda yaa bana akil ver salonu süsleyecektim çok soğuk ısınır mi bilemedim oturma odasini mi suslesem herkese tabak hazirlariz sonra mutfakta diye düşündüm ikramlarida hani minik seyleri minik olastik saksilara koyuyoruz zaten onlarida kucuk masaya mi koysam yada sartlaro zorlayip salonu isitmayami calissam çok ikilemdeyim birde afişi hanginprogramla yaoiyosun her programi istiyorum ama araştırmaya pek vaktim yok vermezsen anlarim bhnaksam hazirlayio yarin renkli cikti almaliyim zaten bugunnplastikciye falan ugramaliyim off çok calismamnlazim
canım hi cahillik yaptım adalet ikinci universiteye yazıldım nu 2 yıllık aofaçıköğretim 2 yıllık diye küçümsedim sanırım ama zorlaniyorum vakit yok kafa gitmiş ama tavsiye ederim ben biraz hobi olsun diye okuyorum meslek aciisndan önü acıkmış
amin canım..ne komiksin bugün tertemiz olsun burunlariniz ins
canım biz bekleriz ne zaman musaitsen acele etme
Gunaydin kuzucuklarrr
Canım sen bilirsin ama kvsana gelip bakıyorsa baksın.. Ama sen götürüp bırakma ona dışarı sürekli çıkarırsan soğuğa alışır ben gergün oğlumu çıkarıyorum soğuğa alışsın diye..Günaydın, geçmise bakmadan yazayım, kv gilden uzak durayim tamam da, ben inmiyorum ama kv gunde iki kere kuçüğe bakmaya geliyor biz okuka giderken, dün küçügüde götürdüm ignesi vardı öglen arası olmadan gittik ama personel gitmisti! Aksam okula almadan igne yaptırayım dedim, kv sesimi duydu inerken amaa oglanı da mı götütüyorsun bu soğukta dedi bende hıı bu soğukta götüruyorum dedim yüzüne bakmadan, ben geliyordum buraya birak bari diyor hala, bende iğneye götüruyorum dedim, dün eve çıksak emirin buraya girmesini istemiyorum demiştim ses cıkarmamışti hanım, onu da götür diyeceksiniz dün ki cıkmanın sonucu burnu tıkandı gece bugünde akıyoryinede götürücem
benim içime erkek doğuyor:))Günaydın anneeleer:)
Canım dışarıda mı yapacaksın? Biz dışarıda yapacağız çünkü yaklaşık 50 kişi gibi kalabalık oluyoruz. Masayı da kendimiz süsleyeceğiz, mevlüdümde orası süslemişti ama gerek yok:) aynısını ben de yaparım elimde malzemeler var:)
Sen dışarıda mı yapacaksın?
İkramsız masa süsleme şeker büfes" vs 1bin tl yapıyor ama bence çok.. Yer tutup kendin süsle... Alasını yaparsın. Organizasyoncuların 8 tl instagramdksilerin 3-5 tl dediği şeyi 1.5 tlye yaptırdım mesela tanesi. Kendin daha uyguna bulursun. Konsept belirle önceden hazırlığını yap:) sıkışma.. Benim bitti sayılır:)
Benim sülalemdeki tüm kızlar kadınlar yay) iyi bilirim canım:) akıl alır kafasındakini yygularlar kimse tutamaz:))
Canım zaten diğerlerini de hazırlayanlar senin gibi yetenekli bilgisayar bilen biraz da zamanı olan insanlar. Ablama süpriz babyshower yapmıştım tabi o zaman bebişim yoktu:) yemin ediyorum organizasyon firması yapamazdı onu:)
Pastaya gelince tabaklara koycağın pastayı içeride sakla hiç oynama üstüyle kremasıyla. Sonra da kare ya da dikdörtgen bir kutuyu iki gönlek kutusu mesela ya da köpükler straforlar var öyle bir şeyi şeker hamuru ile kapla mavi şeker hamuru ile kaplayıp üstüne arda y da süpermen logosu yapabilirisn vs vs. Onu kaplayıp masaya koy süs gibi.. Mumu maytabı vs de onda üfleyin. Görsel olarak onu kullan:)) keki kaplamaktan da daha kolay düz ve sert olduğu için.. Madem hamurların var, değerlendir bence..
Benim de içime kız doğuyor:) önceden üç günde bir doktora giderdik bunda gidemiyoruz daha cinsiyetini soramadım ama kız diye düşünüyorum:)
Kiloya gelince sadece bir gün et yumurta süt yoğurt gibi sırf protein al, yağını kasını dengeler. Günlerin ardından proten yapıyor mesela..
teşekkür ederim canım evet aralıktayız doğum günleri yaklaşıyor:))Selammm
aysimason ve hihami canlarim dogum gununuz kutlu olsun rabbim sağlıkla huzurla ogluslarinizla nice yaslar nasip etsin
bu arada kafa gidik benim nerde kaldım bilemiyrm ben 1ekim zannediyorum dun okuma çizelgemin tarihini isaretliyrdum ki senenin sonu gelmis sonra dedim araliktayiz nerden esti ekim
bizde yapmayı düşünmüyoruz üçümüz bi oasta alırız kutlarız:))Dogum gunu telsalariniz var kolay gelsin benim kafa rahat yapmiycam bir icin
yaparsam annemler kv gelirse dogum gunu filan dile getirirlerse yaparim bi yas pasta bi iki bisey cay yyanına yeriz:)))
Bende senin gibi düşünüyorum. Memlekette olsaydık ailelerle kutlardık. Ama hava güzel olursa kayınvalidemgil gelmeyi düşünüyolar ya bakalım... Gelmesinler ama ya 30 aralık ya bizim yılbaşındada burda olcaklar o zaman. Yılbaşını çekirdek ailemle kutlamak istiyorum bennbizde yapmayı düşünmüyoruz üçümüz bi oasta alırız kutlarız:))
Ben fotoğrafçıda güzel biksç redim çektirip çerçeve yaptıracam birinci yaş hediyesi olarak sevdiklerimize vereceğiz:))
Burda da durum aynı canımAnkarada acayip kar tipi varrrr kızlar hava durumunu alalım sizden Eki Görüntüle 1705411
Bizimkiler yakın canım ben topluyorum 20 ye yakın çocuk var büyüklerle 40 50 kişiye gider ben bukadar insanı küçücük evde kaldıramam çocuk çok olmada yine idare edilir ama mümkünatı yok 2 hafta kendime gelemem bide bizim çocuklar çok yaramaz şıan gözümün önüne geldilerBende senin gibi düşünüyorum. Memlekette olsaydık ailelerle kutlardık. Ama hava güzel olursa kayınvalidemgil gelmeyi düşünüyolar ya bakalım... Gelmesinler ama ya 30 aralık ya bizim yılbaşındada burda olcaklar o zaman. Yılbaşını çekirdek ailemle kutlamak istiyorum benn
sizin hep rüzgar var sanirim sayende çanakkaleyi de.ogrendik hic bilmiuorum oralarıBurda günlük güneşlik hava :) sadece birazcık rüzgar var :)
begendcegime eminim zaten abdullah kalite kontrol yapmışGönderdik canıminş beğenirsin aynısından oğluma aldım o bayıldı:))
Yarın geçer elinize:))
bencede yılbaşı çekirdek aileyle güzel olur yaBende senin gibi düşünüyorum. Memlekette olsaydık ailelerle kutlardık. Ama hava güzel olursa kayınvalidemgil gelmeyi düşünüyolar ya bakalım... Gelmesinler ama ya 30 aralık ya bizim yılbaşındada burda olcaklar o zaman. Yılbaşını çekirdek ailemle kutlamak istiyorum benn
Eşim hatırlamadığı doğumgünü için hediye almaya gitmiş tabi becerse şaşarım
Arıyor beni ya ben sürpriz müpriz beceremiyorum kuyumcudayım ne istiyorsun söyle diyor
Onu almaz göze batan şeylerden kaçıyor hırsız falan peşime takılır da kolumu keserlerde benim eşim hep felaket düşünür hiç iyi düşünmezBenim şu meşhur bileziklerden iste:))