2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
avakado veriyormusunuz kizlar ?
baktim yumusak ve indirime girmis aliyorum
dun 2 liraydi mesala tabi bi tane cok geliyor yarisini eziyorum ,tatsiz tutsus bisey oldugu icini icine bugun kuru kayisi kaynatip ezdim ve yogurt ucunu karistirip verdim,cook severek yemiyor ama ayda bikac defa yesin istiyorum
bugun yine haberlerde kerevizin faydalarini Anlata anlata bitiremediler,hic yapmadim en kisa zamnda vermek istiyorum
birde ciger veriyormusunuz yaa
gecen ay yaptim ogurdu yemedi corbasins attim
gozler icin acayip faydali vermek lazim
ama anca sebze balik corba derkrn hic zamn bulamiyorum kasappa gitmeye aklima bilegelmiyo

aysimason aysimason ne guzel ya imrendim valla....tektasimi kendim aldim kendim taktim hey gidiii....Allah muhabbetinizi artirsin....biz de cok kuyumcuya gittik beraber ama gonlumce olmadi herneyse....ya ben bu kocaya uyun sagliycam sağlıyorum da yinede icten icten kabullrnemiyrum ya da boyle mutsuz olucam offf sacmaladim...sen bakma bana doldum da bosalmak icin bahane ariyrum....tekrar nice yaşlara canim abdullahin ve esinle:)))
o gecmis hicccc unutulmuyor dimii
aslinda akla getirmemek en dogrusu bosyere can skiyoruz ama elde degil iste
hic takma kafana bende o tek tasi goremeyenlerdenim ama unuttum artk :KK66:
oglusum alir buyuyunce :KK66:

aysimason aysimason ne guzel ya imrendim valla....tektasimi kendim aldim kendim taktim hey gidiii....Allah muhabbetinizi artirsin....biz de cok kuyumcuya gittik beraber ama gonlumce olmadi herneyse....ya ben bu kocaya uyun sagliycam sağlıyorum da yinede icten icten kabullrnemiyrum ya da boyle mutsuz olucam offf sacmaladim...sen bakma bana doldum da bosalmak icin bahane ariyrum....tekrar nice yaşlara canim abdullahin ve esinle:)))

7 senedir adamdan tektaş istiyorum gerçekten bi kadın erkekten hiçbirşey beklemez ama tektaş alınmazsa yara kalıyor biz nişanlıyken uyduruk bi yüzük almıştı ogün bugün içimde kalmıştı tektaş...

Buda nerden esti ise bilmiyorum akşam bir taş attım ona oda tektaş aldı:))

dun 2 liraydi mesala tabi bi tane cok geliyor yarisini eziyorum ,tatsiz tutsus bisey oldugu icini icine bugun kuru kayisi kaynatip ezdim ve yogurt ucunu karistirip verdim,cook severek yemiyor ama ayda bikac defa yesin istiyorum
bugun yine haberlerde kerevizin faydalarini Anlata anlata bitiremediler,hic yapmadim en kisa zamnda vermek istiyorum
ama anca sebze balik corba derkrn hic zamn bulamiyorum kasappa gitmeye aklima bilegelmiyo
Ben hiç vermedim vanım zaten meyveyi zor yiyiyor dediğin gibi tatsızsa hiç
Yemez benimki..

sizin hep rüzgar var sanirim sayende çanakkaleyi de.ogrendik hic bilmiuorum oraları :KK55:

begendcegime eminim zaten abdullah kalite kontrol yapmış :emir_bebek:

bencede yılbaşı çekirdek aileyle güzel olur ya:KK19:ama elleri dolu dolu da gelebilirler bi senelik iare edersin:21:

Kızlar yurttan aldığımız son tahminlerde yurt egeneli karlı:cool:ben kari çok severim cook romantik:KK60:

Ayy kızlar pek telasliyim annemler cuma geliyor anam hic bir hazırlık yok neyse doğum gününü beraber hazırlarız falanda kutlama malzemesi pasta siparişi yarin hepsini halletmem lazim para olunca herşey olur zatenyarin cebin dolu çıkayım boş kalacak zaten:KK53:
Evet canım benim burası yaz kış rüzgarlı maalesef. Ya kvler sağolsun elleri boş grlmese şuna ihtiyacımız var deyince ikiletmeden alıyolar. Zaten oğlanın pahalı eşyalarna kvler ve annem sponsor oldu hep :) halada bişey alıncak olursa ikisinden birine çıtlatırız sağolsunlar hepsinin kesesine bereket alıverirler :) ama özel bi gün ya ne biliyim yalnız olmak istiyorum gelirlersede başımızın üstünde yerleri var napalım gelmeyin diyemeyiz :)

Ben hiç avakoda ve kereviz yemedimki oğluma yedireyim :) eşimde yememiş :) ciğeride eşim sevmez ondan hiç yapmadım ayda yılda bi yerim onuda ya dışarda yerim yada annemde kvdede falan yerim

Ben hiç avakoda ve kereviz yemedimki oğluma yedireyim :) eşimde yememiş :) ciğeride eşim sevmez ondan hiç yapmadım ayda yılda bi yerim onuda ya dışarda yerim yada annemde kvdede falan yerim
:) cokta birsey kaybetmemissin canim ama kereviz buyyk bir kayip
en azindan yemegini yapamazsan bile ,kucuk boy bir tane alip rendelesen,yogurt sarimsak arzu edersen tabi,birz mayonez ,olmasada olur ve hem icine hem ustune suslemeye bol cevizzz butun olur yarim kirabilirsin :KK66: bence begenceksin
kucuk bir parcasini patatesle haslayip z yagi dokul ezsen caglarda belki yer :KK66:

Keske nerdee gecmis geliyo akla kurcalayip duruyrum sonra esime davranisim degisiyo kotusune....tektasim evlendikten sonra oldu hevesim vardi zoraki sonra degistirmek istedim bi gittik alelacele deli gibi bozfurdum esimin yuzunden hadi hadi diye diye aldigimin yari fiyati bile degildi...sonra ucuzundan aldim hala uzulurum....hatta iki tejtasim var birini de sevgili ogrencilerim hediye almisti sagolsunlar..ama iste derdim baska...ogluma bakip huzurumsun diyrum kuzum onunla mutlu olnaya calisiyrum...
7 senedir adamdan tektaş istiyorum gerçekten bi kadın erkekten hiçbirşey beklemez ama tektaş alınmazsa yara kalıyor biz nişanlıyken uyduruk bi yüzük almıştı ogün bugün içimde kalmıştı tektaş...

Buda nerden esti ise bilmiyorum akşam bir taş attım ona oda tektaş aldı:))
Gule gule kullan canim:)

en azindan yemegini yapamazsan bile ,kucuk boy bir tane alip rendelesen,yogurt sarimsak arzu edersen tabi,birz mayonez ,olmasada olur ve hem icine hem ustune suslemeye bol cevizzz butun olur yarim kirabilirsin :KK66: bence begenceksin
kucuk bir parcasini patatesle haslayip z yagi dokul ezsen caglarda belki yer :KK66:
Cumartesiye kadar düşüneyim bakalım ( cumartesi pazar varda )

minione minione biz hala yemeyen abdullahiz
yemekleri israrla ona gote yapiyrum baharatsiz az tuzlu israrla yemiyo sipa.
Aksam yemekte kv vardi mis gibi yemekler oglum ye yok komposto getirmis kv sejersiz tamamen kendi tatlari meyvelerin mumkunatiyok bi kasik iiçmedi
yogurt yerdi agzina sürmuyo simdi
corba icmiyo
bu cocuga ben nasıl balik avakado kereviz yedireyim o yiyecekleri yemeyen bunlari yer mi?
bisküvi kurabiye kraker çikolata elimizde ne varsa onu yemek istiyo biz yerjen
bir de bebe biskuvusine ceviz findik vs havanda ezip katiyrum az yiyo ona seviniyrum
bi iki agzina giren küçücük parcalarla yaşıyor sipacik emiyo doyuyor mu meçhul

Aksam yemekte kv vardi mis gibi yemekler oglum ye yok komposto getirmis kv sejersiz tamamen kendi tatlari meyvelerin mumkunatiyok bi kasik iiçmedi
corba icmiyo
bu cocuga ben nasıl balik avakado kereviz yedireyim o yiyecekleri yemeyen bunlari yer mi?
bir de bebe biskuvusine ceviz findik vs havanda ezip katiyrum az yiyo ona seviniyrum
Canım herşeyi dene bunu yemiyor deyip diğerinü vermemezlik yapma elbet yiyecek mutlaka onunda sevdiği birşey vardır birde abdullah bizimle yemek yerken eline salatalık ekmek beriyorum onlsrı yetken ağzını açıyor bende ne varsa tıkıyorum ağzına:))

Onu almaz göze batan şeylerden kaçıyor hırsız falan peşime takılır da kolumu keserlerde benim eşim hep felaket düşünür hiç iyi düşünmez:-)
Bize 5 dakika ulaşmasın bütüm mahalleyi yollar..

Çk takıntılı bu konuda bende tektaş istedim:))
Tam benim senaryolar:))) Güle güle kullan canım, iyi günlerde..

Ben avakao çok vermedö açıkçası ablam düzenli verir. Muz hurma avakado karışımı süper oluyor.
Ya da ekşi tat olarak avakado limon ve bir sebze mesela.. Öyle yapıyor daha bir sürü tarifi var gerçi..
Kereviz veriyorum yemiyor, ben çok severm yemeğini salatasını.. Ciğer denemedik bu haftasonu deneyeyim inş 9. Ay itibar ile veriliyor diye biliyoeum kimi doktorlar daha erken de diyor..
Balık haftada bir iki veriyordum ama kızıma ileri derece alerji yapıyormuş meğerse bıraktım :KK43:(

Evet canım benim burası yaz kış rüzgarlı maalesef. Ya kvler sağolsun elleri boş grlmese şuna ihtiyacımız var deyince ikiletmeden alıyolar. Zaten oğlanın pahalı eşyalarna kvler ve annem sponsor oldu hep :) halada bişey alıncak olursa ikisinden birine çıtlatırız sağolsunlar hepsinin kesesine bereket alıverirler :) ama özel bi gün ya ne biliyim yalnız olmak istiyorum gelirlersede başımızın üstünde yerleri var napalım gelmeyin diyemeyiz :)
Canım biz gelicez deyin tatil ya. Onlar gelmesin. İnsan yeni yıla kocasıyla başbaşa girmek isteyebilir hele çocuk olduktan sonra hiç vakit ayıramaz oluyor çiftler birbirine.. Doğumgününü de gelmek istiyorlarsa sonrali haft yaparsın..

corba icmiyo
yawrumm benim yerim ben onu
dogrudogru zaman zamsn disinden istahi kapansada hic yememezlikyapiyordu
sebzeleri cok seviyordy ama gel gelelim su son ay resmen istahi kapandi

aala kahvalti mesala yemiyor,acliktan oglen uykusunda ac yatiyor kalkinda tabi ac oldugu icin iste birz yemek yiyoe birdaha iste aksams dogru avakadoyu verdim ceyregini yemistir iste
onuda ayiptir soylemesi kestane yiyorduk dunoyle bakip yalandi sabki kiyamadim soktum agzina cineyemedi ogurdu bir kustu butun avakadolae halilayaa oda gitti yanii

Eşim hatırlamadığı doğumgünü için hediye almaya gitmiş tabi becerse şaşarım:-)
Arıyor beni ya ben sürpriz müpriz beceremiyorum kuyumcudayım ne istiyorsun söyle diyor:KK70:
ben ne severim kuyumcuyu arkadaşım dalga geçer iki gram altın yapıp cuzdanimdavgezdirrm arada çıkarırım hanimiş altınlar diye çatlarız gülmekten sonra da ay sonunda bozdururum hic yetmez param çünkü:-)

canım benim ya .:KK19:inş kocanın kafasına bisey düşer hafif yastık falan akli başına gelir:KK11:

ben avakado vermiyorum ama ciğer verdim sevdi zaten etçil:KK45: bu ara tek severek yediği şey ablasının elindeki krakerleri çekip almak :KK53: ciğeri haşlayıp sonra tereyağda çevirdim:KK54:

canim sen gelibolu nasıl bilgin var mi mesleki acıdan rahat mi tayin yerleri acilmista esim yazacak cumaya kadar bigi verirmisin biliyorsan:KK51:kaynanalarda kardan dolayı gelemezler ins:KK53:

Tarif için saol kendime yapicam en kısa surede sarımsaklı yoğurtlu tarifler favorim:KK54::kk77:
Cumartesiye kadar düşüneyim bakalım ( cumartesi pazar varda )
haha :KK70:pazar pazarı car bizimde :KK68:ama hergun pazar var burda gitsem büyük sehir avantajı mi deyim yoksa dezavsntajimi çok trafik oluyo oralarda:KK69::nazar:

yawrumm benim yerim ben onu
dogrudogru zaman zamsn disinden istahi kapansada hic yememezlikyapiyordu
sebzeleri cok seviyordy ama gel gelelim su son ay resmen istahi kapandi

aala kahvalti mesala yemiyor,acliktan oglen uykusunda ac yatiyor kalkinda tabi ac oldugu icin iste birz yemek yiyoe birdaha iste aksams dogru avakadoyu verdim ceyregini yemistir iste
onuda ayiptir soylemesi kestane yiyorduk dunoyle bakip yalandi sabki kiyamadim soktum agzina cineyemedi ogurdu bir kustu butun avakadolae halilayaa oda gitti yanii
su dişler bi rahat verseydi :KK43:kaynanam diyoki yavrum agzindaki dış bile sana düşman oluyo halini koymuyo diye kadın haklı ne deyim:KK45:

Kızlar akıl alayım sizden:)

Bir yaş doğumgünü çerçevesi yaptırmak istemiyorum çünkü atmaya kıyamıyorım e evde sakla nerrye kadar, evim ıvır zıvırcı dükkanına döndü resmen:)

Babyshower imden kalan çerçevem var onun arkasını çevirip pembe keçe harflerle yazı yazabilirim bir yaşında diye...

Her şeyine özendim bu biraz uyduruk kalacak ama olur mu ki? Hem masraf hem yer kaplıyor, tersini kullanırım dedim ben de..
Harika fikir canim
Dedigin gibi atilmaya kiyilmiyor evde kalabaliklar artiyir

ben ne severim kuyumcuyu arkadaşım dalga geçer iki gram altın yapıp cuzdanimdavgezdirrm arada çıkarırım hanimiş altınlar diye çatlarız gülmekten sonra da ay sonunda bozdururum hic yetmez param çünkü:-)

canım benim ya .:KK19:inş kocanın kafasına bisey düşer hafif yastık falan akli başına gelir:KK11:

ben avakado vermiyorum ama ciğer verdim sevdi zaten etçil:KK45: bu ara tek severek yediği şey ablasının elindeki krakerleri çekip almak :KK53: ciğeri haşlayıp sonra tereyağda çevirdim:KK54:

canim sen gelibolu nasıl bilgin var mi mesleki acıdan rahat mi tayin yerleri acilmista esim yazacak cumaya kadar bigi verirmisin biliyorsan:KK51:kaynanalarda kardan dolayı gelemezler ins:KK53:

Tarif için saol kendime yapicam en kısa surede sarımsaklı yoğurtlu tarifler favorim:KK54::kk77:
haha :KK70:pazar pazarı car bizimde :KK68:ama hergun pazar var burda gitsem büyük sehir avantajı mi deyim yoksa dezavsntajimi çok trafik oluyo oralarda:KK69::nazar:

su dişler bi rahat verseydi :KK43:kaynanam diyoki yavrum agzindaki dış bile sana düşman oluyo halini koymuyo diye kadın haklı ne deyim:KK45:
Askerdi sanırım eşin dimi? Askeri açıdan nasıldır bilmem pek. Öğretmenlik açısındanda senin branş ne durumdadır onuda bilmiyorum sınıf öğretmeni çok fazla var ama. Ya izindeyim ya koptum gittim iyice ben :) bugün burda çalıştığım okula gitmeyi düşünüyorum gidersem bi sorayım bakalım okulçncesinde durumlar nasılmış. Bana komşu gelirmişinn kızz :))

Askerdi sanırım eşin dimi? Askeri açıdan nasıldır bilmem pek. Öğretmenlik açısındanda senin branş ne durumdadır onuda bilmiyorum sınıf öğretmeni çok fazla var ama. Ya izindeyim ya koptum gittim iyice ben :) bugün burda çalıştığım okula gitmeyi düşünüyorum gidersem bi sorayım bakalım okulçncesinde durumlar nasılmış. Bana komşu gelirmişinn kızz :))
Evet canım meslekler öyle benum acımdan onemli değil es durumu öle bi yere gider çalışırım o zor çalışıp eve gelemezse diye korkuyorum sanırım seçenekler acısından bi çesme çok iyi oda gelmez bi balıkesir bide gelibolu ıyı gelmez ama yinede üst tercihler olacak sanırım:KK66: arkasından malatya erzincan erzurum hayrlısı bakalım:KK66: cağlara komşu olmak ıyıymıs bol bol tahta cekıc kırarlar etrafı yada tamir ederler

X