2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim bende burda sadece taze balik olarak somon bulabikiyorum, baska baliklarda varmis ama bui turlu bulamadik yerini.. Biz her hafta yiyoruz zaten somon, kendimize aldigimizdan kucuk bir parca kizima ayiriyorum, sarimsak rendeliyorum limon ve birazda kekik serpiyorum, bizimkilerle birlikte firina atiyorum, 200 derecrde 20-25 dk suruyor. Makarnayla karistirip yediriyorum

Saol cnm not aldim alir almaz deniycem

Kizlar ya benim sutum cok gec geliyor artik sanirim azaldigi icin, kizim 10dk cekmesi lazimk sut gelsin, ugrasmak istemiyor birakip gidiyor, bir suru saklabanlik yapiyorum emsin diye..

Ay bu çocuk beni öldüreceeeek
Bu gece 50 kere uyandı iki gecedir bana uykuyu haram etti bi ara uyku sersemliğimle mama hazırladım onu yanıma alıp içirdim bu arada ben uyumuşum bi baktım biri parmağını gözüme, ağzıma sokuyor
Beni uyutmamak için elinden geleni yapıyor şimdide uyuyor beyfendi.

Ya geçenlerde bizim oğlanda öyleydi 10-15 dakikada bir uyanıyodu yatağında yatırıyodum ama çok dönüyo bizim oğlan döndükçede yatağın kenarlarına geliyo ses çıkıyo ondan uyanıyo diye düşğndük ve doğruymuş şimdi 1 haftadır yerde yatıyoypruz 1-2 saat uyuyo artık bazen 3 saat bile uyuyo kesintisiz bence bi deneyim. Önceden yatağındada uyuypdu ama noldu bilmiyorum uyuyamadı çocuk. Bence siZde deneyin bi gerçi nerde yatırdığınızı bilmiyorum ama

Canım benim oğlum beşikte uyuyor normalde ama iki gündür koynumda yatırıyorum bizimkinin beşikle alakası yok bi huzursuzluğu var anlamadım

praline ve minione biz levrek yedirdik 2 kere. Elektrikli ızgara var balıkları yağlayıp tuzlayıp pişiriyoruz gayette güzel yiyo paşa maşallahh :)
Hamsi yedi balik olarak sadece cnm
Yedirmekten ziyade onu alip haftada iki pisirmek cok Zorrr geliyorrr nedense
Halbuki 3-4 cesit sebze al hasla ez yedir
Ayni markette zaten balik satiliyor,temizliyorlar al pisir ver dimi
Nedense cok useniyorum bende anlamiyorum

Elektrikli ızgarayla çok rahat oluyo işte :) bide balığı hazırlamayla pişirmeyle eşim ilgileniyo bana salata kalıyo sadece :) hamsiyi nasıl yaptın? Balık pişirmeyi pek bilmemde ben :) bide küçük balıkları temizlemiyolar maalesef

Hoşgeldin canım...
Biz de aynı durumdayız. Hem uyku hem iştah sorunu var 1 haftadır. Geçen hafta 2 gün ateşlendi. Doktora gidince sorucam. Sorun diş mi yoksa huy mu değiştiriyorlar merak ettim.
daha dişimiz çıkmadı bizim 9 aylık olucaz onu da ayrı dert ediyorum kendime.üst diş yerleri şişmiş diş izleri var ama dr yok ben göremiyorum dedi iştahı maşallah iyi şimdilik uyku bozuk gündüz uykumuz 1 e düştü oda 1 buçuk saat uyuyor.sabah sinir krizine girdim artık eşimde anlamıyor boş kuruntu yaptığımı düşünüyor hepten çıldırıyorum

Canım benim dişleri falan dert etme eninde sonunda çıkıcak. Her bebek ayrı bi zamanda çıkarır 16 aylıkken bile çıkaran oluyomuş uykusuzmuşsunda böyle şeyleri dert edip sıkıntıya sokma kendini boş yere bence. Uykusuda inşallah düzelir bi uykuya çare bulunamadı bu bebeklere ya :) gece uyumuyosa gündüzde 1 kere uyuyoda o uyuduğunda bence sende uyuki vücudun dinlensin azda olsa. Allah'ım şu uyumuyan bebişlerimize uyku ver Allah'ımm aminnn

Sinirlenmemek elde değil ya. Her gelen aşağıdan bizim zile basıyo nasıl denk getiriyolar arkadaş ya. Tamam ilk daire bizim ama daire numarasıda 1den başlamıyoki 6 dan başlıyo. Normal zil değilde bu yeni modeller varya daire numarasına basıp zile basıyosun , kapıyu açmak için şifre falan giriliyo. Ya 1 biZim evin zili olsa valla anlıcamda 6 yı her seferinde nası tutturuyoşar ya tam uyutuyorum oğlanı hadi bakalım Zil çalar uyanır tekrar salla ondan sonra... Birinin bi gün kalbini kırıcam sabrım taşıcakta! Asansörcüsü ,kalorifercisi ,başkasının misafiri vs. Bu nedir arkadaş ya!!!

aminn canım aminn.benim sıkıntım önceleri çok iyi uyuyodu.şimdi uyumaya direniyor.koluma yatırıp evin içinde gezdirince uyuyordu şimdi koluma yatırdığım gibi tekmelenmeye başlıyor gözleri kapalı da olsa koluma yatmıyor .ayağımda sallanmayı da sevmiyor kendi kendine de uyumuyor .tek çare yüzü dısara dönük kanguruya koyup gezdirirken uyuyordu şimdi onu daistemiyor.anca 5-6 saat uykusuz kalıck ki öyle zorla da olsa uyutuyorum.bütün çarelerim tükendi başka nasıl uyutabilirim ki ben kızımı aklıma gelmiyor başka çözüm bide benim ki zıpır hiç durmaz yerinde 10 saniye sırt üstü yatmaz uyanıkken 5 dk oturmaz illa hep hareket edicek yürütece kouyuorum sanki hoppalada gibi havaya zıplıyor hep bu bebek bu enerjiyi nerden alıyor anlamıyorum :)

Zamanlama Aşı Türü1
1. ay
9 Ocak 2015
Hepatit B aşısı
2. ay
9 Şubat 2015
DaBT-İPA-Hib, BCG, Pnömokok, Rotavirüs aşısı
4. ay
9 Nisan 2015
DaBT-İPA-Hib, Pnömokok, Rotavirüs aşısı
6. ay
9 Haziran 2015
Hepatit B, DaBT-İPA-Hib, Pnömokok, Rotavirüs2, OPA3 aşısı, Grip Aşısı5
9. ay
9 Eylül 2015
Konjuge Meningokok Aşısı6
12. ay
9 Ocak 2016
KKK, Pnömokok, Hepatit A, Suçiçeği4 aşısı,Konjuge Meningokok aşısı6
18. - 24. ay
9 Haziran 2016
DaBT-İPA-Hib, OPA3, Hepatit A aşısı
4 – 6 yaş (İlköğretim 1. Sınıf)
9 Ocak 2019
DaBT-İPA, dabT-İPA 7 OPA3, KKK, Suçiçeği4 aşısı
9 yaş
9 Ocak 2024
HPV (İnsan Papiloma Virüsü) aşısı 8
İlköğretim 8. Sınıf Td aşısı Tdap/Tdap-İPA 9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…